![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen: Kürdistan'ın kurulmasını isterim
Yayın hayatına yeni başlayan Fox TV'de Korkmaz Karaca ile Pazar Sohbeti’ne ünlü işadamı ve Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen konuk oldu.
Ali Şen'in çarpıcı açıklamaları uzun süre gündemde yer alacak gibi gözüküyor. Ali şen, gerçeklerden kaçılmaz diyerek başladığı konuşmasında Kuzey Irak'ta bir Kürt devleti kurulmasının Türkiye’nin yararına olacağını vurguladı ve "Türkiye’yi yöneten bir kişi olsam Kürdistan’ın kurulmasını savunan ilk kişi ben olurdum" dedi. İşte o sözler: "Derim ki Kürdistan kurulsun. Erbil Başkent olsun. Ama uluslararası bir konsorsiyumdan 2100 yılına kadar bugünkü sınırların garanti altına alınmasını isterdim. Ben bunları savunan bir kişiyim. Türkiye'de yaşayan Kürtler'in Türkler kadar zaten her türlü imkana sahip olduğu bir gerçektir. Dünyada bunu bilsin. Türkiye'de Cumhurbaşkanı Kürt oldu, Başbakan, meclis başkanı oldu. Savaştan kimseye hayır gelmeyeceğini düşünüyorum. Bir Kürt - Türk savaşı 24 saatte çıkar, 24 yılda durduramazsınız. Ben bu gerçeklerin görülmesi taraftarıyım. Bu gerçeklere bakarak Türklerle Kürtler'in birarada yaşayacağına inananlardanım. Kürdistan'ın Kuzey Irak'ta kurulmasının (bu anlattığım şartlarda kurulmasının) faydalı olacağını görüyorum, söylüyorum. İnsanların gerçeklerle yüzyüze gelmesinin zararı olmayacak. Hey yavrum bizi ırkçı diye eleştirenler günü geldiğinde bu millet toptan ırkçı olduğunda hiç şaşırmamalılar. Yönetici açıklaması: Kişiye hakeret eden yazılar silinecektir. Kişilere hakeret etmeden bunu açıklayıcı bir şekilde açıklayın. Bundan sonra internette aşıp kesenlere tahammül etmeyeğiz. Hakeret ve küfürlü iletiler ekleyenler uyarılacaktır ve uyarıya aldırış etmedikleri takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Tonyukuk19 |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ali Sen bir arnavuttur.Tipki Genclerbirligi Baskani Ilhan Cavcav gibi.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben de Ali Şen'in tımarhaneye kapatılmasını isterim.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
FENERBAHÇE TARAFTARLARI ALINMASIN AMA "FENERBAHÇE CUMHURİYETİ" SLOGANININ ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPARAK FUTBOLDA BÖLÜCÜLÜK YAPAN KİŞİ DE ALİ ŞEN'İN TA KENDİSİDİR.
AYRICA KENAN EVREN'LE BAŞLAYAN 'kürdistan' AÇIKLAMALARI ALİ ŞEN'LE SON BULMAYACAKTIR.PSİKOLOJİK HAREKAT BAŞLAMIŞTIR.TÜRK MİLLETİ ÖNCE kürdistan DÜŞÜNCESİNE ALIŞTIRILMAYA ÇALIŞILACAK. SONRA... TABİKİ EN NİHAYETİNDE YÜCE TÜRK MİLLETİ BU OYUNU BOZACAKTIR. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bunlarla birçok yerde karşılaşırsınız. Bazen bir gazete sayfasının köşesinde, bazen bir televizyon ekranında, bazen bir üniversite kürsüsünde, bazen boğaza nazır bir yalıda, bazense ceylan derisi koltuklarda görürsünüz bunları…Görürsünüz ve acımakla tiksinmek karışımı duygular hisseder veya lanet okuyup o kösele derisinden yılışık suratlarına tükürmek istersiniz. Sonra tükürüğünüze acır, geri yutarsınız.
İşte bunlar babasından bihaber olan değil, milli kimliğinden, milli kültüründen, milli tarihinden, daha doğrusu milliyetiyle ilgili her şeyden bihaber olan zavallı mahluklardır... AZ KALDI BU PICLERIN HEPSI YOK OLACAK GÖK GIRSIN KIZILCIKSINKI yönetici notu: yeni kurallar gereği küfür, hakaret ve aşağılayıcı ifadeler içeren ve sanal kahramanlık kokan iletiler silinecektir. Kininizi öfkenizi başka kelimeler seçerek ifade edin. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Fenerbahce taraftari olarak ali sen in bu aciklamasini siddetle kiniyorum. malesef sadece kinayabiliyorum aslinda söylenecek cok sey var ama malum yeni yasalar ali senin sülalesinin babasi olmama engel oluyor..!
ali sen Türkleri ekmegini yedin nankör bal kabagi. ilerde arnavutluk a gönderilsen hic sasma .................................................. .................................... anlayan anladi.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
osmanlının marifetlerinin ürünlerini alıyoruz. Ali şen gibi Türk olmayan insanlardan elbette Türklük için mücadele etmelerini bekleyemeyiz. Bizim yapacağımız osmanlıdan örnek almaktır. Onlar gibi başka milletleri ülkemezi almayacağız. Alın size din kardeşliği saçmalığını
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Değiştirilmiştir.
Yönetici notu: kişiye yönelik küfür ve hakaret içderen ilretileri ekleyen kişiler, yazdıklarından kendileri sorumludur. Yeni İletişim Suçları Yasası gereği bizden o kişinin ip adresi istenecektir. Hem kendinizi hem de bizi zor durumda bırakmayın. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sasiracak birsey yok nede olsa devsirme. Oda her devsirme gibi firsatini buldugunda Türklüge kinini kusmustur. Asil bu ve bunun gibilere kizmamak gerekli cünki konusana deyil konusturana bak. Bugün yanilz vatan millet diyenlerin agzina mühür vuruluyor.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ali Şen'in bu konuda ki ısrarının nedeni heralde taşıdığı kandan ileri geliyor. Türkiye'de yaşadığı ve bu topraklarda ekmek yediği halde ülkenin bütünlüğü konusunda olur olmaz sözler söyleyenlerin sonlarını öğrenmek isteyenler arşivlere bakabilirler. |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Eğer kıroistan kurulursa Ali Şen oraya gitsin. Ne hali varsa görsün. Türk toprakları ona haram olsun.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ali Sen degilmiydi Fenerbahce de baskan iken futbolda bölücülügü baslatan... seneler gecti simdi yine aynisi fark sade artik alan "futbol" degilde "Ülkemiz"
Ozamanda bölücülük yapti simdide aynisini yapiyor: Türk olmiyan birinden ne beklenirki? Sagimiz solumuz her tarafimiz düsman dolu. Bir ATASÖZÜ aklima geldi: "Besle Kargayi Oysun Gözünü" |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
![]() İnsanların bazı konularda fikirlerini söylemesinde eğitim durumlarını çok önemsemiyoruz çünkü ağzı olan konuşuyor, fakat iş ülkenin toprak bütünlüğü konusunda konuşmaya gelince önce temiz bir kan, sonra da temiz bir sabıka arıyoruz. Bu vasıflara sahip olmayanlar lütfen kendilerini aşmayacak konularda fikirlerini söylesinler. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
O kadar çok istiyorsa kurulmasını k.ırağa göçsün, peşmergeler ona sözde meclislerinde gayet yüksek bir mevki verirler. Sözleri ile bunu hakketmiştir herhalde. Onun gibi örnek? bir insandan ise bu beklenir, Türkiye bu gibi insanlar yüzünden bir çöle dönmüştür. Gündeme oturmak için,prim yapmak için ve medyada bir an olsun yer edinebilmek için bu örnek insanlarının yapamacağı fedakarlık yoktur. Bu arada Ali şen ve benzeri meşhur olmuş insanlar Türk milleti adına konuşma yetkisine sahipmi? Eğer ona bu konuda bir görev verildiyse kim adına konuştuğunu öğrenmek isterim.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
O programı bende izlemiştim...Nankör,vatan haini!
Hele şu adamın kafatasına bir bakın.Türk olmadığı her halinden belli. Canın korlu tamuya,ali şen. |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|