![]() |
|
|||||||
| Genel Resim ve Fotoğraflar Türklük, Türk Elleri ve Türk Uluları İle İlgili Resimler & Fotoğraflar |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum,10 sene önce,şirketimizin servis şoförünün Iveco marka aracın kaloriferi bozulunca,motorun yanına piknik tüpü koyarak,(Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden o şekilde geçtik!)aracın içini ısıttığını görünce,birkaç arkadaş ile birlikte şoförü uyarmamıza rağmen Müdür konumunda olan,bazı çok bilmişler bu durumun tehlike arz etmediğini söyledi maalesef!Kısacası,bu resimdeki olay gayet normal geldi bana!Cahil'den dostum olacağına okumuştan düşmanım olsun derim her zaman,ama bazı okumuşlarımız da "iletimde belirttiğim gibi", o cahillerle eş değerde.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüksek ihtimalle öyleler!Geçen sene Diyarbakır'da damdan düşme oranı arttınca mal varlığı yüksek olan bir kıro, 'Devlet bunu önlemek istiyorsa bize bedava klima versin.' demişti.Bu kadar embesil olup,sömürme yeteneklerinin olması bana kenelerle genetiksel bir bağlarının olduğunu düşündürüyor!
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Hayvanlığın son noktası böyle gerizekalılar Ulu Türk Irkının kardeşi olacak ha bir yerimle gülerim ben buna
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|