![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hainler degerlerimizi yoketmeye devam ediyor
İzmir'de özel bir okulun dağıttığı Milli Eğitim Bakanlığı basımı karnelerin bir bölümünde Atatürk siluetinin yer almadığı ortaya çıktı. "Atatürk'süz" karne velilerin yoğun tepkisine yol açarken, okul yetkilileri, "Bu devletin resmi karnesi. Çok üzgünüz" dedi.
Menemen'deki Özel Gelişim Lisesi öğrencilerine verilen karnelerin arka yüzünde olması gereken Atatürk siluetinin yer almadığı görüldü. Veliler okul yöneticilerine tepki gösterirken, Okul Müdiresi Ayşegül Ülker, "Karneleri Milli Eğitim Bakanlığı Vakfı Milli Eğitim Yayınevi'nden makbuz karşılığı aldık" dedi. Ülker, olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Kaynak: Milliyet |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ulu şahsiyetin taa ozamanlardan tahmin ettiği her şey sırasıyla gerçekleşmeye başlamıştır. Türkcü düşüncenin bir an önce ayağa kalkarak şahlanması gerekir.Bu memlekette sahibi olduğumuz ve bizleri bir arada tutan bütün manevi unsurlar önce gözümüzden sonra gönlümüzden ırak edilmeye başladı.
Ata sözündede anlamını bulduğu gibi, Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Sadace ulu şahsiyet Gazi Mustafa Kemal Atatürk değil onu gözden ırak etmek oyunun son halkasıydı. Önce kültürümüzden ettiler. Herşeyimizi avrupayi veya arabik yaptılar şimdide Atamıza utanmadan uzattılar ellerini çünki AB kriterlerini yerine getirmek üzere kurulmuş olan oyuncağın yönü zaten bellidir. Unut ve uyu Türke bicilen elbise giydirilmeye çalışılıyor. Yavaş yavaş sinsice. |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|