Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 23.07.2007, 23:00   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BİLGEKURT - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 121
BİLGEKURT Rss Beslemesi
HAPİSTEKİ PKK ÜYESİ MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ!!!!

İstanbul 3. bölge DTP'nin desteklediği bağımsız milletvekili adaylarından ve Gebze Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sebahat Tuncel Meclis'e girecek. "Bin Umut Adayları" 3. Bölge Sorumlusu Ferhat Tagay, bağımsız milletvekili adayı ve Gebze M Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sebahat Tuncel'in TBMM'ye gireceğinin kesinleştiğini bildirdi.

Tagay, sonuçlara göre, 3. bölgede dördüncü sırada olduklarını belirterek, "Sebahat Tuncel'i rekor bir oyla Meclis'e taşıyoruz" dedi Tuncel, İstanbul'da düzenlenen bir operasyonda gözaltına alındıktan sonra "PKK örgütüne üye" suçundan İstanbul 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanıyordu. İstanbul 3. bölge Bağımsız Milletvekili adayı olan Sebahat Tuncel'in tahliyesi seçimlerden sonraya kalmıştı.

İstanbul 3. Bölge Bağımsız Milletvekili seçilmesinin ardından Sebahat Tuncel mazbatasını almasının ardından bunu dosyasına sunacaklarını belirten avukatı Baran Doğan, kesin sonuçların işlemlere başlayacağını açıkladı. Sebahat Tuncel'in milletvekili olması ile yargılaması durdurulacağı gibi zamanaşımı işlemeyecek.

TERÖR örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle Gebze M Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunurken, bağımsız aday olduğu İstanbul'da milletvekili seçilerek tüm dikkatleri üzerine çeken Sebahat Tuncel'in dosyası oldukça karışık, 1975 Malatya Yazıhan doğumlu olan Sebahat Tuncel, sol görüşlü çiftçi bir ailenin tek kızı. 3 yıl Ankara'da, tutuklanmadan önce ise İstanbul bağcılar'da ikamet ediyor olarak görünüyor.

Dosyasında, DEHAP ve DTP'de çeşitli görevlerde bulunduğu belirtiliyor. 5 çocuklu bir ailenin kızı olan Tuncel'in bir kardeşi Azerbeycan'da işçi olarak çalışırken, bir kardeşi de jeoloji mühendisi. Tuncel'in bir erkek kardeşi de birkaç yıl önce ölmüş. Sebahat Tuncel'in kardeşinin ölüm nedeni kayıtlara intihar olarak geçerken, intihar nedeni örgüt baskısı ve ailevi nedenler olarak gösteriliyor. Ancak devletin resmi kayıtlarında hangisi olduğu yönünde kesin bir bilgi yok.

İstihbarat kaynaklarında Tuncel hakkında çarpıcı bilgiler de yer alıyor. Buna göre Tuncel'in, 1997 yılında PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarında askeri ve psikoloji eğitim gördüğü belirtiliyor. Tutuklanmadan önce İstanbul emniyetince PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle defalarca gözaltına alınan Tuncel'in, yıllar önce mahalle arkadaşı Hasan adındaki bir kişi aracılığıyla PKK ile bağlantı kurduğu kaydediliyor.

Bağımsız milletvekili seçilen Tuncel, ağırlıklı olarak kadın siyasi mahkumların kaldığı Gebze M Tipi Kapalı Cezaevi'nde A Koğuşunda kalıyor. Tuncel'in kaldığı 6 kişilik koğuşta, kendisi gibi benzer nitelikte 4 tutuklu bulunuyor.
Milliyet
BİLGEKURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 23:26   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sururi Ermete - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 146
Sururi Ermete Rss Beslemesi
Irktasim burasi Türkiye. Burada hersey olabilir. Normal karsilamak gerek. Bu koyun millet varoldukca daha niye saskinliklara gebe olacagiz.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ
Sururi Ermete adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 23:32   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 719
Turak Rss Beslemesi
Bunlar yakinda bolucubasini hapisten cikarip meclisede sokarlar.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 23:34   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 451
Aybala Rss Beslemesi
Her gün şehit haberleri gelen Türkiye'de, bu noktaya geldikten sonra bana göre darbe kaçınılmaz.

M. Kemal Atatürk.
Aybala adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 23:44   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 380
Güntülü Rss Beslemesi
Akp yi tekrar iktidara getiren insanlardan herşey beklenir şaşırmadım hiç...
Güntülü adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 23:45   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: AFYONKARAHİSAR
İletiler: 133
KUTLUŞAD Rss Beslemesi
son bikaç gündür yaşananlara inanamıyorum.dtp denen şerefsizlerin ne işi var TÜRKün meclisinde
KUTLUŞAD adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 23:47   #7 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

SANCAR1 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 82
SANCAR1 Rss Beslemesi
pkk meclise girdi biz dağlara çıkacağız gibi bu durumdan daha vahim ne olabilir
SANCAR1 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2007, 23:52   #8 (İleti Bağlantısı)
Tanrı'nın Kırbacı

Asya Kartalı - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Bursa
İletiler: 47
Asya Kartalı Rss Beslemesi
Gelin sizde yapın yapacaklarınızı. Belli edin iyice kendinizi, pusuda yattım, bekliyorum hepinizi. Küçük bir kıvılcım yeter harekete geçmemize...

"Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

Asya Kartalı adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2007, 00:05   #9 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

SANCAR1 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 82
SANCAR1 Rss Beslemesi
Alıntı:
Asya Kartalı´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Gelin sizde yapın yapacaklarınızı. Belli edin iyice kendinizi, pusuda yattım, bekliyorum hepinizi. Küçük bir kıvılcım yeter harekete geçmemize...
bireysel değil toplumsal bir hareket şart bir Kür Şad Bir Atatürk bir İlteris Kağan bekliyoruz Türk Milletini ayağa kaldıracak gaflet uykusundakileir uyandıracak...
Amaçları çok belli 2023 e kadar baştayız demeleri bunun da 100.yılımıza denk gelmesi tesadüf değil ...
SANCAR1 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2007, 01:34   #10 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

buminkaan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 20
buminkaan Rss Beslemesi
arkadaşlar YSK adaylıktan niye elememiş bu .... acaba bilen var mı? yani kanunlarda boşlukmu var?
Alt 24.07.2007, 02:32   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ayhan_Yiğit - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 25
Ayhan_Yiğit Rss Beslemesi
Benim merak ettiğim konu bu hayvan müsveddesi insanlar mecliste nasıl yemin edecekler?Türkçemi yoksa kürtçemi?Daha önce örneklerini gördük...Derhal ve hemen kürtlerin oy hakkı ellerinden alınmalıdır...Ysk daki en büyük boşluk kürde oy hakkıdır!!!
Ayhan_Yiğit adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2007, 08:29   #12 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
buminkaan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
arkadaşlar YSK adaylıktan niye elememiş bu ..... acaba bilen var mı? yani kanunlarda boşlukmu var?
Küfür ve hakaret etmeyin bu ilk uyarı ikincisinde otağdan uzaklaştırılacaksın.
Gökhan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2007, 11:28   #13 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Günhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 236
Günhan Rss Beslemesi
Hemen her gün bir yiğidimiz toprak oluyor ve bu vatana can veriyor..

Gocunmuyoruz kanımızla bayrağa renk vermekten, bu topraklar için toprağa düşmekten.. Ama bu olanları görünce kanımıza dokunuyor.

Merak ediyorum.. Başka hangi devlette infazı kesinleşmiş hükümlü hem de hainlikten hüküm giymiş biri milletin temsilci olarak parlementoya girebilir?
"Hoş geldin oğlum ATSIZ, kutlu olsun!" diyecek.
Günhan adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2007, 14:52   #14 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 247
Gökhan Türk Rss Beslemesi

Bekleyelim görelim. Abd Gül Cumhurbaşkanı seçilirse ben Genel Kurmayın nasıl hareket edeceğini merak ediyorum.

Mecliste pkklı olduğunu Büyükanıt paşamızda iyi biliyor. Herhalükarda bir bildiği vardır.
Ülkemizi hem şeriatçılar hemde teröristler ele geçiriyor. Buna seyirci kalınmamalı.

TTK
Alt 24.07.2007, 21:36   #15 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 101
trakyalı Rss Beslemesi
bu örgüt üyesi kadının meclise girmesini başarabilmesinin sebebi hakkında kesinleşmiş bir hüküm olmayışı bu nedenle yüksek seçim kurulu bunun millet vekili adaylığını onaylamış.

KAMPTAN HAPİSHANEYE,ORADAN MECLİSE
bak şu allahım işine birde öldüğü güne kadar EMEKLİLİK MAAAŞI

güzel yurdumun anlaşılamayan halleri
trakyalı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler