![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
HASRET
Ebedî mekânım Tanrı Dağı'dır, kavuştur Tanrım
Beni orada Atsız Atam'la buluştur Tanrım Ölüm denilen şey sonsuz bir varoluştur Tanrım Mavi semalarda uçamadım, kaldım kanatsız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Çocukluğumun en muhteşem düşüydün Sanki seher vaktinin tam beşiydin Penceremde zümrüdüankâ kuşuydun Düşümdeki yurda kral olamadım, kaldım tahtsız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Varsın desinler bana; deli midir nedir bu Delilikten ziyade yüreğimin sesidir bu Sonsuz hicranımın resmen emaresidir bu Mutluluğa varamadım, yaşadım bahtsız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Gene bir hoşum, döndükçe dönüyor başım Gözlerimin ziynetidir kanlı gözyaşım Ölünce Atsız'ın yanına gömülsün naaşım Uğurlayın beni kandaşlar, sessiz sedasız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Hayat devam eder, kış geçer yaz geçer İlter Noyan her fani gibi elbet konup göçer Mevzu Atsız oldu mu canından bile vazgeçer Seni öylesine sevdim ki; riyasız ve yalansız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Atsız'ın ismini zikrettim kâlu belâ sahnesinde Vallahi secdeye vardım ruhumun minaresinde En güzel sevdaları işittim bozkurtların sesinde Ben sana tapınıyorum; kim der ki bana imansız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Bedenim mekanda sabit, ruhumu dolaştırdım Zor günlerimi seni düşünürek kolaylaştırdım Duyduk duymadık demeyin; ben Atsız'ı Tanrılaştırdım Melekût âleminde yatıyorum mezarsız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Sen hariç herkese yan çizerim ben yan Hakim olamadı bana körü körüne iman Yıkılmadım işte, olmadım heder, viran Aykırı fikirlerimle yaşarım kuralsız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Ben böyle mutluyum, üzerime gelmesin kimse Benimle konuşmayın, mevzu Atsız değilse Atsız'dan mı bahsedeceksin, yeter ki sen iste Sabahlara dek seni konuşsam, kalsam dermansız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Deliysem deliyim, kime ne bundan dostum Hem ne bileceksin, belki canımadır kastım Atsız'ı sevmeyenlerin hepsine küstüm İsyankar bir ulağım, kalsam da fermansız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Sakata gelirsem bir gün bu sevda yüzünden Savunmamı mertçe yaparım en azından Katlime ferman yazsınlar senin yüzünden Çağımızın cellatları korkak ve urgansız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız Atsız Atam, son sözüm şudur sana Hayatın zehrini içtim kana kana Tanrı Dağında bir selam verir misin bana Bırakma beni oralarda sakın selamsız Hasretin canıma yetti ey yüce Atsız İlter Noyan |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yüreğine sağlık kandaşım. Atsız Ata'ya duyulan sevgi ve hasret ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gönlüne saglık andam içtenlikle samimiyetini ortaya dökmüşsün uykusuz gecelerde rüyalarımız hep Tanrı Dağlarında yürümek Atsız Atanın dedigi gibi Ölmezligi düşünmek boşa bir emek,atılıp birkez sonra dönmemek gerek.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yaşa kardeşim şairliğini yine konuşturmuşsun.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Radikal Türkçü
|
Yüreğine sağlık andam. Tüm Türkçülerin duygularına tercüman olmuşsun.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Her zamanki gibi kalemini konuşturmuşsun kandaşım. Yeni şiirlerini heyecanla bekliyoruz.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Parmaklarına sağlık ırktaşım.Yazdığın şiir çok güzel olmuş.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüce Türk Ordusu Mensubu
|
Ebedî bir tarihin, sarsılmaz bir ülkünün, ölümüne bir mücadelenin, sonsuz bir ilmin ve bütün bir Türklüğün hâsılası olan Atsız'ı anlatmak meziyeti herkese nasip olmaz. Yüce Atsız'a duyulan sevgi ve hasreti ifade eden diğer şiirlerin de çok güzel ve kıymetliler...
Yüreğine sağlık... |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yine çok güzel bir şiir, keyifle okudum. Yüreğinize sağlık.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|