![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gönüllü askerlik
Almanya'da yasiyorum ve sizden gönüllü askerlik hakkinda bilgi almak istiyorum. Gönüllü askerlik icin illaki seferberlik cagrisi mi gerekiyor yoksa her Türk evladi istedigi zaman gönüllü askerlik icin basvuru yapabilir mi?
Bu hangi sartlarda kabul görür? Evde oturmak kanima dokunuyor. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Bu soruyu ingilterede yasayan vatandaslarimizda soriyor! Bilgi verebilirse irkdaslarimiz memnun olurum!
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Almanya'da cifte vatandaslik kalkti bildigim kadari ile. Türkiye vatandasi degil isen T.C Vatandasligina gecmen gerekiyor. 20 yasin üzerinde isen askerlik icin basvurabilirsin.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Benim bildiğim kadarıyla seferberlikte bile, Ordu eli silah tutan herkesi göreve çağırmadıkça gönüllü asker olunmuyor.
Yalnızca askerlik sonunda seferberlik kağıdı çıkanlar çağırılıyor. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
tesekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
gönülü TÜRK asker
bende almanydan hamburgdan geliyorum bende daha fazla bilgi isterim
saygilar |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
ERLER İÇİN:
Son Yoklama Gününden Önce;
Erken Sevk İçin Müracaat Evrakları; DİLEKÇE
ASKERLİK DURUM BELGESİ (ASKERLİK ŞUBESİNDEN ALINACAK) Varsa mazeretini belirtir dilekçe Yurtdışında Yaşayanlar için örnek; http://www.baskonsolosluk.ch/konsolosluk/8221/
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
alman hukümet bu pkk pic´leri cok simartiyorlar, buralarda acik acik pkk picler fikrini söylebilirler ve bunlarda her imkanilari kulaniyorlar, yani dernekleri, kafeleri herseyler var bu alergie yapan kili ipnerlin, aceba ben düsünüyorum ki, burda bir kac kiro vursam sonra TÜRKIYE kacsam, VATANIM sahip cikarmi, icim gidiyor bu pislikleri gördüm zaman, bizim TÜRK kadinlari kandirip sadece oturum almak icin evlenerek kulaniyorlar,
IRKCIYIM MUTLUYUM, sanli IRKIM icin herseyi yaparim saygilar |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şu anki durumda gönüllü olarak gidilmez, alınmaz.Ülke topyekün bir savaşa girerse, savaşın boyutu büyükse, ihtiyaç olursa gidilebilir.Seferberlik kağıdı olanlar o şekilde bir savaşta zaten götürülecek insanlar diğer insanlarda gönüllü olarak müracaat edebilir ve gidebilirler.Fakat şu anda Kuzey Irak'a bir operasyon yapılıyor olsa gönüllülere ihtiyaç olmaz ve alınmazda.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Askerlik , gönüllü |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|