![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Halkın Yarısı AKP'nin Kapatılmasını İstiyor
Mynet Haber sitesinin anasayfasında bulunan ve 400.000'e yakın oy kullanılan ankette, halkın yarısının Arap-Kürd Partisinin kapatılmasını istediği ortaya çıktı.
![]() Mynet Haber :: Haberin doğru adresi "Hayır" oyu verenlerin bir kısmı da, AKP'yi sevmeyen ama partinin kapatılması halinde ekonomik kriz çıkacağını düşünenler olabilir. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Böyle anketler hiçbir zaman doğru sonuç vermez.
Bide akp yandaşı olan çoğu yobaz böle önemsiz şeylere önem verip 3 5 kere oy vermişlerdir.Kapatılmasını istiyenlerin daha çok olduğu düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben bu konuda olasılıklar üzerine hesaplar yapmanın artık boş ve gerçeklerden uzak bir çalışma olduğuna inanıyorum. Hangi halkın yarısı ? Tüm seçmenin yarısına mı sormuşlar ? Seçmen dağılımı nasıl ? Türkiye'nin hangi bölgesinde, hangi ilinde, o ilin varoşlarında mı orta gelirlilerin mi yoksa zenginlerin semtlerine mi sormuşlar, hangi eğitim seviyesinde, hangi gelir düzeyinde, hangi meslek gruplarına, hangi yaş gruplarına, hangi sayıda, hangi hangi diye daha devam edecek hangi anket çalışmasını yapmışlar. Sadece belli bir bölgedeki o saatte oradan geçen 500 tane vatandaşa soru sorup, tüm Türkiye genellemesi çıkarmak ne kadar gerçekçi olur ?
Geçelim bunları ve daha bilimsel bir çalışma var ise olasılıklar üzerine, onları inceleyelim. Bugün kendisine sorsak Atatürkçü olduğunu söyleyen ve sonra gidip AKP'ye oy veren birisini hangi bilimsel gerçeklik çerçevesinde değerlendireceğiz ? Ya seçimlerde hile yapıldı, ya da birileri iki yüzlülük yapıyor dememiz lazım. Artık bu kadar bilgi karışıklığı ve yönlendirmenin yapıldığı bu ülkede sadece seçim sonuçlarına bakılarak yorum yapılabilir. Gerisi piyangoya yorum yapmak gibi bir şey olur bence ve bu da boşa zaman harcamaktan başka bir şey değildir. Sağlıcakla kalınız.. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
AKP nin kapatılmasını sadece avrupa,abd ve yerli işbirlikçileri isteimiyor.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bence anketteki gibi olur işallah ırkdaşım bu soysuz piçlerin sonu geldi zaten az kaldı
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Irkdaslarım bu akp ye kufredenler onceki donemin sonundada küfrediyorlardı.Ama aradan secim gecti ve akp bu sefer daha fazla bi oy oranı ile %47yi buldu;
TÜRKİYE de demokrasi baska guclerin gudumu altınamı sokuldu yoksa gercekten %47 mi(insanı boyle dusundurmeye baslattılar son gunlerde) ee bugun yine bakıyoruz ve herkez akp nin kapatılmasını istiyor küfredenlerde cok ama bu akp gucunu nerden alıyor. Devlete olan saygımdan dolayı devletin basındaki gürcü kokenli olan o basbakana demek istediklerim cok ta.Devlete olan bağlılığım ve saygım cok buyuk. Bu akp gucu israildenmi abd denmi alıyor? Karsıma cıkan herkez akp ye kufrediyor . TÜRKÇÜ Hukumet basa cıkıncaya kadar ülke bu kaostan cıkmıyacak gibi görünüyor Saygılarımla Esen Kalın T.T.K |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Umarım anketteki gibi olur da bir an önce şu arapçılardan kurtuluruz.Ayrıca yeniden tehlike oluşturmamaları için bütün akplilere ömür boyu siyasi yasak getirilmelidir.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eğer halkın yarısı akp'nin kapatılmasını istemiyorsa bu daha dehşet bir olaydır.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Şimdi ise %51'i buldu ırkdaşım evet kapatın (da) araplardan kurtulalım ! Bunda Ne var ki ?
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Anketlerde,meydanlar da akp karşıtı tutum sergileyip oy kutusuna gelince direk akpyi oylayan bir sürü pislik var.Bu tarz anketlere güvenmiyorum
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arkadaşlar gerçekçi olun biraz AKp bu ulkede %47 oy aldı mhp,akp hatta dtp liler bile akp nin kapatılmasını istemez çünkü onların da işine gelir.Mynet'e girmeyi bırakın yobazların kızları sokağa çıkamıyor çoğunun evinde tv bile yok ki internetle ilgilensinler!Ama bir oy hakları var.Gerçekten yuzde 50 kapatılsın ister mi mantıklı olun biraz?İnterneti kullanan kesimin çoğu liberal görüşlere sahip eğer sürekli internnetteki anketleri takip ediyorsanız görebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Şahsen böyle bir anketin doğru olduğuna inanmıyorum...
Çünkü geçmişte bunun aksini gösteren birçok olay yaşadık. Ankara Tandoğan meydanında , Anıtkabir'de , istanbul'da , İzmir'de ve diğer birçok yerde "Cumhuriyet Mitingleri " yapılıp , milyonlarca insan akp aleyhine slogan atınca.... Dedik ki ; BU İŞ BİTTİ... akp , seçimde " nah " kazanır... 2005 yılında fındık fiyatı 7 YTL idi.. 2006 olunca , hükümet fındık fiyatlarını aniden düşürüverdi... ve fındık 2 YTL oldu.. bütün ekonomisi fındığa dayalı olan , tek geçim kaynağı fındık olan karadenizli ; bunun üzerine hükümete çok öfkelendi... Cumhuriyet tarihinde devletine sımsıkı bağlı olan , sadakat ve vefa örneği gösteren karadeniz insanları ; bu sefer ilk kez sahil yoluna doluşup , tam 16 saat trafiği kapatıverdi.. olaylar çıktı...tv ler haber yaptı... 2007 olunca , başbakan ordu'ya geldi.. ve dediki : -2007 senesinin fındık fiyatları 5 YTL olacak. aradan 2 ay geçti... genel seçimlerde akp ; ülke çapındaki en yüksek oylardan birisini ordu'dan aldı. tam % 60 oy.... 2 sene önce fındığın 7 YTL olduğunu unutan karadenizli ; bu sene fındık 2 YTL'den 5 YTL 'ye çıkınca koşup akp'ye topyekün oyunu verdi... hülasa ; 1) insanlarımız unutkandır... 2 sene önceki fındık fiyatını unutur... 2) insanlarımız cahildir.. 7 YTL ile 2 ve 5 YTL arasındaki farkı bilmez. 3) insanlarımız bilinçsizdir... bütün ekonomisi fındığa dayalı olduğu halde , başka bir geçim kaynağı olmadığı halde ; fındık fiyatlarının önemini bilmez. 4) insanlarımız eğitimsizdir....ülke bölünmüş , vatan toprakları yabancılara peşkeş çekilip satılmış ...umrunda değildir... 5) insanlarımız günlük yaşar... o gün cebine ne kadar para giriyor ? önemli olan budur... Kaldı ki ; -yobazlığın , ümmetçiliğin HAD safhaya ulaştığı ... -Anayasa mahkemesi kararlarına karşı dişi yobazların meydanlarda toplanıp anırdığı ... -TÜRK Ordusunun şerefli komutanlarına yönelik bir karalama kampnyasının başlatıldığı , -Yargı üyelerinin hedef olarak gösterildiği .. -Türkiye Cumhuriyeti dışişleri bakanının avrupadaki hristiyanlara ! gidip " ülkesinde dini vecibelerini yeterince tatbik edemediğinin " şikayetinin yapıldığı ....bir dönem yaşıyoruz... eğitimsiz ve bilinçsiz insanlar ankette daha neye oy vereceklerini henüz kavramış değiller.. kendileri nasıl yönlendirilmişse , ona göre oy kullanacaklar.tıpkı koyun sürüsü gibi. Bu koyun sürüsünü aç ve sefilde bıraksan , hergün benzine-mazota , elektriğe zamda yapsan bir şey değişmez. Çünkü bunlar için önemli olan mesele arap bezi "türban"dır. Yine seçim yapılsa bir değişiklik olacağını da hiç sanmam... Malesef durum özetle budur. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Aslında, onlar kapatılmayı istiyorlar, böylece masum hakkı yenmiş rolü yapabilsinler Cumhusrbaşkanlığı seçiminde yaptıkları gibi.
Ben çok salak gördüm, inatlarına oy vercem diyen. Ben çok salak gördüm, çatlasanızda Cumhurbaşkanı olacak diyen. Ne yazıkki durumda bir değişme olacağını sanmıyorum... Üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor.... |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu konuda KocaTürk Ağbeyime katılıyorum siz düşünün ki sene 2001 de bir parti kuruluyor 2002 de geliyor genel başkanı cezaevinden çıkıyor,bir anda bütün parti teşkilatlarını tamamlıyor en lüks şehir merkezlerinde en lüks yerlerde teşkilatlanmalarını tamamlayarak basından medyadan bir veryansınla parlayıp geliyor ve ülkeyi on yıldır hegomonyasında yönetiyor.Sagdan soldan isimleri bir anda kendi safına katıyor müthiş bir para ve güç kaynagı. Seçim dönemlerinde bile hatırlıyorum bunlar en kaliteli bezlerden bayraklar bastırmışlardı olanca masraf çaba hele şu son seçimde savaş alanına çevirdiler sokakları yerel belediyeleri bile sabahlara kadar afiş pankart astı halkın verdigi vergilerle ellerine yarım ekmek bir şişe su verdikleri insanları akşama kadar bagırttılar ampül ampül diye....Bizim insanımız kendine karşı açılmış bu savaşı tarafını çok güzel bir degerlendirmeyle çok anlamlı şekilde ödüllendirdi.Şimdide bir bir semerelerini topluyorlar halka göre akpe dini savunuyor dini koruyor,ama insanların umrunda bile degil emeklilik mezarda olmuş,gelecegimize dair ne varsa satılmış ülkenin ilacından lastigine üretim yapan kurumları bankalar,limanlar,topraklar elden çıkmış ülkede bir istikrar havası estiriliyor istikrar var evet müthiş bir istikrar var ab ve yandaşları yargımıza,ordumuza milli degerlerimize saldırıyor hatta o kadar istikrar halindeyiz ki Cumhuriyet döneminin bütün borcu 57 hükümet dönemine kadar 200 milyar dolarlada iken bugün 500 milyar dolara dayandı herşey satılıp savıldıgı halde demekki neymiş halk başına gelenleri çok iyi görüyormuş esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aslında fark eden hiçbirşey yok, geçen günün demokrat partisi, ondan sonra ki günün adalet partisi, ondan daha sonraki günün anavatan partisi neyse bugünün akp'si odur. Türkiye seçmeninin oy verme biçimi ve oy verdiği insanlar son elli yıldır standarttır, Türkiye seçmeninin ezici çoğunluğu sağ tandanslıdır ve bununda büyük kısmı merkez sağ denen biraz muhafezakar biraz demokrat biraz liberal ama kesinlikle amerikancı ve global sermayeci partilere oy verir ve her defasında kazık yer.
Bir sonra ki seçimde bu merkez sağ denen zararlı fikrin bayrağını kim kaparsa seçimi o kazanır, parti isimleri değişir ama zihniyet hiç değişmez. Bu da ta osmanlı zamanından beri asil ırkımızı arabın din afyonuyla uyuşturmalarının yansımasıdır. Biz Türkçüler için yapılması gereken bıkmadan, usanmadan tanıdığımız konuştuğumuz her kişiyi bu zihniyet konusunda uyarmaktır. Yoksa akp kapansa ne fark edecek onun yerine gene o zihniyette bir parti seçimi kazanacak.
|
![]() |
| Etiketler |
| akp'nin , halkın , kapatılmasını , yarısı , İstiyor |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|