![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ey Çapulcu Sürüsü!
Ey kendini milliyetçi sanan dinsiz ırkçılar!
Ey milliyetçileri kendi arasında bölenler! Ey Hz. İsa'ya, bir Peygambere sövenler! Sizin milliyetçilikle falan en ufak bir bağlantınız bile yok! Sizler Turan Ülküsü için çapulculuğu,ırkçılığı seçenlerdensiniz! Önemli alan akıl ile mantıkla bu ülküyü gerçekleştirmeye çalışmaktır! Bu mesajı silin! Üyeliğimi engelleyin! Ancak böle geçici yollarla Ülkücü Hareketi engellersiniz! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
hadi ordan len kürt sentezcisi
baş baş Konu Bozkurt33 tarafından (17.07.2007 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ey kendini Türk zanneden soysuz çapulcu
Ey Türkçüleri düşman belleyip , kürtleri kardeş görenler Ey ümmet köpekliği yapanlar Sizin milliyetçilikle hiçbir alakanız yoktur. Siz Turan ülküsü yerine kızını kürde ingilize dölletenlersiniz. Önemli olan sizin gibi çapulcuları Türkiye'den atmaktır. Türkçü forumlara yüzsüzce üye olmaya devam etseniz de Türkçüleri hiçbir zaman engelleyemeyeceksiniz
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
işte ben bundan dolayı bas bas bağırıyorum diyorumki .MHP'ye hiç bir Türkçü oy vermemelidir..İşte görüyorsunuz çapulcuların en büyük düşmanı biz Türkçüleriz..Onların en büyük korkusu biz Türk ırkçılarıyız.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
O yazıyı yazan beyinsizde senin gibi sanal bir kişilik.Neci olduğunu ırkının ne olduğunu nerden anladın?Müneccimmisin? Kim bilir belki o yazıyı başka bir bilgisayardan üye olup sen yazdın...Anlayacağın o ki sanal ortamda yapılan hiçbir icraata inanma illa saldıracaksan fikirlerini konuştur... |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Turk ırkçısı
|
Alıntı:
Konu KurtcebeNoyan tarafından (17.07.2007 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Seni suçlayan olmadı.Sanırım idrak edememişsin ne demek istediğimi.Klavye başında gerçek TÜRKÇÜYÜM dediğin için seni en büyük Türkçü ilan etmek istiyorum.Harbi Türkçüymüşsün.Tebrik ederim seni... |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Turk ırkçısı
|
Alıntı:
MHP'nin biz Türkçüler için ne denli tehlikeli bir parti olduğunu anlayamadığın için ona oy vermen doğaldır. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sayın KurtcebeNoyan, bence ULUKURT adlı üyeye boşuna cevep veriyorsunuz çünkü yazdığı iletileri okuduğum kadarı ile kendisi sentezci. Aramızdaki bir çaşıt.
Konu Tomris24 tarafından (17.07.2007 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Ülkede demokrasi var ben sana soruyormuyum neden CHP ye veriyorsun oyunu diye?İstediğim partiye veririm oyumu seni rahatsız eden nedir? Bu arada git CHP gençlik kollarından birisine ben TÜRK IRKÇISIYIM de bakalım ne cevap alıcaksın....
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
|
TOMRİS çok çabuk karar veriyorsun.Umarım ilk toplantımızda tanışırız yüzyüze.Eminim yanıldığınızı o zaman anlarsınız.
2004 den beri nihalatsiz.com a üyeyim ve ilk defa zatıaliniz tarafından ÇAŞITLIK la suçlandım.... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sayın ULUKURT, eğer sizi sentezci olarak anladıysam bu benim suçum değil sizin vermiş olduğunuz tepkilerden kaynaklanmıştır. Ben burada yeniyim ve kimseyi şahsen tanımam ama öyle cevaplar yazıyorsunuz ki hakkınızda sentezci olduğunuz şüphesi doğdu içimde. Umarım yanıltırsınız beni çünkü bu yüzden üzülmem bilakis sevinirimde sentezci olmadığınız için.
Konu Tomris24 tarafından (17.07.2007 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Biz ülkücüleri gayet iyi tanıyoruz. En üst kademeden en düşük kademesine kadar birçoğuyla zaten görüştük ya da biliriz. Bu yüzden bize ülkücüleri ve MHP'yi anlatmayı kalkmazsanız seviniriz. Bizlerin derneği varken , bir ilimizdeki temsilciyi arayıp bu işi bırakması için tehdit eden ülkücüleri gördük.
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Turk ırkçısı
|
Alıntı:
Şurası bir kesinki biz CHP'yi körükörüne savunmuyoruz..CHP'li miyiz.. Asla. Günün şartları gereği Atatürkçülüğe en yakın partı olarak gördüğümüz CHP'yi desteklemeyi uygun buluyoruz. Türkçü bir parti olsa CHP'nin yanından bile geçmeyiz. Sayın Ulukurt ben demokrasi lafını ağzına alıp bununla takiyyecilik yapan birisiyle konuşmam.. saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
|
TOMRİS kandaşım şu 2 seçimde oy kullanmak nasip oldu ancak hiç böylesine tuhaf bir seçim görmedim.Benim bu seçimde MHP yi tercih etmem belki sizde ülkücü olduğuma dair bir his uyandırmış olabilir.Ancak şu dönemde medya da aydın doğan gibi bir adamın tekelinde kominist kalemlerin otorite olduğu gazete köşelerinde MHP ye atılan her çamur AKP nin önünü açmak içindir.O yüzden oyumu MHP ye vereceğim.Bu arada eşim de tercihini CHP den yana kullanacağını söyledi.Herşey için çok geç olmadan CHP MHP tercihlerinden birisini kullanmamız lazım.Geçmiş dönmelerimde MHP içerisinde çalıştım doğrudur ancak ifade ettiğim gibi geçmişte kaldı.Bu Otağda üye olup da 30 yaşının üstünde olanların pek çoğu MHP içerisinde az da olsa bulunmuştur...
Esenlikler.... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|