Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.06.2006, 03:54   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 34
03MAYIS1944 Rss Beslemesi
Hainden tehdit mektubu

Soysuz kürt köpeklerinin İmralı´da beslenen elebaşının Avukatları ile dün yaptığı haftalık görüşme notları örgüte yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı'nda yayınlandı.

Habere göre avukatlarına Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e verilmek üzere 8, TBMM Başkanı Bülent Arınç'a verilmek üzere de 11 sayfalık mektup yazıp cezaevi idaresine verilmiş...

ve " Çözüm olmazsa, pekaka başka güçlerin kontrolü altına girebilir"

ben burada elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağımı daha önce de söyledim. pekaka halen kontrol edilebilir durumdadır. Bu önemlidir. çatışmalı süreç uzun sürer ve derinleşirse, pekaka başka güçlerin kontrolü altına da girebilir" diye saçmalamaya devam etmiş...

....bütün devşirme, çapulcu, soysuz , MHP´li , sentezci, fettoşcu böcek takimlari ve bütün hainler

şunu unutmayın

" Türkler'in efendi, devsirmelerin ise, Türkler'in hizmetçisi ve kölesi oldugu yeni bir Türkiye varedene kadar kutsal savasimiz sürecektir" !
03MAYIS1944 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler