![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
gündoğdu hep uyandık
ben bağcılardan TÜRK ırkının bir neferiyim gördümki burada benim gibi düşenen değerli ırkdaşlarım var buna çok sevindim bu bağcılarda her mahallede bir dergah var bu dergahlarda aşırı bir duygusallık hüküm sürüyor gençlerin öyle bir duygularına hitap ediyorlarki öl desinler hiç düşünmeden bu gençler kendilerini ölümün ağzına bırakırlar burada öyle bir kürtçü faliyetler varki bizim cahil gençlerimiz kendilerini bu kürtçe farsça arapça ilahilerin ritmine bırakıp kendinden geçiyorlar bizim pırıl pırıl genç arkadaşlarımız o kıro şeyhlerine hizmet ediyorlar işin vahim tarafı bunlar günden güne dahada palaslanıyorlar şunu demek istiyorum memleketde çok acayip filmler dönüyor bizi geçmişimizden kültürümüzden herşeyimizden uzaklaştırdılar ben bir ilkokul mezunuyum benide kandırcakti bu dergahcılar tiksindim kanım reddetti özüm tiksindi ama şuna şaşıyorum okadar üniversite mezunu yüksek okul okumuş gençler nasıl buralara gidiyor bu kıroların dizinin dibine oturuyorlar ATATÜRK ne demiş EN HAKİKİ YOL GÖSTERİCİ İLİMDİR bu gençlerimiz orada ahiret işleriyle uğraşırken bu kırolar dünya işlerini düzeltiyor Hepinize saygılarımı selamlarımı sunarım esen kalın
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ESENLİKLER IRKDAŞIM BEN DE BAĞCILAR'DANIM
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
heryerde var kandaşım böyleleri.aramıza hoşgeldin bu arada
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir Türk yabancı kaynaklı bir inanışın himayesine girerse olacağı budur.
Kanı Türk,dini Türk,bakışı Türk,görüşü Türk Gençler hiç birşeyden etkilenmezler çünkü onlar her şeyin üsütne Türklüğü koymuştur ve herşeye rağmen Türklüğün onları yanıltmayacağını bilirler. Bu gibi durumlarda hastaya Türklüğünü hatırlatmak en doğrusu olacaktır. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
gün doğdu hep uyandık söylemini genelde komunistler kullanıyor o nedenle kullanmamanızı tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bozkurt simgesini ülkücülerde kullanıyor. Liste böylece uzar gider. Türkçülük devrimci bir hareket olduğu için dün arab-fars kültürünün temsilcisi olan osmanlıyı yıkıp geçti, yarınlarda ülkücüler ve kömünistler yıkılıp geçilecektir.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
cevap:
oktartürk gün doğdu hep uyandık söylemini genelde komunistler kullanıyor o nedenle kullanmamanızı tavsiye ederim gündoğdu hep uyandık siperlere dayandık istiklalin uğruna biz alkanlara boyandık ülkemiz TÜRK ülkesi aşık eder herkesi üstümüzden eksilmesin albayrağın gölgesi bu marşı biz askerde söylerdik komunizmle ne alakası var komunizmle TÜRLÇÜLÜĞÜ karıştıracak kadarda cahil değilim ESEN KALIN
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gündoğdu marşını askerdeyken öğrendim.Cok severek şevk içinde yürüyüş adımlarıyla söylerdik. Komunistler kullanıyor diyen ırktaş bu marşın tam sözlerini bilmiyor sanırım. Hatırladığım kadarıyla:
Gün doğdu, hep uyandık Siperlere dayandık Şahit o günler, Kılıçtan kınına süzülen kanlar |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tonyukuk ırkdaşım Türkçüler osmanlıyı yıktı derken çok ağır bir ithamda bulunuyorsun.Ümmetçi fikrini yıktı dersen daha doğru olur.Ayrıca bir Türk her ne olursa olsun ülkesini yıkmaya teşebbüs edemez yapacağı şey Türkçü devrimi gerçekleştirmektir.Sonuçta Osmanlı soyu türk olan atalarımızın kurmuş olduğu bir ülkedir.Cumhuriyetin osmanlıdan kalan zihniyeti yıktı dersen daha uygun olacağını düşünüyorum.esen kalın
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Osmanlı sadece o hanedanlığın atasıydı benim atam değil.
Osmanlı bir soy ismidir lütfen ezbere yorumlar yapmayalım. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bende Bagcılar dan sayılırım kandasım,dedigin cok dogru ve her gecen gün zehirlerinin ulastıgı yerler ve sınırlarda artıyo bunun sebepleri hepimizin aslında bildigi yazsak satır satır uzayıp gidecek olan sebepler...özetle; gercektende bunları görebilen ve icinde büyük bi ızdırab ceken tüm Türkcü ırktaslarım,cok calısmamız gerkiyo hemde ÇOK
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ya Sultanbeyli'ye ne demeli.Binaların çoğu Kaçak ve hep tarikatçıların elinde organize olarak çalııyorlar.Devletin arazisine ev kuruyorlar ilerleyen zamanlarda da bir yolunu bulup belediyedeki adamları aracılığı ile tapusunu alıyorlar.Örnek Sultanbeyli Akşemseddin mahallesinde çoğu eve ne elektrik ne de su şebekesi ulaşmış ve Diyanatten Habaersiz Bir sürü de Tarikat camisi açılmış öyle cami ki camiden çok medreseye yemekhaneleri yatakhaneleri kuran kursları var. benziyor 13-14 yaşlarında sarıklı cübbeli öğrencileri var.Bu camiler gelirlerini çevredeki ev ve işyerlerini kiralarından sağlıyorlar.
Erkan CAN'ın oynadığı ''Takva'' adlı filmini izleyen varsa bu filmde anlatılanlar tamamıyla gerçek hatta filmin bir karesinde de Sultanbeyli gösteriliyor. Biraz ilerde Kurtköy'de ise devlet zamanında Bulgaristan Göçmenleri için evler yaptırmış.Çoğunun kapısı kilitli içi boş Oralarda da memleketlerinden göçen Kürtler boş evlerin kapılarını kırarak evlere yerleşmişler kira falan ödemiyorlar. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|