![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Halkalı'da kürtleri istemiyoruz sloganları atıldı
Ben de Halkalı Toplu Konutlarda oturuyorum.Bu konutlarda kürtler yoktur pek, daha çok havalanı ve civarda ki gazete ve fabrikalarda çalışanlar oturur.Fakat site dışında ki gecekondularda kürtler vardır. Bu sloganı her geçen gün daha çok duymak mutlu ediyor beni.
----------------- Halkalı'da, karşıt gruplar arasında afiş asma yüzünden başlayan tartışma, ilerleyen saatlerde büyüdü ve taşlı-sopalı kavgaya dönüştü. Olaylara Çevik Kuvvet ekipleri müdahale ederken, yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Bezirganbahçe konutlarında karşıt görüşlü iki grup arasında, dün gece saat 23.00 sıralarında başlayan tartışma taşlı-sopalı kavgaya dönüştü. İddialara göre olaydan bir gün önce 2 parti arasında afiş asma yüzünden başlayan gerinlik sonrası Halkalı Toplu Konutları'nı basan yaklaşık 300 kişilik grup, burada bulunan diğer grupla çatışmaya başladı. Görgü tanıkları dışarıdan gelen grubun "Burada Kürtleri istemiyoruz", Ya Allah Bismillah Allahu Ekber" sloganlarıyla, taş, sopa ve bıçaklarla çevre sakinlerine saldırdığını ifade edilirken, sopalar ve bıçaklarla siteye girerek, sloganlar atan grubun, önlerine çıkan vatandaşları tartaklayarak, bazı evlerin camlarını taşladığı iddia edildi. Sitede oturanların da gruba karşılık vermesi sonucu olaylar büyüdü. Çevre sakinleri site ortasında toplanırken, bölgeye sevk edilen Çevik kuvvet polisi ve polis panzerleri duruma müdahale etti. Polisin tazyikli su ve biber gazı kullanarak dağıtmaya çalıştığı grubun polise direnmesi üzerine yaşanan gerginlikler 3 saat sonra ancak kontrol altına alınabildi. Olay yerine gelen Çevik Kuvvet ekipleri tarafından biber gazı sıkılarak ve havaya ateş açılarak ayrılabilen taraflardan bazıları daha sonra bölücü örgüt ile örgütün elebaşı lehine slogan attı. Polislerce yeniden kavga etmeleri engellenen gruplar, bir süre sonra ara sokaklara girerek dağıldı. Çıkan olayda 4 kişi yaralanarak çevre hastanelere kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, site çevresinde çevre güvenliğini artırırken, olayların yeniden patlak vermesine kaşı Çevik Kuvvet ekipleri de bir süre daha olay yerinde devriye görevi yaptı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, olaya karşan 3 kişiyi ifadelerine başvurulmak üzere Şehit Ahmet Zeyir Polis Merkezi'ne götürdü. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Hem Allah Bismillah sloganları atıyorsunuz, hem din kardeşiyiz diyorsunuz hem türk-kürt kardeştir diyorsunuz ondan sonrada birbirinize giriyorsunuz.
(düzeltme "kürt" fars mı arap mı maymun mu ne olduğu belirsiz, vatansız, soysuz, devşirme, simaları maymuna benzeyen, derileri leş kokan ve vücudu kıllarla kaplı, pislik, görgüsüz, genetik yapısı bozuk aşağlık, birbirlerinin teyze, amca vs. kızlarıyla evlenip birleşen, hırsız, ....... insanımsı topluluk)Kürtleri istemeyen ülkücüler kendinize gelin, uyanın. Özünüze yani Türklüğe dönün yol yakınken. Umarım Ulu Tanrı Size doğru yolu gösterir.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Devlet Bahçeli'nin Yozgat mitingini televizyondan izledimde; sanki AKP zihniyetine karşı ümmetçiliği bırakmış, daha bir milliyetçiliğe yönelmiş gibiydi. BBP'nin de kadrolarına MHP'nin bütün yobaz ve ümmetçi kişilerini topladığını da düşünecek olursak, umarım bu bir seçim yatırımı değildir. MHP ümmetçilik anlayışını bırakıp milliyetçilik anlayışına dönüyordur...
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ayrıca allah, bismillah kelimelerini ve bir ara da kürt kelimesini büyük harfle yazıp bir kere yazdığın Türk'ü küçük yazman beni çok rahatsız etti! Eminim bu yazıyı okuyan tüm ırkdaşlarımı da etmiştir! |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu arkadaşın "Kürtleri istemeyen ülkücüler kendinize gelin,uyanın." şeklindeki sözü bence herşeyi ifade ediyor. Sizce bu başka ne anlama gelebilir ki?
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Peki "Hem Allah Bismillah sloganları atıyorsunuz, hem din kardeşiyiz diyorsunuz hem türk-kürt kardeştir diyorsunuz ondan sonrada birbirinize giriyorsunuz." sözünden ne anlaşılıyor? GökhanTürk'ün bu konuyla ilgili cevabını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım bir yanlış anlaşılma olmuştur. Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Ne diyelim, tayyipten iyidir en azından. |
||
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Bozkurt_53 kandaşım beni yanlış anladın.
Nokta işaretinden sonra cümle başındaki ilk harf büyük olur. Dalgınlığıma geldi herhalde kürt zırvasınının ilk harfini büyük yazmışım. "Kürtleri istemeyen ülkücüler kendinize gelin, uyanın. Özünüze yani Türklüğe dönün yol yakınken." Bu yazdığım yazıda her hangibir sakınca göremiyorum. İslam senteziyle kandırılmış, kandırılmaya devam eden soydaşlarıma küçük bir hatırlatla yapmak benim görevim. Ayrıca ülkücü falan değilim. Annem Babam Dedem Dedemin Dedesinin Dedesi Afyonkarahisarlıdır. Ben doğma büyüme İzmirliyim. Bana ülkücü diyerek hakarette bulundun lakin bu hareketini hoşgörüyle karşılıyorum. Yazıyı okuduğunda fikrin değişecektir. Esenlikler...
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
22 milyon kilometrekareden 800 bin kilometrekareye düştük kimlerin yüzünden kürt/arnavut/boşnak/arap şerefsizlerinin müslüman bilip bizi arkamızdan vuranların yüzünden...şimdi kürt piçleri bize 800 bin kilometrekareyi çok görüyor daha dün bulgaristan yunanistan sırbistan bizimdi anlaşılır arkadaşlar anlaşılır kimin asil türk milletinin ferdi olduğu anlaşılır balkan harbinde selaniği 40 bin askeri ve 80 bin mavzeri olduğu halde yunana teslime eden kara tahsin paşa mesela türk soylu değildi arnavuttu...pkk'lı soysuzlar polisimizi istediği gibi molotoflarken sesini çıkarmayanlar da hep kürt aydını geçinen entel dantel tipler ben bir bulgaristan türkü olarak diyorum ki bugün bulgaristandaki 800 bin türkün 700 bini türklük için ölür halterci naim süleymanoğlu türklük için ay yıldız için avustralyada muhteşem bir kaçış operasyonuyla anavatanına dönmedi mi?izmirde 9 eylülde hükümet konağına türk bayrağını çılgınca çeken asil türk bedii kunter bulgaristan göçmeni değil miydi?
arkadaşlar bulgaristan balkanlarda türklerin en önce fethettiği ve savaşla en son elden çıkan yerdir arnavutluk en son diyecek bazı arkadaşlar arnavutlukta savaş mavaş olmadı çünkü onlar arnavut ülküsünü gerçekleştirdiler tüm türkçü arkadaşlara sesleniyorum bulgaristan göçmenlerini arnavut/boşnak etnik kökenlilerle karıştırmayın, onlar türk ırkının en çok acı çeken topluluğudur TÜRK IRKI SAĞOLSUN BEN BURADAN TÜM TÜRKÇÜLERE SESLENİYORUM TÜRK OLMAK MESELE DEĞİL NİCE TÜRK VAR AMA KÜRTSEVER BEN HEM YURTSEVERİM HEM KÜRTSAVARIM SON VATAN TOPRAĞIMIZ BU BAŞKA GİDECEK YERİMİZ YOK KALMADI KAHRAMAN TÜRK IRKI BİR DAHA GÖÇ YOK BİR DAHA YENİLMEK YOK tarihi hesap günü geldiğinde bize hain pusu kuran kürtlerle hesaplaşacağız sokaklarda caddelerde çocuklarını vara vara diye çağıran anne ve babalarla hesaplaşacağız türkün vatanında mahsustan bizleri fitil etmek için kürtçe boşnakça konuşanlarla hesaplaşacağız türk milleti için canım da kanım da feda olsun kahraman türk milleti bir daha yenilmek yok bir daha mustafa kemalin başbuğumuzun mübarek anası ve kızkardeşinin selanik kaybedilince boynu bükük sirkeci tren istasyonunda başbuğumuzu beklemeleri gibi beklemek yok uyanık kararlı ve intikamcı olacağız KÜRT PİSLİKLERİ SİZE BU YAPTIKLARINIZI ÖDETECEĞİZ APOYA BARZANİYE LİDERİM DİYEN LEYLA ZANANIN 7 SÜLALESİ BELLEMEKSEK YAŞAMAK BİZE HARAM OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|