Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Görsel Zevk > Görsel Zevk > Youtube > Youtube Genel
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Youtube Genel Türlükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan Youtube videolarını bu bölümde paylaşabilirsiniz

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 05.10.2007, 21:58   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GökTürkAlp - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 515
GökTürkAlp Rss Beslemesi
Göz Ardı Edilen Gerçekler (Hocalı Katliamı)

Hocalı katliamı ve ermenilerle ilgili bir görsel izlek hazırladım.Umarım beğenirsiniz.
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez......
GökTürkAlp adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2007, 00:11   #2 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 4
Erhan1071 Rss Beslemesi
Icim burkuldu... Nefretim bine katlandi!

Eline saglik, emegini cok anlamli, kutsal bir dava icin harsamisin eline saglik. Burda gördüklerimiz "Türk'e yapilanlar" cok kötü ama bu ve bunun gibi olaylari canli tutmak hafizalardan silinmemesi adina cok güzel. Seni gönülden kutluyorum.
Erhan1071 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2007, 23:06   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GökTürkAlp - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 515
GökTürkAlp Rss Beslemesi
Alıntı:
Erhan1071´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Eline saglik, emegini cok anlamli, kutsal bir dava icin harsamisin eline saglik. Burda gördüklerimiz "Türk'e yapilanlar" cok kötü ama bu ve bunun gibi olaylari canli tutmak hafizalardan silinmemesi adina cok güzel. Seni gönülden kutluyorum.
Sağol ırkdaşım ben böyle şeyleri milletimize duyurmayı kendime bir görev biliyorum az da olsa kendi görevimi yapmaya çalışıyorum....
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez......
GökTürkAlp adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2007, 23:29   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Gazi_Reis - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: MANİSA SALİHLİ
İletiler: 2
Gazi_Reis Rss Beslemesi
eline saglık klardeşim

Alıntı:
miryakefolon´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Hocalı katliamı ve ermenilerle ilgili bir görsel izlek hazırladım.Umarım beğenirsiniz.
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
cigerler daglanıyo öfke beyne hucum ediyo ya sabır gelecek elbet ödeşme günü
Gazi_Reis adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2007, 00:41   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: Ergenekon
İletiler: 84
Irkci_Turk Rss Beslemesi
Ellerine saglik Irktasim !!!

HEY KARABAG SENI UNUTUGUMUZU SANMA, HEY AZERBAYCAN TÜRK IRKTASLARIM BIZLER HER ZAMAN BIR IRKIZ !!

Ulen ermeni d***** (saygim forum yönetcilere), bir gün geleceki, her birinizi yok etmek bizim için bir keyf olacak !!

YÜCE TENGRI TÜRK IRKINI YÜKSELTSIN !!!
Irkci_Turk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler