![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sözleşmeli Subay ve Astsubay Alımı
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Subay ve Astsubay personel ihtiyacını karşılamak maksadıyla sözleşmeli personel alacaktır.
Sözleşmeli subay başvuruları 15 Ağustos 2008 tarihine kadar, sözleşmeli astsubay başvuruları ise 9 Mayıs 2008 tarihine kadardır. Başvuru ve sınavlarla ilgili bilgi için bağlantı aşağıdadır, ilgilenenler için duyurulur. Hava Teknik Okullar Komutanlığı |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yurt dışında okumuş bir Türk vatandaşı'nın sözleşmeli astsubay/subay olmak icin gerekli (eğitim)şartları acaba nedir? Bu sorum Uzman Erbaş'lık içinde geçerli.
Yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim. Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Neyse yukarıdaki iletimde verilen bağlantıyı tıkla, daha sonra Sözleşmeli Subay Alımları "tıklayınız" ı tıkla. Açılan sahifede "Sınıf/İhtisaslar ve Alınacak Personelin Mezun Olması Gereken Yüksek Öğretim Kurumları" tablosu var. Tablonun altında da 1. "Adaylarda Aranan Nitelikler" 2. "Başvuru Şekli ve Tarihi" var. Madde 1, "i" bendini okursan öğrenimlerini yurtdışında bitirenlerin ne yapması gerektiği yazıyor. Artık zahmet olmazsa onu da sen okuyuver. |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kusura bakmayın, bağlantıdaki "Sözleşmeli Astsubay alımları" bölümünü tıkladım. Oradaki "Başvuru koşullarını okumak için tıklayınız" bağlantısına tıklayınca ".xls" uzantılı bir dosya ile karşılaştım. Bilgisayarımda böyle bir dosyayı açacak donanım olmadığından dosyayı açamadım. Bu yüzden buraya sormayı uygun görmüştüm.
Tavsiyeniz üzerine şimdi Subay alımlarındakı dosyayı açtım, .pdf uzantılı olduğu için açıldı. Teşekkür ederim. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|