![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
güzel açıklanmış
mhp yi güzel bir sekilde açıklamıs.Bize karsıt görüs sitede olsa güzel yazılmıs otağ yöneticilerinin silmemesi ve kilitlememesi için rica ediyorum.Soydaslarım okusunlar
http://www.****************** |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
biz kendi yolumuza bakalım arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlar 80-90 yıllarında kürtlerden daha fazla kürtçüydüler. Çünkü PKK'yı Ruslar destekliyordu o sıralar. Ne zaman ABD ,PKK'yı yönetmeye başladı bunlar ırkçılığa kaydı. Yani bu adamların fikirleri Rusya'ya göre şekillenir anlıyacağın. Onların yanında Rusların Türklere yaptıkları zulümü anlat ama görmezlikten gelirler. Sözde ermeni soykırımını kabul eden Chavezli Venezüelya'yı eleştiremezsin onların yanında. Amerika'yı eleştiremeyen ülkücülerden pek bir farkları yoktur bunların. Dolayısıyla güvenilecek adamlar değillerdir.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bugün Rusya PKK'yı desteklemeye başlasın , bunlar yine eski haline dönerler. Türkçüler , kimin ne olduğunu iyi bilir.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Ata Yurtta Boz Bir Kurt
|
Deniz gezmiş denilen itoğlu ite çok sinirleniyorum benim neslimi bile kandırmışlar onunla televizyonlarda kahraman gibi gösteriliyor sovyet rusya bizden ikinci dünya savaşında hayasızca toprak istiyor 20 yıl sonra bu kansızı eğitip ülkeme sokuyor şimdi bu adam kahraman mı?
Mahkemede g** korkusu ile yaptığı savunmaya bakıp adam iyi adammış diyenler onun geberirken söylediklerini hiç duymadılar mı onu merak ediyorum... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|