![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
futbolcu Emre Belözoğlu :"Irkçı değilim Kürtleri severim"
- Milliyetçilik derecenizi anlamaya çalışıyorum da.
- Milliyetçilik derecem gerçekten had safhada. Özellikle yurtdışında olunca daha da artıyor. Yanlış anlamayın: Milliyetçiyim, ırkçı değil! Zaten Türkiye'de siyahlara karşı bir ırkçılık yok ki. Ben mesela Kürtleri de severim, Ermenileri de. Çocukluğumdan beri Kürt arkadaşlarım da var, Rum arkadaşlarım da... Azınlıklara hoşgörüyle yaklaşırım. Pozitif ayrımcılıktan yana olduğumu söyleyebilirim. Âşık olsam siyahi bir kızla da evlenebilirim. Irkçılık benim inançlarıma göre büyük günah. Irkçı değil de, "Kötü futbolcu," deseler bu kadar üzülmezdim. Namaz kılar mısınız? - Kılarım. Ben Türkiye'de inanç konusundaki çifte standarttan çok rahatsız oluyorum. - Ne gibi? - İnter'de de Newcastle'da da haftanın iki günü rahip gelip futbolculara dua ettiriyor. Önemli maçlardan önce gelip dua okuyor ve mum yaktırıyor. Adam gol atıyor, haç çıkarıyor. Herkes Aa ne güzel," diyor. Biz milli maçtan sonra hep beraber secdeye yatsak şeriatçı ilan ediliriz. - Bizim dinimiz gösteriş dini değil. İbadetin gizli yapılması gerekmez mi? Maçtan sonra öyle secde filan fazla olmaz mı? - Biz de yapmıyoruz zaten öyle bir şey. Yapmayız da. Örnek veriyorum. Bu ikiyüzlülüğü anlayamıyorum. Futbolcunun namaz kılması neden ayıp? Bize İnter'de oynarken "Siz de hoca ister misiniz, gelsin dua etsin maçtan önce," dediler, "Gerek yok," dedik. Türkiye'de böyle bir şey olsa aforoz ediliriz. Kaynak: Sabah |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
kürtleri kardeş gören kim varsa kürt işgaline,Türkiyenin kürtleşmesine karşı değildir. Irkçılığın kötü olarak lanse edilmesine sonuna kadar karşıyım.. Irkçı olmaktan gurur duyuyorum....
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Emre'nin fettoscu oldugunu bilmeyen yoktur herhalde. Fettoscular'inda bir said kürdi'nin pesinden gittigini biliyoruz. Elbette sevecektir kürdolari.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
bu fetoscu güya reklam amacli idmanlardan önce inek saban ve tayfasi namaz kilarlardi.
ama sahada pislik cirkeflikten önüne gecilmezdi. normal yapilan faulleri abartili gösterir karsisindaki rakibine kart göstertmek icin elinden geleni yapar,ceza sahasi icinde kendini yere atarlardi agiza alinmayacak küfürler ederlerdi yani insanlarin haklarini calamaktan kacinmazlardi. dininde insan hakki yemenin en büyük günah oldugunu bildigi halde. yorumu sizlere birakiyorum, tipik bir yumusak Fetoscu.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRK IRKI SAGOLSUN...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Fanatik Galatasaraylıyım ama bu Emre eziğini, diğer fettoşçu soytarı şabanı günahım kadar sevmem...Kürde kardeş diyeni sevmem kim olursa olsun...
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kürtleri severmiş. 1-2 kürdoyla aynı evde bir yaşasın bakalım. Kokudan ve şerefsizlikten durabiliyor muymuş? Öyle siyaseten atıp tutmak kolay ayağın yere deysin biraz. Ben de uzaktan meksikalıları seviyorum. Çok iyi insanlar.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu Emre fettoscu cahilin teki ve sonradan görme "modern müslüman" takiminin önde gidenidir.Arnavut kökenli agabeyi Hakan Sükür'ün ne oldugu zaten belli.Zaten oynadigi futboldan ve istikrarsiz tutumundan kisiliksiz oldugu anlasiliyor.Sayet kürtleri cok seviyorsa gitsin kürdün usagi olsun ve hatta kürt olsun.Cünkü kürde kardes gözüyle bakan kürttür, TÜRK DEGIL!
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Galatasaray'ın başına da ne geldiyse fettoşçu tayfadan geldi.Takımı böldüler,fettoşçular namaz kılmayan adamı sahaya çıkarmadılar.Allah c...nızı versin ne diyim.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu emre denen herifle bir düğünde karşılaşmıştım.bayan yakınıma fazla laubalice tavırlarda bulunması gözümden kaçmamıştı.
o zamandan beri hiç iyi bir izlenim bırakmaması boşuna değilmiş. kanının bozukluğu bu konuşmaları yapmadan önce belliymiş. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Emre denen bu fettoscu tonton kendini bilmez, din kardesi kurtleri seviyormus ! herhalde ingilterede birlikte kurt kardesleriylen ayni camiye takiliyordur.Bu fettoscu herif hatirlamiyorum kac senesinde idi ama,isine giden yoksul bir vatandasimizi yeni aldigi arabasiylan ezmisti bir parti cikisinda.Sarhosta galiba bu devsirme kalibi.Hic hapse girdigini de duymadim.Acaba hic vicdan azabi cektimi bu dindar adam.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kisiliksiz, galesiz ve vurdumduymaz (bunlar ayni zamanda fettoscu yobazlarin ortak ozellikleridir) oldugu son yillarda oynadigi vasat futbolu ve meslegindeki devamsizligi körüklüyor.Emre hicbir zaman profesyonel bir futbolcu olamadi!
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kürtler ancak bizim kalleşimiz olabilir kardeşimiz değil ulan biz 3 kıtaya yayıldık 3 kıtayı yönettik
vatansız krolar soysuzlar topluluğu anca 5 karı alıp 50 çocuk yapmayı bilirler |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Değerli ulustaşlarım ben bu Emreyi çok iyi tanırım zeytinburnunda oturduğumuzda bizim karşı apt otururdu ve bu çocuk kürtleri günahı kadarda sevmez mahallede hep kürt çocukları ile kavga ederdi Karadenizli bir ailenin çocuğudur şu aralar ırkçılık ile suçlandığı için bu gibi takiye yorumlar yapıyor kendini aklamak için ayrıca dinle de bir bağı yoktur azından küfür eksik olmıyan küfürbazın tekidir görünbeni gibi bir röportaj yapmış aklın sıra aklanmak için bütün bu dedikleri yalan bunın ne kürtleri sever nede dini bütündür aksine çokta eteğine pistir bunları yakinen tanidığım için söylüyorum
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
rutbil biz kime ve neye saygı duyacağımızı iyi biliriz. Nedir bu din konusunda milletin hassasiyeti anlamış değilim. Herkes bir saygıdır ki tutturmuş gidiyor. Bundan sonra öyle olur olmaz konularda yok saygı duyun, yok aşalamayın gibi iletiler gönderecekseniz bir daha bu otağa girememeyi de göze alacaksınız. Ne yaşayacaksanız yaşayın içinizde yaşayın. Bu tip konularda dili her yere uzayanların Türkçülük konusunda pek de samimi olduklarını zannetmiyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|