Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 13.05.2007, 03:37   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Kafatasci32 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 287
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Eurovisionda ermenistana 12 tam puan veren soysuzlar kimler ?

Ezeli ve ebedi düsmanimiz olan ermenistana 12 tam puan veren soysuz ve yalaka kisileri yüzüne tükürmek isterim asagilik pislikler..bunlarin soylari ne oldugu belli konuscagim ama hayvan severler derneginin dava acacagini biliyorum..!
Alt 13.05.2007, 03:52   #2 (İleti Bağlantısı)

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
Türk düsmani ermeni bir pisligin öldürülmesinden dolayi bu ülkede binlerce kisi "hepimiz ermeniyiz" diye bagirdigini hatirlar isek bu durumada pek sasmamamiz gerekir. Ayrica bugün AKP gibi ihanetin bayaraktarligini yapan bir parti halen daha birinci parti konumundaysa anlayin icimizdeki ihanet cevrelerini. BUnlara oy verenler elbetteki ermeniyede oy verirler.
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.05.2007, 04:12   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 418
İçimizdeki ermeni hayranları oy vermiş olabilir. Türkiye yerine onlara oy veriyorlarsa saf! ve iyi niyetli ! insanlarımızın biraz düşünmesini isterim. Bügün onlara bu şekilde göz kırpanlar, yarin bize karşı neler yapacağını iyi düşünmelerini isterim. Bu belki saf olanlarımızın beyin hüçrelerini yoracak, ama yarın onlara oy vermiş topluluk !? bizlere karşı silah kullamayacağını düşünebiliyormuşunuz. ermenistana oy vermiş kişiler ermenistan lehinde taraf durmuşlardır.

Kimseyi tarafımızda olmaya zorlamıyoruz, zorlamalayız Türkiye ve Türklerin yanında olmayan Türkler? ve vatandaşlara! pasaport fazlalık oluyor.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.05.2007, 04:23   #4 (İleti Bağlantısı)

DiSiKURT adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 166
Öncelikle bu sacma yarismaya anadilimizi begenmeyip ingilizce melez bir sarkiyla katilan Kenan Dogulu adli sanatci müsvettesini kiniyorum. Ingilizce sarkiyla birinci olacagimiza Türkce olan bir parcayla sonuncu olmayi tercih ederim.
Biz, biz olmadiktan sonra, kendi degerlerimizi yasatmadiktan sonra Türkiye´nin birinci olmasi ancak cok saf ve yahut milli suur yoksunu kisileri mutlu eder.
Bu yarismada Ermensitan´a 12 tam puan verilmesine gelince, bu olay, bana göre Türkiye´nin ekmegini yiyip kahpeliklerini gizleyen sözde vatandaslarimiz olan ermenilerle kürtlerin ve Türklük suurundan yoksun cahil kisilerin isidir.
Gecen senede Yunanistan´a 12 tam puan veren Türkiye bilmem yunanlilara yaranabildimi.
Türkler haric katilan tüm ülkeler milli bilincle hareket etmekte bir sarki yarismasinda bile oy verecekleri ülkeyi secerken o ülkelerin kendilerine dost veya düsman olup olmadiklarina bakmaktadirlar. Özetle milli suur yoksunlugu her konuda oldugu gibi bu konudada kendini göstermistir.
DiSiKURT Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.05.2007, 15:08   #5 (İleti Bağlantısı)

TürkOğuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 738
Büyük Zibidilik!

Türk tarafı geçen senelerde de Ermenistan'a 10, Yunanistan'a 12 tam puan vermişti. Hatta Azerbaycan kanalları bu yarışmayı canlı verirken, Ermenistan'a verilen 10 puanı duyduklarında Azerbaycanlı spikerin şaşkın ifadeleri kulaklarımızdan daha silinmedi.

Milyonlarca Türkün katili olan Yunanistan ve Ermenistan'a gösterilen bu yılışıklığın adı soysuzluk ve şerefsizliktir.

Avrupa zibidiliğinin ve şımarıklığının bir sembolü olan yürovizyona verdiğimiz bu önem Milli şuurun olmayışından kaynaklanıyor. Sırf aşağılık avrupalılara gösteriş yapacağız diye ingilizce parça seçtiler. Elbiselerden yabancı uyruklu dansçı kızlara kadar herşey vıcık vıcık avrupa hayranlığının birer yansımasıydı.

Daha önce de belirttim gene belirtiyorum. Yürovizyondan alınacak derece Türk kültürüne bir şey katmadığı gibi bir şeyler de götürmez. O yüzden eşsiz Türk kültürüne sırt dönmenin bir lüzumu yok. Ya çıkar Türk geleneksel çalgılarıyla bestelenmiş, 7 bin yıllık Türk kültürünün ve olgunluğunun ürünü bir şarkı yapar özgünce Türk adını duyurursun ya da hiç katılmazsın bu yarışmaya olur biter.
TürkOğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.05.2007, 15:43   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 248
Bu sarki yarismasinda verilen oylarin yüzde 80'i siyasidir.Ancak yüzde 20'lik bir bölüm sanat ve kaliteye verilen oy oldugu bir gercektir.

Simdi bu dogru'dan yola cikacak olursak Türkiye'nin de ermenistan'a oy vererek bütün ülkelere mesaj niteliginde bir gönderme yaptigi mantikli bir yaklasim olsa gerek.Ben sahsen Türk milletinin düsman ermeniye 12 puan vermesi icin SMS yoluyla falan oy attigini düsünemiyorum.
Bir takim cevrelere siyasi mesaj vermek icin yani "bakin bize soykirimci diyorsunuz ama ermenilere uluslararasi alanda destek veriyoruz.Demek ki ermeni düsmani degiliz" denmek isteniyor.Bu da hükümetin bir girisimidir.Bunu da TRT araciligiyla yapmistir.
Tomay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.05.2007, 15:27   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 39
eurovision muş peh pehhhh çokta umrumuzdaydı sahi ülkemizi temsil eden o şarkıdan bişey anlamadım ben anlayan varsa anlatsın yahu türkçe dışındaki tüm diller bana eşek anırması gibi geliyo ilginç ama öyle. kenan da anırdı anırdı gitti. içimizde milyonlarca kanı bozuk soysuz var elbette onlar ermenilere oy vermişler biz ise bu tür şeyleri fazla umursamayız zaten o şarkı bizi nasıl temsil eder anlamadım anlamıyoruz ki abi şarkıyı. kendimizi kimseye ıspatlamamıza gerek yok bırakın aşağılık ırklar kendilerini bize ıspatlasınlar. beğenilmede neymiş bırakın biz beğenelim.
intikamcı dadas Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.05.2007, 17:15   #8 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 13
ermeni köpeklere oy verenler, hani Hrant dink denen parazit gertildiğinde, pankart açanlar vardı ya kandaşlarım? Hepimiz Ermeniyiz diyen şerefsizler...Hakikaten Ermenilermiş ispat ettiler. Ancak Ben bu işin içinde yalaka dış işleri bakanları Gül ve Babacan denen soysuzun olduğundan eminim...
TÜRK ARSLAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
12 , ? , ermenistana , eurovisionda , kimler , puan , soysuzlar , tam , veren

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler