![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Eğer Barzani pichi ve onun yalamalarım gibi ihanet edip başka işbirlikçiler bulacaklarsa k.rtlerden farkları kalmaz.Azerbaycan Türkleri eğer bağımsızlıklarını kazanmak istiyorlarsa bu başka güçlerin eliyle olmamalıdır.Ben kendi adıma bunu hiç istemem.Onun için ben soydaşlarımın böyle davranacaklarına ihtimal vermiyorum
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
İranda da mı Kürtler varmış?
Farslarla beraber onlarla da savaşmak gerekir. ABD yukarıdan bomba ata bilir ama bizimle beraber kara harekatı yapmaları sakıncalı. Paçaları sıkışınca bizimkileri bırakıp kaçarlar çünkü. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çingiz Kağan torunu Hülagü Kağan tarafından, 1256 yılında başkentini Tebriz yaptığı İlhanlı Devleti'ni, bugünün İran coğrafyasına kurmuştu. Türklüğümüzü özümser ve etrafımızdaki ülkelere de anlatabilirsek İran'ın topyekün konumu ,hak ettiği yerine, yeniden yarleşebilir. Fakat, Hülagü Han gibi örneklere ihtiyaç vardır. Saygılar.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Iranda 4-6 milyon kadar kurt vardir.Bu kurtlerle isbirligi yapanlar her ne gerekceyle olursa olsun varsin Ahmedinecadin farslari tarafindan bogazlansinlar.Boyle bir bogazlanmaya layiktirler.Guney Azerbeycanin esenligi icin Iranda da en basta temizlenmesi gerekenler kurtlerdir.kurdun adi kalmayana kadar kurtle savasmaya devam.gamohcularin bu fotografta da goruldugu uzere kurtlerden hicbir farki yoktur.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| (türkçü , ) , cohreqanli , dustu!!! , gamoh , gamoh'un , hakkinda! , maskesi , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|