Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.08.2008, 18:04   #1 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 30
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Genç bir çapulcu ile MSN'de konuştuklarımız.

Herkese yürekten esenlikler diliyorum , Bugün MSN'e girdiğimde İlker adlı tanımadığım bir genç çapulcu msn'de bana direkt olarak "ccc" yazısını gönderdi.
O zamanlar kişisel iletimde "Türk yıldırımdır,kasırgadır." iletisi ekliydi.
Ben başta ne demek istediğini anlayamadım.Fakat daha sonra 3 hilal denilen saçmalığı kastettiğini anladım.Biraz konuştuktan sonra bana direkt olarak Atatürk'ün yediği haltları biliyormusun şeklinde bir ileti gönderdi.Ben hiçbir tepki vermeden ne yapmış Türk'ün Atası yazdım.
Bana şu şekilde ;
Atatürk Kurtuluş savaşında Bir bayan ile cinsel ilişkide bulunmuş.
şeklinde bir ileti gönderdi.O Anda var gücümle Hangi .... bunu söylüyor şeklinde sert bir ileti yazıp gönderdim.Bana direkt olarak Ülkü ocaklarındaki REİS'lerinin bunu söylediğini belirtti ve Ülkü ocaklarında onlar için Alparslan TÜRKEŞ'in ve Osmanlı'nın padişahlarının daha değerli olduklarından bahsetti.Size çok garip gelebilir fakat duyduklarım karşısında şok oldum.
Bu kadar yüzsüz olduklarını tahmin edememiştim.
Söylediklerime şaşırabilirsiniz fakat Özel ileti(Mesaj-PM) yoluyla isterseniz sizlere bu Genç çapulcu'nun MSN adresini verebilirim.

TTK

Esen kalın.
TÜRKÇÜ HAREKET Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.08.2008, 20:13   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 71
Doğrusunu söylemek gerekirse çapulcunun söylediklerine hiçte şaşırmadım.

Ne bekliyordunuz Başbuğ'u övmesini mi ? onların aklına lider denildiğinde Hüseyin Feyzullah, savaş denildiğindeyse bedir, uhud, hendek adı verilen mahalle kavgaları gelir.

T.T.K..
sungur Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.08.2008, 20:20   #3 (İleti Bağlantısı)

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 447
Bunlar daha Türkçülerin partiden ayrıldığı ünlü Adana kurultayından sonra sürü halinde menzil şeyhinin elini eteğini öpmeye götürülenlerin enikleridir. Ne beklenebilir ki bu arap hayranı çapulculardan?
Muhatap olman bile hatadır.
Kendi sapık ahlak anlayışları 6 yaşında çocukla nişanlanmayı, 9 yaşında da koynuna almayı normal karşılar.
Adlarının başında milli kelimesi var ama Atasını tanımayan adamlardan değil milliyetçi hiç bir b*k olmaz.
Alt 11.08.2008, 22:00   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

aşina adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1
BU ŞEREFSİZLER NANKÖRDÜR EĞER ATATÜRK OLMASA İDİ ŞİMDİ İNGİLİZİN İTALYANIN FRANSIZIN ESİRİ OLACAKTIK ANNESİNE VE KARDEŞİNE TECAVÜZ EDECEKLERDİ ONLAR

İŞTE DİYORUM Kİ BÖYLE ...................

Konu aşina tarafından (11.08.2008 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: DOĞRU OLAN GELDİ AKLIMA
aşina Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.08.2008, 22:11   #5 (İleti Bağlantısı)
Gökbörü Alp

IrkçıTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 37
Alıntı:
aşina adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
BU ŞEREFSİZLER NANKÖRDÜR EĞER ATATÜRK OLMASA İDİ ŞİMDİ İNGİLİZİN İTALYANIN FRANSIZIN ESİRİ OLACAKTIK ANNESİNE VE KARDEŞİNE TECAVÜZ EDECEKLERDİ ONLAR

İŞTE DİYORUM Kİ BÖYLE ŞEREFSİZLERİN ...........
Sayın Aşina Kandaşım;
Dil bilgisi kurallarına uygun biçimde ve tamamı büyük harf olmayan iletiler gönderirseniz daha iyi olur.Otağımızı ve dilimizi düzgün kullanmalıyız.
Saygılar;
Gökbörü Alp
Alt 12.08.2008, 01:31   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,094
Alıntı:
TÜRKÇÜ HAREKET adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
bana direkt olarak Atatürk'ün yediği haltları biliyormusun şeklinde bir ileti gönderdi.Ben hiçbir tepki vermeden ne yapmış Türk'ün Atası yazdım.

Böyle onun bunun çocuğu, kahbe kasığından fırlamış itlere direk kalayı basacaksın ve konuşturmayacaksın, o gavatın dölü kim Türkün yüce başbuğu kim, başbuğum Atatürk'e laf edenin yedi göbek sülalesini eşekler nallasın.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.08.2008, 01:47   #7 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
A R S L A N adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Böyle onun bunun çocuğu, kahbe kasığından fırlamış itlere direk kalayı basacaksın ve konuşturmayacaksın, o gavatın dölü kim Türkün yüce başbuğu kim, başbuğum Atatürk'e laf edenin yedi göbek sülalesini eşekler nallasın.
Dünyada Başbuğ Atatürk'ün yaptıklarını yapabilipte O'na gösterilen nankörlüğe maruz kalan hiç bir lider yoktur. Dünya böyle soysuzluk böyle hainlik görmemiştir.

Sn. Yöneticim,

Birazcık belgesel seyreden herkes bilir ki hayvanlar üremelerinde çok seçicidir. Böyle rezillerle ve yedi göbek sülaleleriyle hiç bir eşek çiftleşmez. Tenezzül edipte eşek soyunu bozmaz. Bu adamlardan eşşoğlueşek bile olmaz. (Daha açık yazmama otağ kuralları engel ama soydaşlarım siz anladınız demek istediğimi)

Esenlikler.
Alt 12.08.2008, 03:26   #8 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 33
mhp dediğin nedir bitmiş sona ermiş bir davanın hala boş boş devam etmesi, mecliste oldukları zaman hortumcu milletvekillerini bakan yapması, mafyacılık özentileri, ülkemizde yaşanan her türlü çirkefliği gerçekleştiren, isyan etmiş mahluklara "Türk k.rt kardeştir..." diye utanmadan slogan atabilen karakterliğin "k" si kalmamış ve gelecek seçimlerden itibaren tamamiyle bitmiş bir davadır.
KKubilay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.08.2008, 03:42   #9 (İleti Bağlantısı)

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 629
Güncel bir haber sitesinde yorumları okuyordum.Bir çapulcu ülkücünün yorumuyla gülme krizine giriyordum.Kullandığı sözcükler berbat, tümceleri rezil,noktalama işaretlerinden haberi yok...Son tümcedeki sloganı görünce bunların ne mal olduğu zaten belli oluyor.İşte çapulculuğun en açık örneği:

Alıntı:
Misafir 11.08.2008 23:56 öncelikle şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum...aşağıda mesajını okuduğum ....... kod adlı (kullanıcı adını kastediyor; ama fazla kırolar vadisi izlemiş olmalı) arkadaşa da sitem şehit anaları oğulların askere yollarken peygamber ocağına diye yolluyolar kardeşim...şehitlik mertebesi üzerinden yapılan yorumlara biraz daha özen gösterilmeli bence...pkk nın kökünü inşallah kurutacağız buda türk-islam ülküsüyle olacak inşallah...allah müslüman türkü korusun...
Neymiş, allah müslüman Türk'ü korusunmuş !!! Bak sen !!! Cahil, beyinsiz,lümpen ayı... Turan'ın, bu gibi ayılar yüzünden kurulmasının gecikmesi ve Türkçülüğün bunların tekelinde olduğunun sanılması ne kötü.

Bu beyinsize yanıt gönderdim; ama eminim ki haber sitesinin editörleri yayınlamayacak; çünkü popüler olan pek çok yerde gibi bunlar da iktidar yalakası.

Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.08.2008, 04:01   #10 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
KKubilay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
mhp dediğin nedir bitmiş sona ermiş bir davanın son dakikalarının hala devam etmesinden başka nedir ki 80 lerde moskovacı koministlere binlerce şehit vermiş Türkiye'nin koministlerin bir eyaleti olmasını engelleyen en büyük siyasi ideolojidir...
Mhpnin binlerce şehit verdiğini ispatlayan bir şey bilmiyorum.
Bildiğim bir şey varsa bunun da çapulcu balonlarından biri olduğudur.
Diğer bir balon da Türkiye'nin bunlar olmasa komunist olacağıdır.
Çapulcu propagandadan etkilenmeyelim.
Esenlikler.
Alt 12.08.2008, 05:07   #11 (İleti Bağlantısı)

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 629
Alıntı:
80 lerde moskovacı koministlere binlerce şehit vermiş Türkiye'nin koministlerin bir eyaleti olmasını engelleyen en büyük siyasi ideolojidir.
Yani diyorsun ki, mhp olmasaydı 80 öncesinde (80'ler değil 70'ler, darbe 12 Eylül 1980'de yapıldı) komünist olacaktık.Bırakalım artık bu çapulcuların propagandalarını tekrarlamayı.Ergenekon kandaşımın da dediği gibi, bunlar boş palavralardır.700 küsür sol görüşlüye karşılık 5000 mhp'li öldürülmüş ise karşı taraf gerçekten sağlam donanıma sahip olmuş olmalıydı.Oysa ki öyle bir durum yoktu.Halkın kökeninde halihazırda olmayan bir ideoloji ve yaşam biçimini, dinci ve yobaz bir halka nasıl kabul ettireceksin? O dönemde komünizmin ülkeye gelmesi için gerekli ortam yoktu.Otağda defalarca yazıldı, tartışıldı.Biraz incelemekte yarar var.

Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.08.2008, 11:10   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ogedei Han adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 142
bu ümmet çapulcularının da başka birşey söylemesi beklenemez zaten.Yaşamını Atatürk' e borçlu olduğunu unutanların Türk Ulusu'nda barınmaya hakkı yoktur.Böylelerine Türk bile demek Türklük adına utanç vericidir.
Ogedei Han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.08.2008, 11:40   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kalaç adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 118
İlk olarak, bu iletiyi gönderen arkadaş acaba o kadını tanıyor mu veya akrabası mı acaba ? İkinci olarak ülkü ocaklarının rezil ortamını artık bilmeyen kalmadı, sığ, basit ve bilimden uzak; yasal çete örgütü adeta. İslami Türk, Ümmetçi Türk, Nakşi Türk gibi tanımlar kullanıyorlar. Türk vardır diğerleri alt kümedir isteyene. Türk ün önüne ve ardına sıfat gelmez. Henüz Türklükle sorunu olan kişiler bunlar. Neyi savunabilirler ki...
Tengri küç birtük üçün anda sançdım yanydım.Tengri yarlıkaduk üçün men kazanduk üçün Türk budun kazganmış erinç. Tanrı kuvvet verdiği için orada mızrakladım,dağıttım.Tanrı bahşettği için, ben kazandığım için Türk milleti de kazanmıştır.(Bile Kagan/Doğu yüzü 33.pasaj)
kalaç Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.08.2008, 12:16   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kaşkır adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 243
Bu kadarını da beklemezdim bu çapulcuların gerçek yüzü buymuş bu gerzeklerin milliyetçilikle hiçbir alakası yok Atatürk'e bunu diyen bir insan nasıl milliyetçi olur.Atatürk olmasaydı piç olacağını,anasının ingilizlerle yatıp kalkacağını bilmiyor galiba bu it....

T.T.K
Kaşkır Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.08.2008, 12:54   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,400
Alıntı:
mhp dediğin nedir bitmiş sona ermiş bir davanın son dakikalarının hala devam etmesinden başka nedir ki 80 lerde moskovacı koministlere binlerce şehit vermiş Türkiye'nin koministlerin bir eyaleti olmasını engelleyen en büyük siyasi ideolojidir;
Okumadan, bilmeden etmeden kulak dolma hikayeleri okumasan ve işkembe-i kübradan atmasan iyi edersin. Bilmiyorsan Otağı oku. Defalarca yazdık. Mhp, 80 öncesi yaşanmış olan iç savaşın Amerikan yapımı filminde oynayan aktörüydü. Komünistler ise, Sovyetlerin köpekleriydiler. Yani iki taraf da emperyalist iki gücün kuklaları ve piyonlarıydılar. Darbe yapılabilmesi ve şartların olgunlaşabilmesi için iç savaş körüklendi ve uygun şartlar oluşunca da Abd darbeyi yaptırdı. Kısaca darbe olmasaydı, iç savaş çok uzun yıllar sürecekti. Yani komünizm bitmeyecekti. Senin çapulcu hareketinin komünizmi bitirmesi işte böyle hikayeden ibarettir. Kaldı ki, bu ülkeye komünizm momünizm gelemezdi.

Etiketler
bir , çapulcu , genc , ile , konuştuklarımız. , msn'de

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler