![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gürcü Perihan Mağden'den Atatürk'e Hakaretler
Türbanlının Kocası Çankaya'ya Çıkıyor
"Türbanlının, evet bir türbanlının (ööööğğh) kocası çıkmakla kalmıyor Çankaya'ya. Türbanlının kocası Başkomutan sıfatını almış olacak." 'Başta bütün dünyanın TAPTIĞI başkumandan' Yaa öyle yaptık: "demirağlarla ördük ana yurdu bir baştan." (ya da 4 koldan). Ana yurdu 1 baştan demirağlarla örmüş olsaydık, milli gelirimizin hatırı sayılır bir kısmını Petrol Tacirleri'ne bağışlamıyor olacaktık. Bu yaşlı ve yorgun dünyayı daha az kirletiyor; en güzel kıyılarımızın, en güzel yörelerimizin içine etmiyor/etmemiş olacaktık. Bizim Başkumandanımız'a hepimiz, dayak kötek HER BİRİMİZ tapıyor olabiliriz. Ama BÜTÜN DÜNYA niye tapınıyor (worship?) olsun ki Başkumandanımız'a? Takdir edebilirler. Saygı duyabilirler. En iyi, en cömert ihtimalle; öykünebilirler. Ama TAPMALARINI istiyoruz, aynen bizler gibi. Kemalizm bir din bu topraklarda. Alnımızı Anıtkabir'in soğuk taşlarına dayayıp hüngür hüngür ağlamak, mızmızlanmak, şikâyet etmek istiyoruz. Aramızdan En Şikâyetçi/En Mızmız/En Münzevir Çocukları bir kısmımız (yüzde 20'lik bir kısmımız) ennnn çok beğeniyoruz. Yalnızca 'beğenmekle' kalmıyoruz. 'Beğenmek' çok ölçülü bir kelime. Tapmak ve tapılmak istediğimiz için, orantısızlığı şiar edindiğimiz için, illa devasalaştırmak/büyütmek/kabartmatozuyla şişirmek/battallaştırmak- Orantısız: 'Küçük olsun, benim olsun' değil; büyük olsun, ennn büyük olsun, gerekirse kaçak katlar çıkarım/ormanları yağmalarım/el alemin köylerini işgal ederim/yıkıp yakarım/erozyonlarım/kesip biçerim- BÜYÜK OLSUN! EN BÜYÜK OLSUN! EN BÜYÜK BENİM OLSUN! GÜÇ HER DAİM BENİM OLSUN! Tabii Başkumandanım'a da tapıyorlar. Onun masmavi gözleri, sapsarı saçları var; çok iyi giyiniyor ve Fox adlı bir köpeği var. Bana hiç benzemiyor yani. Biz'e hiç benzemiyor. Ama dünyanın ona 'taptıklarından' artanları ben yerim, ben giyerim. O hayali, benim yaratıklandırdığım tapma/tapınma işi, nihai olarak BENİM eserim. Başkumandanım adına, yönetme hakkı benim! Ben karar veririm. Bu halk veremez. Bilemez bu millet. Ben çalar (tıngırt mıngırt) kanunumu, ben söylerim. Ben dans eder, ben alkışlar; resitallerim. Niye onların ağzından yazıyorum ki? Öyle bir sapağa saptım. Evet, onların durumu hazin. O kadar hazin ki, ürkütücü de. Gerçekliklerden kopuklukları, çıktıkları yumurtayı hiç beğenmeyişleri, kendi halklarına ana/avrat küfredişleri, kıllı mıllı hakaret edişleri, edepsizlikleri, şirretlikleri ve münzevirlikleriyle korkutuyorlar beni. Sürekli. Durmaksızın onlardan korktuğum için, alabildiğine korkusuz olmak zorundayım. Şimdi, sinirden botokslanmış 1 Baykal, Teziç'in felaket YÖK'ü, Anayasa Mahkemesi, Çankaya'nın Nemrut'u ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Bütün Kuvvet Komutanları yeni bir plan geliştirmek zorundalar. '367 Zımbırtısı' gibi bir plan. İşaret fişeğini Cindoruk Cunda'dan attı. Yeni bir plan. Yeni bir ittifak. Yeni kıpraşma mitingleri. Halkın Tepkisi. (Başka Emekli Eruygur Paşa'larla.) 12 Nisan, 27 Nisan- birinin adı 'bildiri', diğerinin 'uyarı' ya da 'uyarga'. 'Paşam! Sen uyuma!' Pankartlarında böyle yazması gerekiyor. 'Yalvarırım: sennn uyuma!' Genç Subaylar rahatsız, çok rahatsızlar. Peki sınır ihlal edici yapısıyla, aksine (kendi) zannettiği kadar az konuşmayan; aksine mütemadiyen konuşup çok açık seçik anlaşılmayı 'ümid eden' Büyükanıt Komutanları, hiç mi hiç mi hiç, bi şey yapmayacak mı? Hiç mi? Zira; mesele tam da budur: türbanlının, evet bir türbanlının (ööööğğh) kocası çıkmakla kalmıyor Çankaya'ya. Türbanlının kocası Başkomutan sıfatını almış olacak. Sembolik olarak da olsa. Almış olacak. Bütün Dünyanın TAPTIĞI Başkumandanımız'ın 'sıfatını' Özal aldı (o korkunç eşiyle Turgut Özal), Demirel aldı, o aldı, bu aldı. Kimler kimler aldı o TAPILAN sıfatı. O denli en ve boyda, öylesine umulmadık şahıslar o tesadüflerin ve bu darbeciliklerin neticesinde- Diyelim konuşurken gözlerinden feraset ve delalet, letafet ve zekâ fışkıran Evren aldı. O diyelim, 'bileğinin' hakkıyla aldı. Ordusuyla geldi, aldı. Çöktü oraya. Çankaya Tepemize. Hepsine oldu, uydu bu 'başkumandan' titri. Ama hiçbirinin karısının başı örtülü değildi. Her birinin karısının başı Kemalizm dini uyarınca açık; bazılarının karısının başı Kapitalizm dini uyarınca sarıya boyalıydı. Şimdi bu TAPILANILASI sıfatın DIŞARDAN birileri tarafından taşınılacak olması! Kayseri'den birileri. Isparta'dan, Afyon'dan birileri olabilir. Oldu. Ama işte karıları- Şimdi Yaşar Paşam, Diğer Paşalarım; Kuvvetimin Komutanları BU YENİ ADAMIN resepsiyonunda onun türbanlı karısıyla aynı salonda bulunup azaplar içinde kıvranırlarken- Nasıl olur Atam söyle nasıl olur? 367 gibi şahane bi çözüm bul bana. Hem demokrasinin içinden GİBİ olsun. Yani bir çeşit kılıf. Hem de bu Yeniler'e ağzının payını vermiş olmama izin ver. Anlasınlar Hanya'yı Konya'yı. Bu memleketin Hakiki Efendileri kimlermiş, bu memleketin dört nala şaklayan kalemleri, bu memleketin baş öğretmenleri, baş komutanları, baş oyuncuları kimlermiş- Bir kez daha, son bir sindirici kez daha, gösterebilmemiz için ŞUNLARA bir çare/bir oyun/bir tıkanıklık vesilesi/bir kandırmaca/bir gölge dansı/bir ekonomik facia/yakın mesafede savaş- NE OLURSA. ARTIK. Gönder. Gönder. Gönder. Başkumandanlarına Dünyanın Taptığına İnanmaktaki Şu Fanatik Bakarkörlerine. Şu çıktıkları yumurtayı beğenmeyen yumurta kafalara. Şu tuhaf kişiliklere. Şu ısrarcı. Şu yapışkan. Şu sürekli ağlayıp sürekli bağıran tuhaf mekanizmalara. Bir şey gönder ya da gönderme. Onlar postanenin kapısına yığıştılar. Paket bekliyorlar. Kemalist göklerden zembille inecek özel bir ulak. Antidemokrasi eliyle. Çabucak. Perihan Mağden/Radikal ____________________________________________ Atatürk'ün kurduğu Türk ülkesi Türkiye'ye göçeceksin,burada ekmek yiyecek iyi bir yaşantı sahibi olacaksın,sonrada böyle yazılar yazacaksın. Ülkemiz gerçekten sahipsiz. Ben bir Türk olarak Gürcistan'a gidip Gürcistan'ın kurucusu hakkında(kim olduğunu bilmiyorum) böyle hakaret ve alay dolu bir yazı yazabilir miyim?Bu mümkün mü? Ama bizim ülkemizde oluyor işte... En iyi ihtimalle pasaportu elime verip sınırdışı ederler.Fakat ülkemizde böyle mahluklar daha bir el üstünde tutuluyor. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Perihan Mağden'le ilgili otağımızda yer alan diğer yazıları için aşağıdaki köprülere göz atmakta yarar var.
http://www.atsizcilar.com/forum/peri...rihan+ma%F0den http://www.atsizcilar.com/forum/peri...rihan+ma%F0den
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Bastan sona okuduktan sonra, alinti yaparak bazi sozlerine cevap yazmak istedim, ancak bu sidiklinin sozlerine cevap yazmak belki de sayfalar alabilirdi.
Saniyorum Turk olmamanin ya da olamamanin verdigi derin uzuntuyle bu kadar saldirgan ve niyetini acik secik belli eden yazilar yaziyor. Ayrica hesapta dalga gectigini sanarak, salakca espriler falan da yapiyor. Anlasilan, darbeden sonra, sadece yagli ip degil, boyle kudurmuslar icin baska secenekler de gundeme getirilmelidir. Nitekim bu kudurmus gurcu cadiyi sadece kazik paklar kanaatindeyim. Hatta bu kazigin, mumkunse yagsiz ve tirtikli olmasi daha uygun olur. Boylece hem kendisinin kasinan yerleri rahatlar, hem de vatan evlatlari rahatlamis olur. Son gunlerde, Turk'un kutsallarina buyuk saygisizliklar yapiliyor. Bu saygisizliklari yapanlar ise simdilik cok cesur ve buyuk Turk ordusuna govdelerini siper etmis durumdalar. Umarim bu cesaretlerini olasi bir darbeden sonra da devam ettirirler...
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
ben bu kadinin ismini bile görüp,duydugumda cinlerim tepeme cikiyor
bir arada Türkiyelilik kavramina takmisti onu savunuyordu ,ve Türk milliyetciligini yererek kendi pis gürcülügünü ön plana cikartip abuk subuk bir yazi yazmisti |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gün gelecek bu cadı gibi satılık hain yazarlar bu ülkede hiçbirşey yazamayacak. Yazdığı sözde aydınlıkçı gazetenin tirajıda sadece 10.000 dolaylarında. Bu zaten herşeyi açıklıyor. Gayritürk olmanın verdiği alçaklık hissiyle asil ırk Türklüğe ve onların Başbuğu Atatürk'e dil uzatan bu sidikliyi bende ancak yağsız ve tırtıklı bir kazığın paklayacağı kanaatindeyim!!!
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Aydın Doğan'ın her gazetesi farklı yollarla vurmaya çalışıyor.Bu kadın aklınca ATA ile eğlenerek bunun bir 'tabu' olmadığını göstermeye çalışmış.Ama milli bütünlüğü sağlayan,kendisinin şu anda bir kadın olarak köşeyazısını yazabimesine olanak sağlayan bir insan olduğunu unutuyor.O espritüel diliyle 'çıktığı yumurtayı beğenmemek' demiş,işte perihan'ın yaptığı budur.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bugün bu beyinden mahrum nankör perihan eğer anne ve babasını kim olduğu biliyor, düşüncelerini (Tabii düşünebiliyorsa ki hiç sanmıyorum)istediği gibi dile getirebiliyorsa bunu Yüce Başbuğumuz Atamıza borçludur.Atatürk Öz Türklerin gözünde yani en azından benim gözümde Yücelerin yücesi mertebesindedir çünkü ben bugün anamı babamı tanıyorsam şanlı bayrağımın altında yaşıyorsa bunu ne Peygambere ne Şeyhlere ne Türklerin kardeşi olduğunu düşünenlere borçlu olduğumu düşünmüyorum.Tanrı Türk ırkının daha fazla acı çekmemesi için savaşaçılarının yeniden ayağa kalkması için Atamızı bu dünyaya gönderdi.Görevi bittiğinde de onu birden yanımızdan alıverdi.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Bu sadece, mağdenin yazısında ifade edilen mesnetsiz yargıların birine verilmiş bir cevaptır. Halbuki yanlışlanabilecek o kadar çok hüküm var ki bu kadın tarafından ifade edilmiş, bunları cevaplamak epey bir zaman alcaktır. Neyse onu hezeyanları ile başbaşa bırakıp, Atatürk ve Türk Silahlı Kuvvetleri taraftarı olmaya devam edelim! Esenlikler! |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Dili gibi aklı da bozuk bu karının!
Yönetici notu: hakaret ettiğin ve Atatürkçülü saptırmak istediğin içim üyeliğin iptal edildi. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Kandaşlarım,bu Gürcü Karısı zannımca kiralık bir provakatör kalem...
Aydın Doğan medyasının tipik eserlerinden... Liboş yani liberalden daha liberal olmayı çok iyi beceriyor... Hatta bir de türban taraftarıdır sanırsam... Sonra vicdani retçi cinsiyeti bozuklarla iyi anlaşır... Yani fırıldaktır biraz...Her devrin adamı derler ya,işte o türden... |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Perihan Mağden hangi sıfatı ile böyle bir açıklama yapmış bilemiyorum. Romanları kimse tarafından okunmayınca diğer abilerinden örnek almış olmalı ki; bu yönteme başvurdu. Tabi o' da farkında, yazdıklarına Türk Milleti prim vermeyecek. Türk'ün töresine aykırı karalamalar. Tabi ki Nobel' in yolu Türklüğe hakaretten geçiyor.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| atatÜrk'e , gürcü , hakaretler , mağden'den , perihan |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|