Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk Yurtları > İşgal Altındaki Türk Yurtları > Güney Azerbaycan
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.08.2006, 02:01   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Cx GOKTURK Cx - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.079
Cx GOKTURK Cx Rss Beslemesi
GÜNEY AZERBAYCANDA ETİRAZ HEREKATI DEVAM ETMEKDEDIR!!!

GÜNEY AZERBAYCANDA ETİRAZ HEREKATI DEVAM ETMEKDEDIR!!!

GUNEY AZERBAYCANIN TEBRIZ SEHERINEN SORA MEREND, XOY, UNIVERSITETININ TELEBELERI AYAGA KALXIB.

ÖTEN HEFTE XOY SEHERINDE UC GUN DEVAM EDEN OTURAK MITINGDEN SONRA MEREND SEHERINDE DE ETIRAZ AKSIYASI BASLAYIB. AVGUSTUN 8-DE SEHERDEKI, ISLAM-AZAD UNIVERSITETININ TELEBELERI MERENDIN MILLET VEKILI SAFEININ ÖZBASINALIGINA ETIRAZ ELAMETI OLARAG BUYUK BIR NUMAYIS KECIRIBLER.
KEHPE MOLLALARIN SONI YAKINDADI,GUNEY AZERBAYCAN TURK MILLETI,SUSMAYIB, SUSMAYACAK, YA ÖLUM YA ISTIKLAL

NE MUTLU TURKUM DIYENE,
TURK IRKI SAGOLSUN!
Alt 29.10.2006, 15:15   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 5
Yoruker Rss Beslemesi
Gördüğüm kadariyle Güney Azerbaycan 'da büyük bir ırçı potansiyel vardır.Gamohçular tam olarak istiklalci(belki de siyaset gereği) olmasa da bu iş için Türkiye'de de uğraşlar içerisinde.
Ama Güney Azerbaycan'dan gelen öğrenciler için Türkiye'de yaygın bir örgütlenme ağı olmadığını düşünmekteyim.
Şu an kaldığım yurtta 4. Sınıftan G.Azer.'lı bir ırkçı kandaşımızla tanıştım...
Keşke bu tanışma rastlantı sonucu değil örgütlenmenin katkısıyla olmuş olsaydı...
Düşünün onun 4. senesi benim 3. senem ama birbirimizden habersizdik...
Bu örgütlenmelerin internet üzerinden ve sizin aracılığınızla yapılıyor olması da büyük gayrettir.Tşk ederiz.
Irkdaşlarım msn'ye beklerim.
Yoruker adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2006, 23:25   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Cx GOKTURK Cx - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.079
Cx GOKTURK Cx Rss Beslemesi
Alıntı:
Yoruker´adlı üyeden Alıntı
Gördüğüm kadariyle Güney Azerbaycan 'da büyük bir ırçı potansiyel vardır.Gamohçular tam olarak istiklalci(belki de siyaset gereği) olmasa da bu iş için Türkiye'de de uğraşlar içerisinde.
Ama Güney Azerbaycan'dan gelen öğrenciler için Türkiye'de yaygın bir örgütlenme ağı olmadığını düşünmekteyim.
Keşke bu tanışma rastlantı sonucu değil örgütlenmenin katkısıyla olmuş olsaydı...
Bu örgütlenmelerin internet üzerinden ve sizin aracılığınızla yapılıyor olması da büyük gayrettir.Tşk ederiz.

ESENLIKLER! DEYERI YORUKER SOYDASIM, ONCE ARAMIZA HOS GELDIN,TAMAM SOYDASIM MUTLEK, COK SAGOL.

NE MUTLU TURKUM DIYENE,
TURK IRKI SAGOLSUN!
Alt 09.11.2006, 16:23   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

edirneli - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 25
edirneli Rss Beslemesi
Alıntı:
Yoruker´adlı üyeden Alıntı
bu konuda çok haklısın g.Azerbaycanlılarda Türkçülük yaygın ama birlik sorunu yaşanıyor maalesef aslında belki bize düşen görevde bu konuda mücadele edip ufak tefek sorunları büyütmelerini engellemek
edirneli adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler