![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Fenerbahçe-Sevilla
Fenerbahçe'nin unutulamayacak maçlarından biriydi bence...Son dakikalar da Semih Şentürk'ün sahaya çıkarken ki bakışı maça damgasını vurdu.Anlamlı,kararlı ve "başaracağım"dercesine bir bakıştı.Fenerbahçe'nin gerek oyuncu kadrosu gerekse yöneticisi,bir Türkçü ve taraftar olarak beni üzüyor.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Fenerbahçe yabancı oyuncularına yerli oyuncularından daha fazla önem veriyor.Aslında bakarsanız bu,biz Türkçüler için yanlıştır.Ancak ne yazık ki şöylede bir gerçek var.Ülkemizde futbol ve diğer branşlarda dahil olmak üzere alt yapı inanılmaz zayıf.E böyle oluncada doğal olarak dışarıdan yabancı futbolcu getirmek zorunda kalıyorsunuz.. Bu çok yanlıştır,kabul ediyorum.Ama Türkiye'de Fenerbahçe kapasitesinde oynayabilecek oyuncu sayısı çok az.Oynayabilecek olanlar zaten oynuyor.Tuncay,Selçuk,Volkan,Semih..
Bugün ki Sevilla maçında işimiz gerçekten çok zor.Tanrı yardımcıları olsun.Bir Türk takımına yakışacak skorla ülkemize dönsünler. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bugünkü maçta Fenerbahçenin üstüne büyük görev düşüyor.İyi pres yapıp, iyi koşup, iyi paslarla sonuç mutlaka bizden yana olur. Umarım çeyrek final maçını oynacağımız günde buraya bir ileti yazarım.
Şansın bol olsun FENERBAHÇE....
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Bence bu gün Sevilla kazanıp turu atlar.
Çünkü maçı çok ciddiye aldılar ve kendi evlerinde çok iyiler. Barcelona bile onların evinde çok zorlanıyor |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Fenerbahçe'nin fark yiyeceğini düşünmeme rağmen bizleri gururlandırdı.Fenerbahçe'ye duyduğum hoşnutsuzluk bile azaldı.Tebrik ederim FENERBAHÇEYİ.Şampiyonlar ligi şampiyonu olmasını canı gönülden dilerim.Helal olsun FENERBAHÇE'ye!
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Galatasaray'ın UEFA ve süper kupa da ki başarısını tutmaz ama gene de başarılı bir maç çıkardı.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
SARI LACİVERT EN BÜYÜK FENER
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Her ne kadar Fenerbahçeliler, Galatasaray'ın Uefa ve Süper Kupa başarılarını hiçbir zaman sindiremese de, hatta Galatasaray'ın Avrupa maçlarında karşı takımı tutsa da, bir Galatasaraylı olarak, Fenerbahçe'nin yenmesine sevindim, Fener'i tebrik ediyorum.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Türkiye'de takımım asla değişmez,o kesin.Ama Avrupa'da tüm Türk takımlarına aynı desteği gösteririm. Fenerbahçe gerçekten mükemmel bir oyun sergiledi ve maçtan önce Fenerbahçe ve Türk futbolunu saygısızca eleştiren maymun Jimenez'e gereken dersi verdi.Bütün Fenerbahçe'li futbolcuları gönülden tebrik ediyorum.Hepsi yürekleri 90 dakika sahada oynadı. Avrupa'nın yeni prensine Şampiyonlar Ligi'nde başarılar. |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hakkımızla kazanılan zaferimizin tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum.
Daha nice başarılara koşacağız , bu takımla . Fenerbahçe ; gönlümüz seninle ...
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Umarım barcelona adlı kulüp karşımıza çıkar da asıl turu o zaman görürüz hep birlikte , inanmak başarının yarısıdır bizim de inancımız tam ...
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Futbola hiç merakım yoktur ama milli maç değerindeki bu maçı izledim. Kazanışımız gerçekten harika oldu. Tabiri caizse adamların elindeki maçı söküp aldım.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| fenerbahçe-sevilla |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|