Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Spor > Spor > Türkçülük Ve Spor > Spor (Genel)

Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 22.05.2008, 17:33   #1 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 353
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
FB TV DE GALATASARAY COŞKUSU

Çarşamba günü sabaha karşı Fenerbahçe tv'de "Filede Bu Sezon" programını izlemek isteyenler, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarını görünce gözlerine inanamadı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Taraftarlar, olay üzerine FB TV’yi telefon yağmuruna tuttu, tepkilerini internet sitelerinde dile getirdi.

Fenerbahçe Televizyonu Genel Müdürü İhsan Topaloğlu, olayın bir personelin görevi başında uyuyakalmasından kaynaklandığını açıkladı ve camiadan özür diledi. Topaloğlu, olayda ihmali bulunan personelin işine derhal son verildiğini açıkladı.Ne olay ama.Ben birşeyi anlamadım görevli uyuya kalmış tamam bunu anladım ama Galatasarayın şampiyonluk görüntüleri niye ekrandan izleyicilere verilmiş onu anlamadım.O görevlinin içinde kesin bir Galatasaray hayranlığı vardır. :) :) :) :) :)
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim.
TÜRK YILDIRIM Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler