![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gül’den YÖK’e ‘çarşaf’ suçlaması
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Pakistan’a giderken uçakta gazetecilerin YÖK Başkanı Prof. Erdoğan Teziç’in görev süresinin sona ermesi nedeniyle, yerine yapacağı atamaya ilişkin sorularını yanıtlarken, YÖK’le ilgili inanılmaz bir olay anlattı.
Prof. Teziç’in yerine “özgürlükçü bir isim” atanmasının herkesi memnun edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Gül, “Rektör seçimlerinde inanılmaz şeyler, ilginç karalamalar oluyor” dedi ve şöyle devam etti: “YÖK’ten 3 ismin bulunduğu bir dosya geldi, onay için. Adaylardan biri hakkında bilgi notu vardı. ‘Şucudur, bucudur. Karısı kara çarşaflıdır. Fakülteye her gün gelir, hocaları tehdit eder...’ Dehşete düştüm. Rektörlüğe soyunduğuna göre olsa olsa ‘eşi başörtülü birisidir’ diye düşündüm. Talimat verdim. Araştırdılar, ‘Adam bekar’ dediler. Bir yanlışlık vardır, belki boşanmıştır, bir daha bakın, dedim. Sonra, ‘Hiç evlenmemiş’ dediler. Cumhurbaşkanlığı makamına böyle bir dosya geliyor, düşünün.” PROF. TEKİN: HIRSIZ DİYEMEYİNCE... Gül’ün anlattığı olay Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü’yle ilgiliydi. Gül, 3 aday arasından ikinci sırada bulunan aday Prof. Fazıl Tekin’i rektörlüğe atadı. İkinci sırada olmasına rağmen atandığı için dikkat çeken Tekin, YÖK’ün “eşi kara çarşaflı” notu eklediği adaydı. Gül’ün atadığı ilk rektör olan Prof. Tekin, Gül’ün anlattığı olay için, Zaman gazetesine “Olmayan eşim çarşaflı mıymış? Namussuz, hırsız diyemiyorlar, böyle karalamaya çalışmışlar demek ki” dedi.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu takunyalı takımı milleti enayi zannediyor herhalde... Güya rektör hiç evlenmemiş. Nasıl ispât edecek peki? Nüfus kayıtları deniyor. Yobazların medenî durumu nüfus kayıtlarında belli olmuyor. Çünkü bunların hepsi imam nikâhı kıyarlar. Böylece nüfus kayıtlarında "evli" görülmezler.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
artık devlet işleride basitleşti bukadarda olmaz denilecek olaylar oldukça fazla zamanımızda bunları sonu bakalım neye varacak?
ayrıca abdullah gül sanki bu zamana kadar herşeyini adaletle yaptı ! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|