![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Harita öyle olmaz. Böyle olur.
Arkadaşlar Heryerde haritalar yayınlanıyor. Öyle diyorlar böyle diyorlar bölüyorlar, alıyorlar. Bende diyorum ki bu iş böyle olmaz. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok amaaaaa bize harita gösterirseniz, yakanıza çeşitli haritalar takarsanız, Heryerde orası bizim derseniz bizde bunu deriz diyorum. Ve bu psikolojiyi bizde gösterelim derim ben size. Siz ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Doğu sınırlarının Tanrı Dağları'na kadar uzandığını görmek en büyük hayalim. ''Vatan ne Türkiye'dir TÜRKlere ne Türkistan, Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir:TURAN!'' |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
gercekten çok güzel olmuş |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Harita güzelde Güney Azerbaycan ve Kuzey Azerbaycan neden Türkiye sinirlarina alinmadi :))
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
evet kutlarım seni güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bu haritada eksiklikler var,Batı Trakya'nın kuzeyi, Girit ve diğer adalar... Tümünü oldu bitti ile kaybettik, tek kurşun atılmadan
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
|
arkadaşlar haritamızı çok begendimm ben msnemde hep bu resmi koyuyorum biraz daha büyügü var bendee:)
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Birgün tüm dünya bizim olacak.
Esenlikler |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir tek Türk'ün ayaginin bastigi yerin dahi vatan olmasi dilegiyle...Eline saglik.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Etrafımızdaki tüm pislikleri temizleyerek tertemiz barış dolu bir dünya yaratmak uğruna çok güzel bir harita olmuş eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Doğuda çin seddinden, batıda tunaya kadar bütün topraklar Türk kanıyla sulanmıştır. Bu bölgeler Türklere aittir. Er veya geç kendi üstümüze düşen toprakları alacağız. Büyük Türk Turan İmparatorluğuna kadar tek yürek kandaşlarım. Türk'ün bileğini bükebilecek ne bir soy ne bir ulus doğmamıştır, doğmaz...
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Dostlar, Arkadaşlar, Irkdaşlar, biz kararlı olduğumuzu gösterirsek önümüzde kimse duramaz. Yıllarca etrafımızda harita çizdiler. harita yazdılar. Bu bir politika. Bizde her ortamda her yerde bu haritayı öne çıkaralım. herkese yollayalım. Sakin bir şekilde içten içe yapalım. İnanın bu işler böyle yapılıyor. Biz sağlam durdukça bizi kimse yıkamaz. Şerefsizler artık dikkat ettiyseniz çok rahat bir şekilde teröristi övebiliyor. Ben Türk'üm diyince Faşist oluyorsunuz. Ben Kürdüm diyince Özgür oluyorsunuz. Bu çifte standart bir gün sayemizde ortadan kalkacak. Herkese tavsiyem bu haritayı olabildiğince yollamak. Herkes görsün. Öyle ortalığı boş sanmasın.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
|
ırkdaşım senin haritan gerçekten güzel ama benim hayalimdeki TÜRKİYE böyle
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Haritaya Birleşmiş Azerbaycan eklenmeli. Haritayı yapan arkadaş bunu nasıl aklına getirmezsin?
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
bedevi çölleri var ama Anayurdumuz Orta Asya yok! Bizi ümmetçilerle karıştırdınız herhalde! Senin hayalin bedevi çöllerindeki araplar heralde, yanlış adres...
|
|
![]() |
| Etiketler |
| böyle , harita , olmaz. , olur. , öyle |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|