![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Hepimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'üz
E-posta guruplarından gelen bir iletiyi sizlerle yorumsuz paylaşmak istedim değerli ırktaşlarım.
Hepimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'üz diye bağırarak yürüyen milyonların sesini ulusa dünyaya duyurmayan, çıkar hesapları peşinde koşan ve bizden kazandığı paralarla çıkarcı gruplara hizmet eden ve gücünü halktan sağlayan medyaya 19 Mayıs'ımızda boykot uyguluyoruz. Hepimizi sağduyulu olmaya çağırıyor, sivil iradenin gücünü görmezden gelen medyaya da bu sivil iradenin gücünü göstermeye davet ediyor, sembolik olarak 19 Mayıs'ımızda tirajlarının sıfırlarda seyretmesini arzuluyoruz. Başbuğumuz ATATÜRK'ün halkı, ATATÜRK ilkelerine bu denli ihanet içinde bulunan medyaya dersini vermelidir.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Medya da şeriatçilerin elinde :( kanal 7 , samanyolu, kanal d, star vs.medyada satılmış. Keşke bizim de bir kanalımız olsa ve siyasi bir partimiz. Ben otağa gelmeden önce mhp'yi destekliyordum(ama şimdi değil atmayın lütfen.) Ve farkettim ki Türkiye'de oy verilecek tek bir parti yok. Umarım birgün bizim de siyasi bir partimiz olur. Türk ocakları tekrar açılır. Tanrı yardım etsin.
MADEM Kİ BEN KAĞANINIZ OLDUM, ORDUMUZUN KARGILARI DEMİRDEN BİR ORMAN,GÖKYÜZÜ OTAĞIMIZ VE GÜNEŞ TUĞUMUZ OLACAKTIR! TTK! |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu satılmış basın yüzünden televizyon izlemez oldum.
Gerek diziler, gerek haber programları son derece sinir bozucu düzeyde. İşin kötü tarafı, bilinçsiz halk kitleleri çok güzel kanmakta bunlara. Ben de bu boykotu destekliyorum.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kendi aralarında tekelleşiyorlar. onların karşısında olcaz her zaman. topluluklar oluşturmalıyız. daha ne diyim?.
Yn:Türkçe yazım kurallarına özen göster. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
http://www.atsizcilar.com/forum/turk-ocaklari-aciklama-yapmis-t12325.html |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkçülüğün daha iyi yerlere gelebilmesi için, devletimizi gerçek Türkçülerin yönetmesi için istiyorum. Takdir yine de sizin. Sadece bir fikirdi. Saçma sapansa da boşverin gitsin.
TTK! Bi de Türk Ocaklarını Başbuğ Atatürk açmış diye biliyorum. En azından hatırasına bağlı kalabiliriz. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Siyasi parti ve kanal konusunda hemfikiriz. Ama Türk Ocakları şu an amacından sapmış durumda. Otağda arama yaptığında bunu görürsün.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Teşekkür ederim uyardığınız için. Amacından sapmış olması bizi ilgilendirmez. Biz Türkçüler idare edersek ocakları herşey güzel olacaktır. Sadece fikir.
TTK! |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Lütfen Türk Ocakları konusunu ele alan diğer başlıkları ve iletileri inceleyin, sonra bu sözleriniz üzerinde tekrar konuşalım. Sırf Atatürk vakti zamanında açmıştı diye bugün saçma sapan işlerin görüldüğü bir oluşumu destekleyemeyiz. |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ocak = okuldur.Devletin milliyetçilik politikası fazla olmadığı için elbette ocaklar bozulmaya uğruyor.İsrailde çürük bir din okulu var mı?yok..sebebi belli,devlet politikaları herşeye etki eder.Okuldan önce aile kurulmalı,çünkü ana okul 'aile'dir. bunu yapcak olan yine devlettir. . sabahları okullarda ırkçılığı özümseyen,geceleri uyumadan önce destanları okuyan,sabah okuluna giderken odasındaki Başbuğ figürlerini selamlayan 5-6 yaşında çocuklar yetiştirmek..ergenlikle birlikte belli başlı Ata sporlarını yapan,çevikliğine önem verip bundan taviz vermeyen,matematik,astronomi,fizik,edebiyat,şamani zm gibi konularda bilgeçliği hedefleyen 10-19 yaş arası çocuklar yetiştirmek..ruhi ifadesine uygun biçimde bir kısmı ıslıklı ok gibi yırtıcı ve hızlı askerler,çalışmaktan yılmayan gömleğine en büyük şerefi terden kirlenmek olarak gören memurlar,çalışmayı ibadet,çalışmamayı kara bir leke olarak algılayan bir asker gibi de hızlı ve güçlü olan işçiler,dünya üzerinde Türk ırkına yararlı hangi madde varsa onu ülkeye sokan ve bundan ötürü günlük ve defterlerinde bununla öykünen burjuvalar,Kut inancıyla şımarmayıp geceyi ve gündüzü ırkının yaşam alanını açmak için çalışan devlet başkanları,termitler gibi her yere yayılan ajanlar yetiştirmek...ne ulu bir görev!
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
O'nun bütün ilkelerini korumakla yükümlüyüz ancak bahsettiğiniz kurum artık farklı bir oluşuma gidiyorsa bunu desteklememiz mümkün değil. Bizler, ülkemizin teminatı olan Atatürk ilke ve inkılaplarını sonsuza dek korumaya yeminliyiz, bunları bozan her türlü oluşumun ise karşısındayız.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Siyaset farklı bir olay. O siyasi bir parti ve ben cehp'yi zaten desteklemiyorum. Bence çok farklılar TTK! |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Sanırım almilam91 kardeşimizin yazdığını yanlış anlıyorsunuz, o Türk ocaklarını oldukları gibi benimseyelim demiyor, adı üzerinde Türk ocaklarını tekrar ele geçirelim, Türkçülere ait yerlere dönüştürelim diye yazıyor benim anladığım kadarıyla. 16 Yaşında, arkadaşları laylaylom yaparken burada asil kanına hizmet etmeye çalışan bir genç kardeşimizi eleştirirken biraz daha yapıcı olmalıyız. Vay sen niye öyle dedin Türk ocaklarını niye savundun gibi hevesini kıracak şekilde değil, açıklayarak doğrusunu izah ederek eleştirmek daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Konu buraya kadar biraz dağılmış.Seyretmek istediğiniz bir kanal varsa ART yani Avrasya TV 'Yİ tavsiye e
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|