![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hava İndirme Taburu
askerligimi halen kayseri hava indirme taburunda yapmaktayım hava indirme hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum ırktaşlarım gerçek şu ki desteğinizi her zaman hissediyoruz ama sormak istedim
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
HAVA İNDİRME TABURU ÇOK BÜYÜK İŞLER BAŞARMIŞTIR ÇANAKKALE SAVAŞI'NDA, KURTULUŞ SAVAŞI'NDA, KORE'DE, KIBRIS BARIŞ HAREKATI'NDA OLSUN BU ZOR GÖREVLERDE GÖREVLERİNİ TAM YERİNE GETİREREK BU İŞLERİNE İMZASINI ATMAYI BAŞARMIŞTIR
Türk birlikleri 21 Temmuz’dan itibaren, Rum kuvvetlerine karşı tamamen üstünlük sağlayarak ileri harekatına devam ettiler. 22 Temmuz’da çıkarma yapan birliklerimiz ile birleşme sağlandı. Harekat doğu ve batı yönünde gelişerek Rum hedefleri tek tek ele geçirildi. Girne-Lefkoşa yolu tamamen Türk birliklerinin kontrolüne girdi. 23 Temmuz’da 29 araçlık bir Rum konvoyu Hava İndirme Taburu tarafından pusuya düşürülerek imha edilmiştir. TÜRK HAVA İNDİRME TUGAYI İLE HAR ZAMAN GURUR DUYMALIYIZ TANRI ZOR GÖREVLERİNDE YARDIMCISI OLSUN |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|