Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Askeri Konular > Askeri Konular > Türk Silahlı Kuvvetleri > Hava Kuvvetleri
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.04.2008, 10:00   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BOZ-OK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 77
BOZ-OK Rss Beslemesi
Sözleşmeli Subay ve Astsubay Alımı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Subay ve Astsubay personel ihtiyacını karşılamak maksadıyla sözleşmeli personel alacaktır.

Sözleşmeli subay başvuruları 15 Ağustos 2008 tarihine kadar, sözleşmeli astsubay başvuruları ise 9 Mayıs 2008 tarihine kadardır. Başvuru ve sınavlarla ilgili bilgi için bağlantı aşağıdadır, ilgilenenler için duyurulur.

Hava Teknik Okullar Komutanlığı
BOZ-OK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2008, 23:56   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 67
Gökdeniz Rss Beslemesi
Yurt dışında okumuş bir Türk vatandaşı'nın sözleşmeli astsubay/subay olmak icin gerekli (eğitim)şartları acaba nedir? Bu sorum Uzman Erbaş'lık içinde geçerli.
Yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.

Esenlikler.
Gökdeniz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2008, 01:22   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BOZ-OK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 77
BOZ-OK Rss Beslemesi
Alıntı:
Gökdeniz´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Yurt dışında okumuş bir Türk vatandaşı'nın sözleşmeli astsubay/subay olmak icin gerekli (eğitim)şartları acaba nedir? Bu sorum Uzman Erbaş'lık içinde geçerli.
Yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.

Esenlikler.
Verilen bağlantıyı tıklayıp; niye incelemiyorsun ? Herşey açıkça yazılmış. Okumadan soruyorsun gibime geldi.

Neyse yukarıdaki iletimde verilen bağlantıyı tıkla, daha sonra Sözleşmeli Subay Alımları "tıklayınız" ı tıkla. Açılan sahifede "Sınıf/İhtisaslar ve Alınacak Personelin Mezun Olması Gereken Yüksek Öğretim Kurumları" tablosu var.

Tablonun altında da

1. "Adaylarda Aranan Nitelikler"
2. "Başvuru Şekli ve Tarihi" var.

Madde 1, "i" bendini okursan öğrenimlerini yurtdışında bitirenlerin ne yapması gerektiği yazıyor. Artık zahmet olmazsa onu da sen okuyuver.
BOZ-OK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2008, 16:57   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 67
Gökdeniz Rss Beslemesi
Kusura bakmayın, bağlantıdaki "Sözleşmeli Astsubay alımları" bölümünü tıkladım. Oradaki "Başvuru koşullarını okumak için tıklayınız" bağlantısına tıklayınca ".xls" uzantılı bir dosya ile karşılaştım. Bilgisayarımda böyle bir dosyayı açacak donanım olmadığından dosyayı açamadım. Bu yüzden buraya sormayı uygun görmüştüm.

Tavsiyeniz üzerine şimdi Subay alımlarındakı dosyayı açtım, .pdf uzantılı olduğu için açıldı.

Teşekkür ederim.
Gökdeniz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler