Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 18.07.2007, 20:25   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 2
burak Rss Beslemesi
EY TÜRK OĞLU TÜRKLER

ULUSALCI GEÇİNEN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ MİTİNGLERE KATILDINIZ MI? EY TÜRK OĞLU TÜRKLER KATILDIYSANIZ EDİP AKBAYRAM DENİLEN VE PKK LILARA KONSER VEREN İTİ DİNLEDİNİZ Mİ???ŞU ANDA BİZLERİ KİMLER İDARE EDİYOR BİLİYOR MUSUNUZ????HER BOYUTTAN BAHSEDİYORUM. CHP-MHP ÇERKESLERİN ELİNDE. AKP KÜRTLERİN VE GÜRCÜLERİN ELİNDE. YAHUDİLER VE SEBATAYCILAR NE YAPIYOR DERSİNİZ???????HENÜZ DEVLETİN KADEMELERİNDEN BAHSETMİYORUM. ARİF İSENİZ ANLARSINIZ. KADEME DERKEN EN YUKARIDAN BAŞLAYALIM. EY TÜRK OĞLU TÜRKLER. EĞRİ OTURALIM DOĞRU YAZALIM. BİNDİRİLMEYELİM. ARA SIRA FRENLER BASINIZ Kİ NEREYE GİTİĞİMİZİ GÖRELİM. YUKARIDAN AŞAĞIYA BİR SIRALAYIN NELER GÖRECEKSİNİZ????LÜTFEN YAZINIZ.....SON KALE TÜRKLERİ DE Mİ OYUNA GETİRECEKLER....İZLİYORUM.......

CUMHURİYET GİBİ YAHUDİ SAHİPLİ BİR GAZETE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ???

EY TÜRK OĞLU TÜRKLER CEVAP VERİNİZ....

TÜRK OĞLU TÜRK
AKINCI
burak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 18.07.2007, 21:00   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 411
Tonyukuk19 Rss Beslemesi
Alıntı:
burak´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ULUSALCI GEÇİNEN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ MİTİNGLERE KATILDINIZ MI? EY TÜRK OĞLU TÜRKLER KATILDIYSANIZ EDİP AKBAYRAM DENİLEN VE PKK LILARA KONSER VEREN DİNLEDİNİZ Mİ???ŞU ANDA BİZLERİ KİMLER İDARE EDİYOR BİLİYOR MUSUNUZ????HER BOYUTTAN BAHSEDİYORUM. CHP-MHP ÇERKESLERİN ELİNDE. AKP KÜRTLERİN VE GÜRCÜLERİN ELİNDE. YAHUDİLER VE SEBATAYCILAR NE YAPIYOR DERSİNİZ???????HENÜZ DEVLETİN KADEMELERİNDEN BAHSETMİYORUM. ARİF İSENİZ ANLARSINIZ. KADEME DERKEN EN YUKARIDAN BAŞLAYALIM. EY TÜRK OĞLU TÜRKLER. EĞRİ OTURALIM DOĞRU YAZALIM. BİNDİRİLMEYELİM. ARA SIRA FRENLER BASINIZ Kİ NEREYE GİTİĞİMİZİ GÖRELİM. YUKARIDAN AŞAĞIYA BİR SIRALAYIN NELER GÖRECEKSİNİZ????LÜTFEN YAZINIZ.....SON KALE TÜRKLERİ DE Mİ OYUNA GETİRECEKLER....İZLİYORUM.......

CUMHURİYET GİBİ YAHUDİ SAHİPLİ BİR GAZETE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ???

EY TÜRK OĞLU TÜRKLER CEVAP VERİNİZ....

TÜRK OĞLU TÜRK
AKINCI

Yazmış olduğunuz konular daha önceleri otağımızda tartışıldı, biraz dolaştığınız takdirde başlıklar sizi tatmin edeceğini düşünüyorum. Bu arada hoşgeldiniz.
Tonyukuk19 adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler