![]() |
|
|||||||
| Kitap Okuduğunuz, beğendiğiniz ve ırkdaşlarımıza önermek istediğiniz kitaplar.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Hangi Kitapları Okumalıyım?
15 yaşındayım. , Lise 2'ye geçtim ve ülkücü denilen çapulculardan ve kızıl soysuzlardan nefret ediyorum!
Türkçü Hareket'i benimsedim. Hangi kitapları okuyarak ideolojimi ( ülkülemimi ) geliştirebilirim? Esenlikler Ağabeyler.. Esenlikler Irkdaşlar.. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Sorularını otağdaki Sorun&Öğrenin bölümüne yazsan çok iyi olur. Kitap olarak öncelikle önerilen, tabiî ki Atsız ATA' nın kitaplarıdır. Düşüncelerini almak istiyorsan makaleleri, romanları ve şiirlerini okuyabilirsin. Sonra Ziya Gökâlp oku. Bunların yanında güncel kitapları da izlemeyide unutma. Benden bu kadar öneri. Büyüklerimiz daha iyi bir öneri getirebilirler. Esen kal.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Bir Bozkurt
|
Kandaşım öncelikle hoşgeldin!
Sana kendimce tavsiyede bulunabileceğim kitaplar yoluna baş koyduğun Türkçülük ülkülemini Türkiye'deki en büyük Bozkurt'u olan Nihal Atsız'ı tanımak ve fikirlerini iyi bir şekilde kavramakla olur! Öncelikle iyi bir Atatürkçü olmak,Türkçülüğün vaz geçilmez temel noktasıdır!Atatürk'ü iyi tahlil etmek onu anlamın en mükemmel yoludur! "Beni görmek demek illede yüzümü görmek değildir.Benim düşüncelerimi,benim duygularımı anlıyabiliyorsanız bu yeter" Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk Daha sonra Atsız'ın o mücadelesini iyi bilmek her Türkçünün boyunun borcudur! Bunun için ilk önce Türkçülüğün fikirleri öğrenmek için ve Atsız'ın neler düşündüğünü öğrenebilmen için,Atsız'ın makaleler adlı eserini okumalısın. Atsız'ın tüm düşüncelerini en iyi bir şekilde onun makalelerinden anlayabilirsin.Tabiki birde Ziya Gökalp vardır.Onunda hayatını ve davasını iyi tahlil edip eserlerini gözden geçirmelisin.Örneğin Türkçülüğün Esasları! Şunuda belirtmek isterimki bana göre bir Türkçü sadece kendisini ilgilendiren Türkçü eserler veya yazılarla kalmamalıdır!Karşıt görüşleride iyi bir şekilde tahlil etmelidir. Komünistleri iyi tanımak ve amaçlarının davalarının ne olduğunu iyi kestirmek için Leninizm'i okumalı veya Karl Marx'ın Kapital adlı eserini,gerçi bunları bende okumadım ama en kısa zamanda bunları temin edip okuyacağım! Daha sonra kimi Türkçülerin (!) hayranlığını kazanan Hitler'in kendi yazdığı Kavgam'ı okuyup gittiği yolu görüp ona hayranlık besliyen Türkçüleri bu yoldan döndürebilirz! Ayriyetten bir Türkçü yine bana göre Kur'an,İncil,Tevrat bunlarıda okumalıdır çünkü bir din hamisi yobaz ile karşılaştığı zaman onun tek dayanağı olan bu kitapları tahlil edip onlara konuşma fırsatı bile vermemelidir! Tabi bu dediklerim kendi düşüncelerimdir!Ben şahsen böyle yapmaya çalışıyorum!
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Tevrat'ı okumuştum ama , İncil'i okumadım. |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Atsız atamızın makale ve kitaplarını okumanı tavsiye ederim soydaşım.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Milliyetçisi
|
İlk başta ATSIZ atamızın BOZKURTLAR serisini arkasından DELİ KURT'U okumalısın.RUH ADAMI bence ilerleyen iki üç yıl içinde okumalısın.MAKALELERİ de mutlaka okumalısın. Ayrıca MUSTAFA NECATİ SEPETÇİOĞLU'NUN kitapları da güzeldir mesela KİLİT isimli romanı.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben Yusuf KOÇ ve Ali KOÇ'un BAŞBUĞ ATATÜRK adlı kitabını okudum.Öğrendiğim kadarıyla kitabın yazarları MHP'ye yakınmış.Kitabın dinle ilgili bölümler dışında çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|