![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Galatasaray Şampi! (Galasataray:1 - Fenerbahçe: 0) 27 Nisan 2008
Türkiye Birinci Futbol liginde şampiyonluğu büyük ölçüde belirleyecek olan maçta Galatasaray, Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala büyük bir avantaj yakalayarak puanını 73'e çıkartarak 70 puanlı Fenerbahçe'nin önünde liderliğe yükseldi. Bu sonuçla Şampiyonluğa çok yaklaşan Galatasaray yolun yarısını geçtiğinden "Şampi" olarak ilan edilebilir.
Elbette bu futbol. Kalan son iki maçtan birinde alacağı bir beraberlik bile Galatasaray'ın şampiyon olmasını engelleyemeyecektir. Yenilirse de şampiyon olmamayı hak etmiş olacaktır.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Fenerbahçe'nin şampiyon olmasından ziyade GALATASARAY'ın şampiyonluğunu,bir BEŞİKTAŞLI olarak çok isterim.En iyisi ise Sivasspor şampiyon olsun!Tebrik ederim.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben de bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'nin maçı almasını yeğlerdim.
Yine de tebrikler GS.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir Trabzonspor'lu olarak Galatasaylı kandaşlarımı kutlarım.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir Fenerbahçeli olarak bende Galatasaraylı kandaşlarımı kutluyorum. Sahada maçı kazanmayı daha çok isteyen takım kazandı.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Umarım şabanoviç seneye takımda kalmaz bu şampiyonluğun elde edilmesi ile .
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Trabzonsporluyum Galatasaraylıları Kutlarım..
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Ben bir galatasaraylıyım maçı izledim, galatasaray istedi oynadı maçı aldı.Maçın başından sonuna kadar üstün oynadı.Ben maçın birinci kahramanı olarak savunmada Servet en iyisiydi diyorum.Ardanın da hakkını yememek lazım.Daha lig bitmedi ama galatasaray artık şampiyon sayılır.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aslanlar yine kendinden bekleneni yapmıştır. Böyle bir takımı tuttuğum için çok mutluyum.
Son iki maçı da alarak şampiyonluk marşlarını bu yılda Galatasaylılar söyleyecektir. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben Turkiye milli takimini tutuyorum, kulup takimlari arasinda ise tercihim sezondan sezona cok ve ya az degişe biliyor. Genellikle adalet ararim (adaletin olmadigi yerde bile, ki futbol liginiz cok adaletsiz bir yapiya sahip). Turkiye birinci super liginin koşullarini bildigim halde (3 Istanbul takimindan birisi yalniz şampiyon ola biliyor), yine de bence cok aci bir durum, teknik direktoru bile olmayan, hic idare edilmeyen bir takim şampiyon olacak gibi (eski federasyonun hakem destegini de duşunecek olursak).
Bu yil Fenerbahce daha cok hak etti. Zaten derbi ve dişardaki maclardaki performanslari ile, hangi takimin futbol sahasinda daha iyi oldugu belli olmuştur. Umarim Galatasaray eski hatalari tekrar etmez, iyi bir teknik direktorle anlaşir, guclu bir kadro kurur, ve de gelecek sezon avrupa takimlari ile yaptigi maclarda 2000-li yillardaki gibi Turk irkini layiki ile temsil eder. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir Trabzonspor taraftari olarak Sivassporun Sampiyon olmasini isterim.
Olmaz olmaz demeyin:) Ya olursa;)
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Eğer Trabzon da şampiyonluğa giderken Sivasspor'un şampiyonluğunu istemezsen maydonozluk yapmayacaksın. İstersen de zaten memleketini satmış olursun.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Galatasaray'lı olmanın ayrıcalığını ve mutluluğunu br kez daha yaşadım. Fakat, bugünkü gazete başlıklarını inceledim, Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısındaki galibiyetini basın sanki bir derbinin değil de, sıradan bir maçın skoru gibi yansıtmış. Şampiyonluk tabii ki haftaya buna kuşkumuz yok ama, "Galatasaray şampiyon olmayabilir" gibi yazılar vardı. Ama eminim ki, Fener yenseydi, "Fener şampiyonluk yolunda" tarzında yazılara yer verilirdi. En azından spor konusunda basın dürüst olmalı ve taraf tutmamalı. Bu ülkede 30 milyona yakın Galatasaray taraftarı var ve bu yaptıkları haksızlığı bariz bir şekilde görüyoruz.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Maçı söke söke aldık. Şampiyonluğumuzu ilan etmek için erken değil. Şampiyonluk bu yıl Galatasaray'ın. Sivasspor, Fenerbahçe hikaye...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| (galasataray:1 , - , 0) , 2008 , 27 , fenerbahçe: , galatasaray , nisan , Şampi! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|