Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 25.02.2008, 14:05   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

NoyanHan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 249
NoyanHan Rss Beslemesi
Harekatın adı: Güneş!

ŞIRNAK'ın Küpeli Dağı'ndaki terör saldırısında şehit olanı Jandarma Onbaşı Kasım Aksoy'un, Güneş(2.5 yaşında) ve Zeliha(1.5 yaşında) isimli 2 kızı olduğunu biliyorduk. Ayağında çorap bile olmayan Güneş, hepimizi yaralamıştı.

TSK 21.02.2008 günü IRAK'a düzenlediği harekat'ın adını "Güneş" koydu. Kutsal ordumuz bu anlamlı isme sahip görevi en iyi şekilde yerine getiriyor. 3. günde 122 teröristi etkisiz hale getiren ordumuz, bugüne kadar 8 askerimiz şehit oldu. Ayrıca bu sayıya, uçaklar, silahlı helikopter ve uzun menzilli ateş destek vasıtaları ile tesirsiz hale getirilen terörist miktarları dahil değil. Her zaman olduğu gibi ordumuz destan yazıyor.

Tanrı onları korusun.

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2008, 16:18   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Lolan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: İstanbul
İletiler: 91
Lolan Rss Beslemesi
Bence Güneş adının konmasının başka bir anlamıda var.. Şahsen ben operasyonun adını ilk duyduğumda kürtlerin varlıklarıyla pislettiği toprakların üstüne güneş gibi doğulduğu ve buraları ışığımızla temizlediğimizi düşündüm..

Neticede operasyon şuan için başarılı gidiyor.. Tanrı şanlı Ordumuza yardımcı olsun.. Şehitlerimizin ruhu şad mekanları uçmağ olsun..
Lolan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2008, 10:09   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

NoyanHan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 249
NoyanHan Rss Beslemesi
Alıntı:
Lolan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bence Güneş adının konmasının başka bir anlamıda var.. Şahsen ben operasyonun adını ilk duyduğumda kürtlerin varlıklarıyla pislettiği toprakların üstüne güneş gibi doğulduğu ve buraları ışığımızla temizlediğimizi düşündüm..

Neticede operasyon şuan için başarılı gidiyor.. Tanrı şanlı Ordumuza yardımcı olsun.. Şehitlerimizin ruhu şad mekanları uçmağ olsun..
Doğru :) Her ne kadar ordu açıkça söyleyemese de bu anlam çıkarılabilir.
Türkler'in dünyayı aydınlattığı ve temizlediğine gelince:
Atsız Ata'nın dediği: "Türkler tarihte oynadıkları rol bakımından dünyanın birinci milletidir." sözünden de bu anlam çıkıyor, ve aynen katılıyorum :)

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler