![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
HAKKARİDE HAİN TUZAK 2 ERİMİZ ŞEHİT
HAKKARİDE YOLA DÖŞENEN MAYININ PATLAMASI SONUCU 2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU.6 ASKERİMİZDE YARALANDI.ŞEHİTLERİMİZE TANRIDAN RAHMET DİLİYORUM.PİÇ KÜRTLER TANRININ FELAKETİ ÜZERİNİZE OLSUN.TTKY
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şehidlerimizin ruhu Şad, mekanı cennet olsun. Yaralı Askerlerimize de acil şifalar diliyorum.
____________________________________ TANRI TÜRK'Ü TÜRK YURTLARINI KORUSUN! |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sehitlerimizin ruhu sad ,mekani Tanri dagi olsun..!
Bu kahpelere gereken cevabi en kisa sürede verecegiz..!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ulu Şehitlerimize Tanrıdan rahmet dilerim yaralılarında en kısa sürede iyilerşmelerini diliyorum... pkk itlerinede lafım var günü gelecek bu millet sizi elleriyle boğacak evlerinizden kaçacak bu memleketi terk edeceksiniz kaçarcasına...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|