![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Harekete Geçmenin Zamanı Gelmedi mi?
Ülkemizi böylemeye çalışıp, bizim askerimizi olsun masum türk vatandaşlarımızı olsun kurşuna dizen, ülke içinde huzursuzluk yapmaya çalışan zihniyete cevap vermenin zamanı gelmedi mi artık?
Burada fikirlerimizi paylaşmamız çok güzel bir şey fakat bence bunu da aşıp , TÜRKİYE 'deki bütün illerde bulunan TÜRKÇÜ kardeşlerimiz ile bağlantıya geçip, hiç beklenmedik bir zamanda harekete geçip, içimizde bulunan yabancı gavurları ve kürtleri katledip sınırdışı etsek ...... Hükümet bunu yapamadı, TÜRKÇÜ bir hükümet kurulmadığı sürece de yapamayacaklar. TSK var Polis var bunu yapmak onların görevi belkide. Bence bunu yapmanın zamanı geldide geçiyor. Yanlış bişey dememişimdir inşallah. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Re: Harekete Geçmenin Zamanı Gelmedi mi?
Alıntı:
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bozkurt,
Sen otağn kurallarını sanırım okumamışsın. Kürtleri katletmekten bahsetmişsin. Savcılıktan ip adresin istenirse vereceğiz, haberin olsun. O zaman mahkemede katliam tekniklerini anlatırsın.. kürtleri katletmekten bahsetmişsin sen tavuk bile kesemezsin. Mhp'ye oy verecek birinden olsa olsa tatlısu ırkçısı olur. Yazdıklarınıza dikkat edin bundan sonra uyarı yapılmadan üyelikiptali olacaktır. Sonra üyeliğim neden iptal edildi sorusuyla gelmeyin. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türkçü
|
Re: Harekete Geçmenin Zamanı Gelmedi mi?
Alıntı:
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evet hangi dernekten bahsettiniz. Burası küçük bi yer. Geçenlerde Türk Ocağı açıldı. Üye olmak istedim eğreti bi not defterine adımı ve telefon numaramı aldılar gönderdiler. Aylar oldu ama hiçbir faaliyet yapılmadı. Sonra arkadaşımdan duydum üç beş kişi sohbet edecek mekan olmamasından dolayı bi çatı kurma girişiminde bulunmuşlar ve onay alınca da burayı kurmuşlar. önce bu isim altında yapamazlar yalandır dedim lakin zaman gösterdi ki arkadaşım haklıymış. Kaç aydır ne bir seminer ne bir sohbet düzenlediler. Hatta nevruzu kutlayacaklarını düşünürken nevruzda bile sesleri çıkmadı. Ben de inandığım şeye hizmet edebileceğim bir derneğe üye olmak istiyorum. En azından bilmediğim bir kaç şey dahi öğrensem kardır diye düşünüyorum. İnsanlarımızın bilinçlenmeye ihtiyacı var. Bu katliamdan önce bizim çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin beyinlerinin temizlenmesi şeklinde olmalıdır. Balbal kandaşım bahsettiği dernek hakkında bizi aydınlatırsa seviniriz
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
2- Irkçlığa düşman olduğu defalarca açıklamasına rağmen hala mhp diyen ya cahildir ya aptaldır ya da takiyyecidir. |
||
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sayın Kandaşım, Şu anda size tavsiye edebileceğimiz Türkçü bir dernek yok. Çünkü ortada Türkçü bir dernek yok. Siz bakmayın İnternet'te şunu yaptık bunu yaptık demelerine. İkisi zaten kapandı kalanları da sözde Türkçü dernektir. Koltuk ve şöhret sevdalıları, para yiyiciler, Türkçüleri deşifre ederek kimlik bilgilerini düşmanlara verenler Türkçü geçinir olmuş. Gerekirse hangi dernekçilerin Türkçü gençlerin parasını yediklerini banka dekontlarıyla yani belgeleriyle birlikte yayınlarız. Türkiye'nin ilk Türkçü teşkilatını var edenler zaten Atsızcılar otağı kadrosudur. Zamanı geldiğinde bu kadro, öz kardeşim Kemal'le birlikte Türkçü teşkilatın en kralını kuracaktır. Sadece biraz sabırlı olun ve bize güvenin. Esenlikler..
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türkçü
|
Alıntı:
sizlerede başarılar yardım edebileceğimiz bir konu olursa seve seve ....
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |||
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
2-Forumda bulunan bu parti ile ilgili mevcut videoları yeni izlemeye başlayıp ve yazıları daha yeni okumaya başladım . zamanla öğrenecez. 3-Hatalı olduğum konularda yeterince bilgi sahibi olduktan sonra mesajımı düzeltip yeni baştan yazacağım. |
|||
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
BozkurTürk, üslubunu düzelt. Bu otağdada yöneticilere diklenmesen iyi edersin.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
biz aramızda böyle yaparsak ya düşmanlarımız ne yapar? bunu düşününüz...!
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
||