![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Günlük Hayatla İlgili Bazı Çelişkiler
Ben günlük hayatta hep dikkat etmeye çalışıyorum davranışlarıma,konuştuğum insanlara,alışveriş yaptığım yerlere ve bunun gibi şeylere.Kesinlikle k.rt arap vs.. olduğunu anladığım kişilerle muhattap olmuyor,dükkanlarından alış-veriş yapmıyor,otobüse binerken bile seçici davranıyorum.
Geçenlerde bir arkadaşımla ne mal olduğunu anlamamı sağlayan bir tartışma yaşadık.Kendisini hep bir Türkçü,Turancı,Atatürkçü olarak tanımlayan ama takip ettiğim kadarıyla sürekli kendi içinde çelişkilere düşen bu kişinin sürekli k.rtlerden alış-veriş yaptığını,hatta evini 8 çocuklu k.rde kiraya verdiğini öğrenince yukarıdaki durumlarada dikkat etmesini, bu adilere yardım ettiğini söyledim ve uyardım.Beni paranoyaklıkla suçladı ve saçmalamaya başladı.Ağzının payını verdim ama bu durum beni çok şaşırttı. Bu gerçektende böyle basit bir konumudur? Önemli bir konu değilmidir yani? Benim için çok önemli bundan sonrada dikkat etmeye çalışacağım ve sizlerin fikirleri nelerdir öğrenmek isterim. SAYGILAR |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bugün kürde evini veren, yarın kızını veya bacısını da verir.
O elamanı arkadaş listenden çıkarsan iyi olur. Bırak layık olduğu kırolarla başbaşa kalsın.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
iyi halt etmiş.. hemde 8 enikli bir kürde... o ev artık , " ev " olmaktan çıkmıştır.. TÜRK'ün bir kürde ev kiralaması , ondan her türlü alışveriş yapması , aynı yerde beraber bulunması , aynı havayı soluması sakıncalıdır. Gök Yeleli Bozkurt ırktaşım zaten belirtmiş... "Bugün kürde evini veren, yarın kızını veya bacısını da verir" hatta ilave yapayım.. karısınıda verir , kendi şerefini ve namusunu da verir , ........ verir.. bunu yapan TÜRKÇÜ değildir..kanı bozuk bir melezdir.. derhal her türlü ilişkiyi kesmek gerekir. Y.n.Hakaret içermeyen ileti ekleyin. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bazı , Çelişkiler , günlük , hayatla , İlgili |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|