![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Haydari
![]() GEREKLİ MALZEMELER (5 Kişilik) * 1 Su Bardağı Süzme Yoğurt * 3 Çorba Kaşığı Beyaz Peynir Rendesi * 3 Diş Sarmısak * Kimyon * Tuz * Kuru Nane * 1 Fincan Zeytinyağı * Üzerine serpmek için Kırmızıbiber * Sivribiber (Arzuya göre) YAPILIŞI 1 - Sarmısağı ezilir. Beyaz peynir rendesi, süzme yoğurt, nane, zeytinyağı, kimyon ve tuzla beraber karıştırılır. 2 - Arzuya göre sivri biberleri ince ince kıyıp ilave edilir. Üzerine kırmızı biber serperek servis yapılır. Afiyet olsun. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Elinize sağlık,sağolun sn.Dokuz Hatun...
Otağımıza da hoşgeldiniz.. Bende sağlam bir haydari tarifi arıyordum,denk geldi.. Kalıcı olmanız dileğiyle esenlikler!... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alkol tüketmeyi seven kandaşların da bildiğini düşünürüm ki, o sofraların vazgeçilmezlerindendir haydari.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Rakıyla olmazsa olmazımdır haydari.
Tarif için teşekkürler ırktaşım.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kanatsız kuş neyse, haydarisiz rakı odur. En küçük bir büfe tekel bayiinden en büyük meyhaneye kadar her yerde buluyor bu haydari ve eksik olursa rakının yanında, rakı eksik kalıyor. Gerçekten muhteşem bir meze...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Yaptığım iş dolayısıyla içki içmem imkansız gibi bir şey. (kuran kursunda hoca değilim
Bu yazılara her baktığımda burnuma rakı kokusu geliyor, sanırım aş eren katunları en iyi ben anlarım. İzine çıkınca hemen rakı havuzunda balık olacağım. Benim en sevdiğim mezeler haydari ve arnavut ciğeri.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| haydari |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|