![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Herkese merhaba soydaşlar
Uzun zamandan beri kapanan Atsız otağını takip ediyordum ancak kapanmasına üzüldüm ve bu siteye üye olmaya karar verdim.Kendime ''yaşlıtürk'' rumuzu vermemin nedeni belki çoğunuzdan çok daha yaşlı olmamdandır.51 yaşındayıım .Babam tatar türkü,annem ise kafkas türküdür.Teksil işi ile uğraşmaktayım,25 yıldır.İstanbulun anadolu yakasında,Kadıköy ilçesinde oturmaktayım.Bu yazım kendimi takdim yazısı olduğu için herhangibir güncel veya tarihi bir konuya değinmeyeceğim.Çocukluğumdan beri Türk milliyetçisiyim(Ülkücü değil,en azından bilinen popüler anlamda).Din konuları hakkında konuşmayı sevmiyorum,hiçbir dini benimsemedim ömrüm boyunca,ama Tanrı kavramına,evren kapsamında inanırım ve herşeyden evvel Türklüğe inanırım.Çok koyu bir Atatürk fanatiği diyebilirsiniz bana!Türk olan tüm toplulukların günün birinde birlik olacağına tam olarak inananlardanım!!!Türk tarihini Osmanlı ve Selçuklu tarihi öncesi değerlendimek ve ona göre hattı hareketimizi tayin etmeyi kabullenmiş biriyim!Yani ÖZ TÜRKÇÜYÜM.
Tüm tecrübe ve birikimlerimle beni aranızda görmek istermisiniz? Saygılarımla Yaşlıtürk |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
hoş geldiniz...
umarım yöneticilerimizin onayı ile sizide aramızda görmekten gurur duyarız...
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hoşgeldiniz.
Burda kendinizi tanıtarak birçok gencimize örnek oldunuz. Maalesef gençlerimiz fazla utangaç ve çekingen bu tür konularda.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
hoşgeldiniz.sizin gibi saygıdeğer bir büyüğümüzün aramıza katılması bizlere gurur verir.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sayın Asilırk
Cevabınız için teşekkürederim.elbette onay çok önemli,ancak şunu belirtmeliyim ki benim Türkçülüğüm veya Türkçülük anlayışım hiçbir kimsenin beğenisinde olmayacaktır.Kendi inandığım Türkçülük ki bu tamamen Atatürk ve onun feyz aldığı Ziya GkalpTürkçülüktür,ben bunu zikretmeye devam edeceğim.Dolaysı ile benim fikirlerimi önce görmek sonra değerlendirmek gerkecektir.Robot değilim,papağan gibi alışılmış şeyleri söylemeyeceğim.Benim hedefim mümkün mertebe tartışmak,değişik fikirleri sunmak ve bunların üzerinde siz tüm değerli Türkçülerle ortak bir olgu yakalamak.Zira,siz ve diğerlerini takip ettiğim süre zarfında şunu gördüm ki Türkçülük sadece hep eski söylemlere bağlı kalmaktadır.
Eğer bu sitenin yöneticileri,izin verirlerse konuları daha geniş kapsamda tartışmak isterim,zira Turana ulaşmanın yolu bugün farklı birşeyler üretmekten geçer,o aptal sosyalist düzenin köhnemiş hala aynı kalan zihniyetiden değil! Şunu belirtmeden geçemeyeceğim,fikirler Türkçüğü en yüksek seviyeye oturtacaktır. Tüm Türkçülere saygılarımla YaşlıTÜRK |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Saygıdeğer, YAŞLITÜRK aramıza hoşgeldiniz.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Cevabınız için teşekkürederim.elbette onay çok önemli,ancak şunu belirtmeliyim ki benim Türkçülüğüm veya Türkçülük anlayışım hiçbir kimsenin beğenisinde olmayacaktır.Kendi inandığım Türkçülük ki bu tamamen Atatürk ve onun feyz aldığı Ziya GkalpTürkçülüktür,ben bunu zikretmeye devam edeceğim.Dolaysı ile benim fikirlerimi önce görmek sonra değerlendirmek gerkecektir.Robot değilim,papağan gibi alışılmış şeyleri söylemeyeceğim.Benim hedefim mümkün mertebe tartışmak,değişik fikirleri sunmak ve bunların üzerinde siz tüm değerli Türkçülerle ortak bir olgu yakalamak.Zira,siz ve diğerlerini takip ettiğim süre zarfında şunu gördüm ki Türkçülük sadece hep eski söylemlere bağlı kalmaktadır. Eğer bu sitenin yöneticileri,izin verirlerse konuları daha geniş kapsamda tartışmak isterim,zira Turana ulaşmanın yolu bugün farklı birşeyler üretmekten geçer,o aptal sosyalist düzenin köhnemiş hala aynı kalan zihniyetiden değil! Şunu belirtmeden geçemeyeceğim,fikirler Türkçüğü en yüksek seviyeye oturtacaktır. Tüm Türkçülere saygılarımla YaşlıTÜRK saygıdeger abimin ilk mesajında dediği için''Tüm tecrübe ve birikimlerimle beni aranızda görmek istermisiniz?'' bunun üzerine ben de benim üzerime düşmediğinden hoşgeldiniz diyerek sizin görüşleriniz ve onayınız için demiştim... eger yanlış anlaşıldı isem özür dilerim YaşlıTürk abimizden... saygılarımla asilırk..
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gökhan beğ
Sayın Gökhan beğ
Asilırk arkadaşımız yanlış yapmamıştır,sadece siz yöneticilerin onayını sormuştur.Yine benim burada gördüğüm birşey,herkes herkesden şüpeleniyor,neden???elbette araya hainler girecektir,ancak herkesi öyle değerlendirmeden önce o kişilerin uzun bir süre veya ''ALGILANABİLECEK'' sürede değerlendirilmesi gerekir.Bakınız sevgili Türkçüler,TÜRKÇÜLÜK sadece standartlardan ibaret değildir sadece,belirli kuralları vardır ancak ATATÜRK takip edildiğinde gelişen olaylara göre hedefe varmak açısından değişiklikler gösterebilir,bundan gocunmayalım.TÜRKÇÜLÜK ilerlemektir,çağı yakalam ve geçmektir,bundan korkmayalım!!! Saygılarımla Yaşlıtürk |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
merhaba soydaslarim araniza katilmaktan gurur duyuyorum
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
esenlikler genc yaslitürk!
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sevgili aybars
Bu genç yaşlıtürk lafı çok güzel!!!Teşekkür ederim,latifen için!
Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aramiza hosgeldin Yaslitürk bey..Elbette sizin tecrube ve fikirlerinizden yararlanmak isterim..Esenkal
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Otağımızda yaşı kemale ermiş tecrübeli bir Türkçü görmek mutluluk verici. Kutlu olsun.
T.T.K.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
değerli ruhu genç yaşlıtürk büyüğüm hoşgeldiniz
|
|
|