![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gürcan Bilgiç'ten Kazım Kanat'a "kafatasçılık" suçlaması
Fenerbahçe'nin fanatikliği her değerinin önünde giden yazarı Gürhan Bilgiç, Türk Milli Takımı'nda oynayan zenci futbolcu Aurelio'nun ve başka yabancı futbolcuların oynatılmasına karşı olduğunu açıkladığı için Beşiktaş yazarı Kazım Kanat'a: "Sizin bu yaptığınız kafatasçılıktır" dedi. Kazım Kanat da, ben sosyalistim, gençliğimde de komünisttim ama bu ülkenin değerlerini savunurum diyerek, "mehmetçik" lakabı takılan zenci Aurelio'ya ve sahte mehmetçikseverlere gönderme yaparak, Galatasaraylı Mehmet Topal'ın milli takımda onun yerini almasını istediğini belirterek, Mehmet Topal için "gerçek mehmetçik" dedi.
Bu ülkede sporda bile devşirmeci zihniyetin borusu ötmektedir. Türk sporcusunu desteklemek yerine, yabancı sporcularını devşirerek Türk bayrağını göndere çekme umudunu taşıyan ve bundan mutluluk duyabilecek kadar milli şuur ve gurur erezyonuna uğramış olan kişiler, tüm milliyetsizlerin her alanda ve konuda olduğu gibi sığındıkları iftiraya, sporda da Türk sporcularını savunanlara karşı sığınmaktadırlar. O iftira da "kafatasçılık" iftirasıdır. Tıpkı kızılca soysuzların Atatürk'e "kafatasçı" iftirasını attıkları gibi. Elin uçkuruyla gerdeğe girmeye çok meraklı olan tüm milliyetsiz ve sapık ideoloji taraftarlarını lanetliyoruz. Türkçüler olarak, Türk sporcularını savunduğu ve sahte mehmetçik zenci Aurelio ile dalga geçtiği için Kazım Kanat'ı - ki bu adamın kişiliğini hiç sevmem- kutlarken, yabancı özentisi ve futbol fanatikliği milliyetinin önüne geçmiş olan Gürcan Bilgiç efendiyi kınıyoruz.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sn.Kazım Kanat'ı söyleminden dolayı tebrik ederim.Gürcan Bilgiç'in ise Türk tarihini okumasını tavsiye ederim.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Fenerbahçeli olmama rağmen Aurelio'nun milli takıma çağrılmasına bayağı sinirlendim.Adam iyi futbolcu, iyi oynuyor fakat Türk milli takımına zenci bir brezilyalı girmesi gerçekten üzücü.
Kendisini hiç sevmezsemde "Yiğiti öldür, hakkını ver." sözünden yola çıkarak Kazım Kanat'ı kutluyorum......
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 Türk !
|
Sadece bu ülkenin, Türkiye ' nin değerlerini korumaya çalıştığı için kendisini tebrik ederim.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Brezilyalı bir vatandaşın Türk vatandaşlığına geçmesi Türk tarihi ile alakasını anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim belki biz olaya dar bir çerçeve den bakıyor olabiliriz. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bende sanıyorum konuyu yakalayamadın.Gürcan Bilgiç'e tavsiyemde ki amaç Türk Tarihinde ki asillik ve kanı Türk olanların her zaman başarılı olmasıdır. İlla her dediğimizi anaokulu çocuklarına anlatırmışız gibi açıklamamız mı gerekiyor?
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Hala atalarımın yaşantısını yaşarız biz, maksat Türklükse ben de özü var diyorsunuz ki ; Gürcan bilgiç'e tavsiyemde ki amaç Türk tarihinde ki asilik ve kanı Türk olanların her zaman başarılı olmasıdır. Şuan ülkemizin bu halde olması da şuan kanı Türk olanların sayesinde değil mi? Demekki duygusal anlamda laf üretmek pragmatik fayda sağlamıyor. |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bu şekilde düşünen, Türk soyundan olanları her kötü işin sorumlusu tutanların da Türklerin otağında herhalde yeri olmayacaktır. Üyeliğin iptal edilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Senin kanın Türk ama ruhun moskof ezik bir soysuzsun.
Üyeliğin iptal edilmiştir. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
HERŞEYE EYVALLAHTA o kazım kanata sormak lazım m.nobre nedir? kürt hamit oynuosa kürt halil oynuosa kürt toraman oynuyorsa bence aurellionun oynamasında bir sakınca yoktur.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Futbolcularımız yabancı olabilir ama ruhumuz Türk'tür kurucumuz Türk'tür bunu da unutmamak lazım.
Konu Aybala tarafından (10.03.2008 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazım kurallarına uy! |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Nobre'ye mehmetçik diyen mi var? Nasıl okuyorsunuz anlamıyorum. Bu arada özel adlar büyük harfle başlar.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gürcan Bilgiç tuttuğu takımın fanatikliği uğruna, Türk milli takımımıza yabancı oyuncu devşirmeyi savunacak ve bunu eleştirenlere kafatasçı diyecek kadar ileri gittiğine göre, .......... biriymiş, çünkü bir Türk ülkesini yurtdışında temsil edecek olan milli takımda, Türk soyluları görmek ister. Kazım Kanat'ı da sosyalist bile olsa, sergilediği milli duruşundan dolayı tebrik ediyorum.
Ayrıca Mehmet Topal gibi başarılı bir Galatasaray'lı oyuncuyu milli takımda görmek isteriz gerçekten de. Ne de olsa Galatasaray bugüne kadar Türk futboluna sayısız yetenek kazandırmıştır.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kazım Kanat bence milliyetçi olduğundan Aurellio'ya karşı değl aksine Gürcan Bilgiç'ten daha fanatik olduğundan dolayıdır.
Konu Aybala tarafından (10.03.2008 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazım kurallarına uy! |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Senden koyu ben Fenerbahçeliyim. Burası Fenerbahçe sitesi değil. Sencesi bencesi yok. Yazılanları anlamıyor musun? Üyeliğinden beri fanatiklik yapıyorsun. İletimin altına a dahi yazmayacaksın.
|
![]() |
| Etiketler |
| "kafatasçılık" , bilgiç'ten , gürcan , kanat'a , kazım , suçlaması |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|