![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Fenerbahçe 2 Mtk Budapeşte 0
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında MTK Budapeşte takımını 2-0 yendi.
Goller:dk 16 roberto carlos dk 59 selçuk Avrupada Türkiyeyi temsil eden Fenerbahçemizi bu galibiyetinden dolayı kutluyorum.Buruk bir sevinç yaşasamda.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gollerin Özeti
[gvideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-5201567221862916012&hl=en[/gvideo]
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
İşte ben buna inanmıyorum kandaşım Türkiyeyi temsil eden! hiç bir takım Türkiyeyi temsil etmiyor kendini temsil ediyor.Türkiyeyi temsil bir tek Beşiktaşa nasip oldu Yunan milli takımına karşı ondan armasında Türk bayrağını taşıma hakkı verildi.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ne olursa olsun ben çok sevindim. Bu sene daha büyük başarıya ulaşır umarım.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Fanatikliğin hiç bir zaman Türkçülüğünün önüne geçmesin. Bir Türk takımı avrupada başarı sağlayınca gazetelerde her zaman "Türkler Uefa Kupası'nı kazandı." veya "Türkler Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktı." diye yer alır. Bunlarla gurur duyacağına kendi takımını hemen ön planda tutmaya çalışıyorsun. Ayrıca o Türkiye'yi temsil etmiyor dediğin takımlar dünya sıralamasında Türkiye'nin yerini belirliyor bunuda hiç unutma. Özellikle bu lafları en son söyleyecek takımda sizsiniz. Bu sene neler yaptığınızı herkes biliyor...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Sayın GökTürkAlp bana fanatikliğini öne çıkarma derken sanırım sizde öne çıkarıyorsunuz.Bunu en son söyliycek takım biz değiliz Türk bayrağını taşıma hakkını bize hediye olsun diye vermediler.Ve ayrıca Türkçülüğümün önüne hiçbir zaman hiçbirşey geçemez böyle birşey söz konusu değil.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Seni bu konu da daha önce de uyardım, sanırım beşiktaşlılığın Türkçülüğünden daha önemli ki iki de bir böyle çıkıyorsun ortaya, sen kimsin de kimin Türkiyeyi temsil edip etmediğine karar veriyorsun herhangi bir uluslarası kupada oynayan Türk takımı Türkiyeyi temsil eder. Bu da son uyarı olsun sana, mümkünse beşiktaş fanatikliğini biraz bastır, Türkçülüğünün önüne geçmesin.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Fenerli değilim ama fenere avrupada başarılar
|
|
|
|