Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 19.05.2008, 11:27   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 1
Kuzgun Rss Beslemesi
Fikir altyapısı üzerine

Değerli kardeşlerim ve büyüklerim,
Öncelikle hepinize esenlikler diliyorum. Bir süredir grubunuzu misafir olarak takip etmekteyim. “Türkçü” ve/veya “ülkücü” adı altında türlü maskaralıklar yapan, Türk ırkının ve tarihinin dejenere edilmesi, Türklük bilincinin yokedilmesi için açıktan açığa uğraş veren çeşitli grupları gözlemledikten sonra bu grubun sözlerinin samimiyetine inanmam ile birlikte aranıza katılmaya karar verdim. Aranıza katılmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim.
Hepimizin vakıf olduğu üzere “ülkücü” adı altında Türklüğün altını oyan, ne ruhen ne de fikren Türklük bilincine sahip kişiler, davamıza toplumsal boyutta muazzam zarar vermişler ve insanları Türklük konusunda yalan-yanlış bilgilendirerek kendi emelleri doğrultusunda kullanmaya kalkışmışlardır. Olayların tarihsel ve toplumsal gelişimi forumdaki pekçok konuda işlendiği için burada süreçten bahsetmek gereksizdir. Bu durumun önüne geçmenin tek yolu birlik ve beraberlik içinde çevremizdekileri bilinçlendirmek ve özünden soğutulmak istenenleri doğru yola çekmektir.
Yurdumuzdaki pek çok kurumda devam etmekte olan yoğun kadrolaşmanın- özellikle de fettoşçu kadrolaşma- hedefi olmuş bir kişi olarak aynı kandan, aynı ruhtan ve aynı düşünceden kişiler ile birlikte Türklüğü yüceltecek ve üzerimizde oynanan oyunlara karşı durabilecek bir birliğin acilen oluşturulması gereğine inanıyorum. Bu platformun MHP olamayacağı oldukça açıktır.
Öte yandan hepimiz ruhen ve fikren aynı amacı paylaşsak da, toplumsal bir güç olarak ortaya çıkabilmek için bir ırk olarak amaç ve hedeflerimizi net bir şekilde ortaya koyabilmemiz gerekmektedir. Düzenli ve etkili bir hareket olabilmek için uyuşturulmuş- kandırılmış insanlara Türklük gururu altında nasıl bir yaşam olduğunu anlatabilmek gerekmektedir. Bu grubun üyeleri (en azından çoğunluğu benim görebildiğim kadarıyla) bu fikirlere zaten sahiptir. Ancak sayımızın artması ve fakat nicelik artarken niteliğimizin korunması için Türk soyunun her alanındaki yapısal değişikliklerini tanımlamamız, bundan da öte Yüce Atatürk’ün ve Nihal Atsız’ın düşünceleri ışığında bizim dışımızdakilere de duruşumuzu ifade etmemiz gerekmektedir. Bunun en önemli adımı bir doktrin ortaya konulmasıdır. Bu konuda grup içerisinde bir çalışma başlatılmasını öneriyorum.
Bir çatı altında birleşmekten bahseden bazı çapulcuların MHP’yi göstermesi ya cahillik sonucudur ya da daha da beteri ihanetin resmidir. Nitekim bu kişiler gruptan atılmıştır. Öyle ise bu çatıyı oluşturmak da bize düşer. Haddimi aşıyorsam affınıza sığınırım ama gerçekten bir şeyler yapmak istiyorsak organize olmalı ve düşünce altyapısını oturtmalıyız aksi halde düşünce mastürbasyonu yapmaktan öteye geçemeyiz.

Saygılarımla..
Kuzgun adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 19.05.2008, 12:09   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 491
Aydın Çeri Rss Beslemesi
Aşağıdaki iletişim bölümüne adresini ,ev telefonunu, ad -soyadını yaz.

Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı - İletişim

Bilgilerini verince de akşam sesli sohbet odamıza gel .

http://www.atsizcilar.com/forum/turk...kkinda-80.html

Yeri yurdu , adı sanı belli olmayan adamlarla teşkilat konuşacak değiliz.

Ayrıca bu vesileyle sesli sohbete gelmeyenlere söylüyorum hani diyorsunuz ya yok dernek ne zaman kurulcak , yok parti kurmak lazım, yok televizyon kanalı açılsa kötü olmaz vs.

Daha bilgisayarının başında rahat koltuklarında oturupta sesli sohbet odasına gelmeyen adamların yok şöyle yapalım böyle yapalım , şu daha iyidir deme hakları yoktur ve dedirtmeyeceğiz. Bu konuları konuşmak isteyen varsa , bizle tanışmak isteyen varsa gelsin odamıza. Yoksa gözümüzde sanal şahıstan başka birşey değilsiniz.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır."

Çİ-Çİ YABGU
Aydın Çeri adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler