![]() |
|
|||||||
| Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |||
|
Otağ Yöneticisi
|
Göz Ardı Edilen Gerçekler (Hocalı Katliamı)
Hocalı katliamı ve ermenilerle ilgili bir görsel izlek hazırladım.Umarım beğenirsiniz.
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Icim burkuldu... Nefretim bine katlandi!
Eline saglik, emegini cok anlamli, kutsal bir dava icin harsamisin eline saglik. Burda gördüklerimiz "Türk'e yapilanlar" cok kötü ama bu ve bunun gibi olaylari canli tutmak hafizalardan silinmemesi adina cok güzel. Seni gönülden kutluyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sağol ırkdaşım ben böyle şeyleri milletimize duyurmayı kendime bir görev biliyorum az da olsa kendi görevimi yapmaya çalışıyorum....
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | ||||
|
Yeni Üye
|
eline saglık klardeşim
Alıntı:
|
||||
|
|
|
||||
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ellerine saglik Irktasim !!!
HEY KARABAG SENI UNUTUGUMUZU SANMA, HEY AZERBAYCAN TÜRK IRKTASLARIM BIZLER HER ZAMAN BIR IRKIZ !! Ulen ermeni d***** (saygim forum yönetcilere), bir gün geleceki, her birinizi yok etmek bizim için bir keyf olacak !! YÜCE TENGRI TÜRK IRKINI YÜKSELTSIN !!! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|