![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
EY KOCA DÜNYA BEN DE ÖLDÜM
Ey koca dünya ben de öldüm,
Belli ki hiç birinizin haberi yok, Hem de DÝNK'ten sadece bir gün önce, Ama sen ne duydun, ne gördün, ne de umursadýn... Ölümümden hemen sonra kameralar gelmedi oraya. Halk'ta toplanmadý ellerinde karanfil ve mumlarla, Hiçbir devlet büyüðü ve Amerika da kýnamadý ölümümü, Ve yazmadýlar adýmý mezar taþýmdan baþka, hiçbir yere... Halbuki benim adým öz ve öz Türkçe idi, "Kadir AYDIN" Okunmasý, söylenmesi ve yazýlmasý onunkinden daha kolaydý, Ama anmadý beni babamdan gayrý kimse, onu andýklarý gibi, Ve yazýlmadý baþka hiçbir yere adým, anamýn yüreðinden baþka... Ben gencecik fidandým, daha hiç tomurcuk vermemiþ, Ve soldurdular beni Lice'de, hayatýmýn baharýnda, Beni de vurdular, ben de öldüm, bilmem duydunuz mu? Ama Bulamadýlar beni vuranlarý 32 saatte, belki de hiç aramadýlar... Ben kendi vatanýmda, vatanýmý vatansýzlardan korumak için öldüm, Ben Türk'tüm, adým Türkçe, ama öðrenemedi adýmý hiç kimse, Bir kez bile manþet de olamadým ya o gül yüzümle gazetelere, Ýþte EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM... KEÞKE KADÝR AYDIN DA YAÞAMAÐA DEVAM ETSEYDÝ…. Hrant DINK'in ölümünden sonra yaþananlarýn ardýndan, VATAN'ý için (adýný bile sonradan öðrendiðim) DÝYARBAKIR Lice'de þehit olan J.Komd.Astsb.Kd.Çvþ.Kadir AYDIN'a ithafen yazýlmýþtýr. Ruhu þad olsun. ---------------------------------------------------------------- Irkdaslarim bunu sizlerle paylasmak istedim, Türkiyede bir ermeni köpegi gebermis, Türkiye ve Bütün dünya ayaga klakiyor, ama bir Türk oglu Türk sehit olmus kimin umrunda? Türkiyem sana neler olmus? :cry: |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ben , de , dünya , ey , koca , ÖldÜm |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|