![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Galatasaray'a Yunan Futbolcu
Galatasaray Basinas adlı yunan futbolcuyla anlaşmak üzere; bu Türkiye liglerinde forma giyecek ilk yunan oyuncu olacak?
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Sonuçta Galatasaray'da başka yabancı futbolcular da var. Ona bakarsan Song da zenci. Eğer Galatasaray için top koşturacaksa, gol atacaksa sorun yok. Tabii gönül isterdi ki, bir Türk futbolcu oynasın onun yerine. Hagi de yabancıydı, Taffarel de, Mondragon da. Ama onların Galatasaray'ın bugünlere gelmesindeki emeğini sırf yabancı olduğu için yadsıyamayız. Bence asıl eleştirilmesi gereken, Fenerbahçe'nin yaptığı gibi yabancı futbolcuları Türk vatandaşı yaparak devşirme milli takımın önünü açmaktır, asıl Türk futboluna sekteyi vuran budur.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
futbolcuysa işini yapacak.. parasını alacak , maçını oynayacak , aldığı paranın karşılığını ödeyecek. her türlü devşirme olayı ; TÜRK futboluna değil , TÜRK IRKINA zarar veren bir ihanettir. |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bende hoş karşılamıyorum takımlarımızda yabancı oyuncuların olmasını ama diğerlerine oranla Yunanlı oyuncu transferine daha sert bakıyorum. Yunan futbol takımlarında kaç Türk'ün forma giydiğini görüyoruz ki? Basketbolda İbrahim Kutluay'ı transfer ettiler ben buna da çok şaşırdım nasıl oldu da o kadar düşmanlıklarına rağmen takımlarına bizim oyuncumuzu aldılar diye ama oluyor işte... Yetiştirdiğimiz güzelim futbolcularımızı yabancılara kaptırıyoruz sonra da elin Yunanından oyuncu transfer ediyoruz.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir de futbolcu Erol Bulut'u almışlardı
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
O milli forma altındaki yürüyen dışkı yok mu onu alan zihniyetin...
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
iyiki de gelmedi.Bundan sonra da geleceğini zannetmiyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| futbolcu , galatasaray'a , yunan |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|