![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Eşşeği saldım çayıra Kıraç
Eurovision'a 'Eşeği Saldım Çayıra' türküsüyle gidelim!
Eurovision'da Sertab Erener'in birinci olduğu dönem eleştirileriniz vardı. Bu yıl nasıldık? Eurovision başlı başına bir facia! Bana teklif etmeyi düşünseler bile son anda vazgeçerler. Bu adam orada çıkar, bir şey der diye... * Yapar mıydınız? Bu mantık değişmediği müddetçe olmaz. Ben Müslüman, milliyetçi ve komünistim. Oraya Kıraç değil, kasedi olmayan biri çıkmalı. Ayrıca İngilizce konuşalım maymunluğuyla oraya katılmayalım! Madem müzik evrensel, o zaman Arapça katılalım! Niye Arapça, Farsça konuşmuyoruz. Maymuna döndük. Bizden tiksiniyorlar. Gittikçe komik oluyoruz. Adam bir şarkı yapıyor, Türkler anlamıyor. Hepimiz İngilizce öğrenmek zorunda değiliz. Bu zorunluluğumuz yok! * Peki nasıl katılmalıyız? Yeni bir beste gerekmiyorsa, bir türkü seçelim gönderelim. Mesela; 'Eşeği Saldım Çayıra' gayet güzel bir türkü. Onunla katılalım. Tamam serttir ama kötü değildir. Tuhaf tuhaf bakarlar. Bakın onu İngilizce de söyleyebilirim. (gülüyor) Anlasınlar diye... Sen Necip Fazıl, Nazım Hikmet'in yaşadığı bir ülkede küstahlık yapamazsın, kusura bakma! Kafatasçı milliyetçilik değil benimkisi... Birşeyler anlayabildinizmi ırktaşlarım Kıraç denen borazan sesli şarkıcının dediklerini bir siteden buldum aynen yapıştırdım buraya. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Asıl, ATATÜRK'ün kurduğu ve HÜSEYİN NİHAL ATSIZ'ın Türkçülüğü yaşattığı bir ülkede sanatçıyım diye geçinen birinin ağzından çıkanlara dikkat etmesi lazım. Baştacı yaptığı iki yazar -edebiyatçı da (!) Türkçülüğe düşman ve semitiktir. Ne günlere kaldık. Müzik camiasında bir tane bile adam yok!
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
necip gazıl kısakürek ve nazım hikmet denen aşağılıkların peşinden giden p.içler yüzünden bu ülke bu halde. İt soyu olacağına kafatasçı olda adam ol gerizekalı cahil.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlar bizimle dalga mı geçiyor bilmiyorum ki...Bu aptal aynı zamanda hem milliyetçi hem müslüman hem komünist nasıl oluyor ben anlayamadım ? Ayrıca diğer sözlerinden de birşey anlamadım...Ne günlere kaldık..
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kıraç denen adam çerkezdir zaten.Ne olduğu belli.Benim bir arkadaşımın yan köyünden olduğu için biliyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlk öncelikle bazı haberleri aynen kopyala-yapıştır yapmak yasaktır.Ayrıca böyle saçma kişi ve konuları değerli Türkçü otağımıza koyarak boşuna kirlilik yaratmayınız.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
kıraç gibi değeri 5 para etmeyecek adamların lafına bakmak onları önemsemek anlamına gelir böyle adamları hiç takmamalıyız canları kızıl tamuya
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arkadaslar,
konusulacak baska bir konu kalmadi mi? Kirac, cogu alevi Türkmenleri gibi arayis icinde. Bir yandan icinde hissettigi milliyetcilik etkisini gösteriyor ancak o milliyetci olamiyor cünkü. Türk-islam sentezcileri müslüman ancak alevi mezhepinden olan Türkleri aralarina almak bile istemiyorlar cünkü, bu malum milliyetciler AHMET ARVASI denen cigeri pes para etmeyen kürdün milliyetcilik anlayisini güdüyorlar. Türk ve sünni olmak lazim. Hangi mantiga sigiyor bu ayri bir konu ancak malum ülkücüler, milliyetciligi kendi tekellerinde sanan mankafalar milliyetcilige agir darbe indiriyorlar. Bir Türkmen alevisi ateslerde yanar ölüme bir sevdali gibi sarilir ama yine de basegmez zülümün önünde. Hemi milliyetci ve hemi ümmetci olmak sizofrenliktir...Zülümdür insan aklina.. Ben deniz mezhepsizim. Benim dinim bana senin dinin sana deyip bu konuyu kapatmak isterim. Ancak bu konu biraz zor bir konu, öyle iki cümleyle gecistrilmiyor. Ancak Alevi Türkmenlerinin kültürlerine hayranim. 15. yüzyilda yasayan ve hala Sivas ellerinde bir efsanesi yildiz dagi kadar olan bir sairin sözlerini buraya aktariyorum. Ali Tufan (Kirac) belki okur.... Mevla cün yaratti Ahmet'i nurdan Insan olan gelir nura cevrilir Böyle kurulmustur bu cark-i devran Mansur olan gelir dara cevrilir En ilginc kitasi (bence) COSKUN SULAR DAIM ENGINE AKAR PERVANELER ÖZÜN OTLARA YAKAR SERCE NERDE OLSA ASLINA CEKER (serce nerde olsa aslina ceker....) BÜLBÜL OLAN GELIR GÜLE CEVRILIR Pir Sultan Abdal'im yatar hastadir Elinde gülleri deste destedir Ademoglu bir acaip nesledir Muhabetti tatli dile cevrilir! Arayis icinde olan bir cok kardeslerimiz vardir. Onlara sunu söylemek isterim. Arayan mevlasini'da bulurmus belasinida.. Laik, medeni ve cagdas Türk Gencligi'nin arasina katilin ve bize gelin...GELIN CANLAR BIR OLALIM |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
sayın 19.tümen kıraç denilen adamın bir Türk olmadığını çok kesin bir şekilde söyleyebilirim size.adam çerkezdir.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kıraç ın ne olduğunu bilmem ama Türk olmadığı kesin. Sertab denen kişinin de eurovisiona gidip derece almasının tek sebebi sebataycı olmasıdır.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Son iletilerinde olduğu gibi bilmediğin konularda yorum yapmaya devam edersen ikinci kez uyarılmayacaksın.
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Soner yalçın denen adam gerçek sabetayist etkisini gizleyebilmenin yolunu sabetayist olmayan kişiler sabateyist yaparak, hatta mehmet ali gibi çok yaygın isimlerden bile sabatayist kanıt yaparak doğru bilgilere yalan saçmalıklar ekleyerek doğru bilgileri de saçma gösterme taktiği gütmektedir. Hibridizasyon denilen bu uzman işi taktik düşünen beyinlerde hiçbir etki yapamaz.
Sertap erener konusuna gelirsek kendi tabiriyle tam bir melez olan ve bu yüzden üstün olduğunu düşünen bi çaşıttır üstünde konuşulmaya bile değmez. Elinden tutulduğu açıktır ama sebebi konusunda pek bir fikrim yok açıkçası. Kıraç denen şahıs hem yobaz hain necip fazılcı hemde nazım hikmetofcu olabildiğine göre üstünde konuşulmaya deymeyen bir karacahildir diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Sertab'ın sabetayist olduğunu iddaa edenin SY olduğunu bilseydim, bu yorumu yapmazdım. Dikkatli olacağım |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Alıntı:
Yahudileri ve onları destekleyen locaları güçlü kılan bu dedikodulardan duyulan korkular. Yahudi Sabetaycı Mason kelimeleriyle insanları yaftalayanlar dinci yobazlar ve kızıl komünistlerdir. Dinciler bunun bir dini mesele olduğunu savunur kızıllar ise bunu emperyalizme olan düşmanlığı büyütmek için kullanırlar. Biz Türkçüler olaylara bakarken tarafsız bakmalı tavır alırken safımızı belirlemeliyiz. Onun bunun şunun söylediklerini kafamıza kazımayarak gerçekleri gören bireyler olmalıyız. |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bu Sertab Erener Brüksel'de bir tanıtım konseri vermişti. İzleyiciler ise biz Türküz, Türkçe konuşur, Türkçe dinleriz diye Türkçe şarkı istemişlerdi. Bu özenti ise inatla Türkçe okumayınca izleyiciler salonu terk etmişlerdi. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çayıra , eşşeği , kıraç , saldım |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|