![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
haydaaa! CHP'li aday MHP'ye oy istedi
![]() CHP-MHP yakınlaşması tam gaz. CHP'li aday Cumhuriyet'e bakın nasıl ilan verdi. CHP ve MHP'yi sadece seçmen değil adaylar da yatıştırıyor. CHP'li adaylar bile gazete ilanlarında açık açık CHP'ye oy vermeyenler MHP'ye oy versin çağrısında bulunuyor. Bu ilginç ilan da Cumhuriyet gazetesinde yer aldı. İlhan Selçuk'un MHP'yi övgü yarışına girdiği şu günlerde böyle bir ilan geldi. CHP İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı Yavuz Akgün, Cumhuriyet Gazetesi'ne bir ilan vererek CHP'ye ve MHP'ye oy istedi. Yavuz Akgün, “Kendisini CHP'ye yakın hissedenler CHP'de, CHP'ye uzak görenler ise MHP'de buluşsun” yazılı bir ilan verdi. İlanda CHP eşittir MHP yazısı dikkat çekti. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Re: haydaaa! CHP'li aday MHP'ye oy istedi
Alıntı:
yani ben hiç şaşırmadım...
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
E bunun neresi kötü?
Bende çevremdeki herkese ya CHP ya MHP diyorum. Bu ülkenin hayrına başka birşey mi var bu seçimde? Bu sandıktan çıkacak en iyi sonuç CHP-MHP koalisyonudur. Bu gerçeği görelim. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu seçime katılan partiler ve seçim sonrası olasılıkları değerlendirildiğinde, CHP, MHP koalisyonundan başka hayrımıza sonuç görülmemektedir. Her iki partininde çizgisinin diğer partinin aşırılıklarını dengeleyeceğini düşünüyorum. En azından CHP, MHP koalisyonu Ulusal hassasiyetlerimize uygun davranacaktır düşüncesindeyim.
Esen kalınız. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Diğer partilerin iktidar olmasından iyidir...
Şuanaki zamana göre en iyi CHP-MHP bence |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
KİME OY VERMEK LAZIM BEN KARARSIZIM IRKDAŞLARIM.TTKY
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
YA BEN YANLIŞ ANLADIM YADA SEN BİZE ŞÖYLEDİN BU LAFLARI...
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Bize dedi galiba bu soysuz köpek ! ... :x
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bozkurt33: Ben bu yakınlaşmada sakıncalı bir şey görmüyorum. Hatta şu dönemdeki mevcut partiler arasında devlet için en iyisinin bu iki partiden biri olduğunu düşünüyorum. Bulunduğum şehirde akp ile hangisi daha fazla mücadele edebilirse, hangisinin geçme şansı varsa ona vereceğim ben de oyumu...
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Devlet Bahçeli'nin bugünkü demecinden sonra CHP ve MHP bir blok olarak birleşti sayılır (Cumhuriyetçi Blok). Bu iki partinin toplam 40%'dan az oy alacağını sanmam. Çünkü birleşik sol taş çatlasa 25% garanti alır, MHP de
15%'in altına düşmez. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ırkdaşlar chp ile mhp nin bir olması çok çok iyi ama ben orda yani bir chp li mhp ye oy istemiş ya ona şaşırmıştım...
saygılar..TTK |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
CHP ya da MHP!!! Bu iki partiden birine oy vermeliyiz. |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Çaktırmadan mhp'ye oy toplama propagandası yapıldığını seziyorum. Aramızda Türk-İslam sentezcileri ajanlarımı var ne?
Umarım yanılmışımdır.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BENCEDE ŞUAN İÇİN EN İYİSİ CHP-MHP KOALİSYONUDUR[/quote][/i][/b]
|
|
|