Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.06.2008, 13:53   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 110
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Genç Kıza Laf Atan Kıroların Evi Basıldı

Alıntı:
Kocaeli'nde, bir grup genç, bir kıza laf attıkları gerekçesiyle işçileri dövüp eşyalarını sokak ortasında yaktı. İddiaya göre, Gebze İlçesi Sultan Orhan Mahallesi'nde bir grup genç, güneydoğudan gelen ve bir asfalt firmasında geçici işçi olarak çalışan 12 kişiden birinin, yoldan geçen bir kıza laf attığını öne sürerek, işçilerin kaldığı evi bastı ve içeride bulunanları tartakladı. Bu sırada işçiler evden kaçtı. Öfkeli kalabalık, evi dağıtarak işçilerin giysi ve bazı eşyalarını sokakta ateşe verdi. Olay yerine gelen Gebze Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kalabalığı sakinleştirirken, itfaiye ekipleri de sokakta ateşe verilen malzemeleri söndürdü.
Kocaeli halkının ne kadar hassas olduğunu her geçen gün anlıyoruz. Ahmet Kaya tişörtü giyen 2 kıroyu da daha önce sokak ortasında dövmüşlerdi. Doğu'da gelip Batı'yı kirletenler nasıl kabullenebilir ki?
Tunç Topuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.06.2008, 13:57   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ALMİLAM91 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 174
Ben de Kocaeliliyim. Malesef ahmet kaya, che vs tişörtleri giyen krolar fazlalıkta. Ama buna engel olanlar da var şükür.
ALMİLAM91 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.06.2008, 14:34   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Toluntegin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 116
Kocaeli,Adapazarı ve Trabzon halkımızdan Tanrı razı olsun.
Tüm ırktaşlarımıza nasip olması dileğiyle.

geçenlerde bir kominist soysuz topluluk kendi çapında faşist iller sıralamasına 1. trabzon 2.adapazarı 3.kocaelini koymuştu internet sitelerinde.
Bunlara göre eğer onlara yardakçılık etmiyorsan faşistsin.
Bir kızılla konuşmamızda bana önce milliyetçi sonra faşist dediğinde cevap olarak doğrudan Irkçı olduğumu söylediğimde önce donup kalmış sonra kekeleyerek şimdi en üstün ırkın siz mi olduğunuzu düşünüyorsunuz dediğinde EVET aynen öyle,ırkıma ihanet edenleri insan olarak bile görmüyorum düşünce özgürlüğü diye ağlayan sizlerin karşınızda ben de düşünce özgürlüğümü kullanarak sonuna kadar bunu düşünüyorum dediğimde ikinci kez dili tutulmuştu.
Toluntegin Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.06.2008, 14:38   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ergenekonlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 101
Kocaelili irktaslarimizdan Ulu Tanri razi olsun.Turk Irki sag olsun.Kirolar ya yok olacak ya yok olacak.
Ergenekonlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.06.2008, 14:57   #5 (İleti Bağlantısı)
TANRI TÜRKÜ KORUSUN

Atsız_Ata'nın_Çerisi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 49
Kocaelili Irkdaşlarımızın ellerine sağlık,bu kırmalara gereken dersi vermişler.

MAHMUT ESAT BOZKURT
Atsız_Ata'nın_Çerisi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.06.2008, 16:28   #6 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 355
Kocaeli halkını kutluyorum bu k.rt denen genetik özürlülere gerekli cevabı vermişler.Zaten yapılması gereken bu.k.rtlere yüz verdikçe tepemize çıktılar hadlerini aştılar artık.Bunun için tüm Türk halkı kocaelilileri örnek almalıdır.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim.
TÜRK YILDIRIM Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.06.2008, 18:31   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
Umarim diger olaylara örnek teskil edir bu durum. Bu soysuzlara verilebilecek cevap sadece bu tarzdan olmalidir. Duyarli Kocaeli halkini kutluyorum..
Bozkurt Ruhlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.06.2008, 16:45   #8 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 393
Alıntı:
Toluntegin adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bunlara göre eğer onlara yardakçılık etmiyorsan faşistsin.
Bir kızılla konuşmamızda bana önce milliyetçi sonra faşist dediğinde cevap olarak doğrudan Irkçı olduğumu söylediğimde önce donup kalmış sonra kekeleyerek şimdi en üstün ırkın siz mi olduğunuzu düşünüyorsunuz dediğinde EVET aynen öyle,ırkıma ihanet edenleri insan olarak bile görmüyorum düşünce özgürlüğü diye ağlayan sizlerin karşınızda ben de düşünce özgürlüğümü kullanarak sonuna kadar bunu düşünüyorum dediğimde ikinci kez dili tutulmuştu.
Bu zibidilerle konusurken en komigi de bu oluyor zaten. Milliyetciligi filan gecip direk "Turk Irkcisiyim" dedigim zaman kekelemeye baslayip ezberinde bana karsi soyleyecegi herseyi unutuyor.Kit akillarinca irkcilik buyuk suc ya bunu gururla aciklayan birini gorunce apisip kaliyorlar.
Esenlikler.
Not: Turkce icin kusura bakmayin.tunusta internet kafeden arapca klavyeyle yazmaya calisiyorum.
Alt 19.06.2008, 16:59   #9 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

TÜRKÇÜ EMRE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
Kocaeli halkını kutluyoruz! , Ellerine sağlık yaratıklara karşı verdikleri mücadelede arkalarındayız!
TÜRKÇÜ EMRE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
atan , basıldı , evi , genc , kıroların , kıza , laf

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler