![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
EY VATAN...!
EY VATAN...!
BEN BIR TÜRKÜM DINIM CINSIM ULUDUR; SINEM, ÖZÜM ATES ILE DOLUDUR; INSAN OLAN VATANIN KULUDUR; TÜRK EVLADI EVDE DURMAZ GIDERIM. BU TOPRAKLAR ECDADIM OCAGI; EVIM, KÖYÜM, HEP BU YERIM BUCAGI. ISTE VATAN, ISTE TANRI KUCAGI, ATA YURDUN EVLAT BULMAZ GIDERIM. AK GÖMLEKLE GÖZ YASIMI SILERIM; KARA TASLA BICAGIMI BILERIM; VATANIM ICIN YÜCELIKLER DILERIM. BU DÜNYADA KIMSE KALMAZ GIDERIM. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu siiri Osman Pamukoglu'nun kitabinda okumustum ve gercekten cok etkilenmistim...Bu anlamli siiri bizimle paylastigin icin
tesekkür ederim Safkan Türk Kizi Kandasim |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ESENLIKLER! EZIZ DEYERI ,YUCE TURKUN BOZKURTU SAFKAN TURK KIZI KANDASIM,BU GOZEL SIIRI BIZIMLE PAYLASTIGIN UCUN COK COK SAGOLUN,VAR OLUN, EY SANLI VETEN AY YILDIZLI BAYRAGININ ALTINDA ÖLMEYE CUMLE HAZIRUK,BASBUG MUSTAFA KEMAL ATATURK,ATAM EMRINDEYIZ!
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Saf Kan Tür Kızı,
Bu şiir Mehmet Emin Yurdakul'a aittir ve yazıldığı yıllarda da etkisi büyük olmuştur.Sağ olun. Saygılar.... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ey , vatan...! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|