![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hic Türklükden nefret eden bir laz gördünüzmü? BEN GÖRDÜM!!!
http://img365.imageshack.us/my.php?image=lazfq7.png
Soydaslar, bakin bu laz bir alman sitesinde nasil Türklere karsi propaganda yapiyor! Türklerden resmen nefret ediyor ve ayrica bizleri kandirp icimize girmis ve bizi (yani Türkleri) cok iyi taniyormus! Iste IC DÜSMAN budur! Ve o yalniz deyilmis onun gibi düsünen daha cok laz varmis fakat azinlikta olduklari icin fikirlerini anlatamiyorlarmis! (korku..) Atsiz Atama 1000 kere sükür bizleri böylelerden uyardi! Ermeniler, Kürtler, Farslar, Cerkezler, Abazalar, Bosnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Cecenler Bunlarin hepsi bizim IC düsmanlarimizdir! Ve bunun gibi Türk düsmanlari bugün Vatanimi yönetiyorlar! Erdogan gibi ve dahasi cok! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Re: Hic Türklükden nefret eden bir laz gördünüzmü? BEN GÖRDÜM!!!
Alıntı:
Tayyip in ne olduğu belli değil soydaşım...Laz mı gürcü mü arap mı...Ben çözemedim..Yanlız Türk düşmanı olduğu kesin...
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türkçü
|
Re: Hic Türklükden nefret eden bir laz gördünüzmü? BEN GÖRDÜM!!!
Alıntı:
Türkün Türkten baska dostu yoktur! |
||
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Bizim oralarda 2 tane laz köyü vardır,Atatürk'ün trabzondan sürdükleri bölücü lazlar...Bu gerçeği saklamaya çalışırlar bazen,çok sinirlendikleri zaman bizim kanımızı bilirmisin sen, lazız biz! diye ırklarından guru duyar bir şekilde Türkleri küçümseyerek köpürürler,7 yaşındaki çocuklarına Türkçe'den önce lazca öğretmeye çalışırlar,ve kürtlerden farklı bir yanı olmayan millettir...Akraba eğliliği yapan amcasının,halasının kızıyla yani kardeşleriyle evlenen sapık bir ırktır...Yaşlıları nerede terörist zihniyetli dinci bir parti(herhalde Atatürk'e olan kinlerini başka şekilde gösteremideklerinden olsa) varsa onu sahiplenirler,son duyduğum haber bir çok gencin koministleştiği,ödp gibi partilere kaydığı...
Aslında lazlarında kürtlerden bir farkı yoktur!!! Maalesef karadenizde bir çok Türk,Türk olduğu halde bunlara özenip nasıl oluyosa kendini laz olarak tanımlıyo...Türk olmayan hatta Türk olupta başka ırklara özenen kansız herifler unutmalılarki TÜRK EN ÜSTÜN,EN YÜCE ırktır.Bizim gücümüz hertürlü sizi 1 günde temizlemeye yeter!!!
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Tayyip benim bildiğim kadarıyla Gürcüdür.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
tayyeap'in ne olduğu belli değilki,evet seçimden önce lazlığı kullandı baya geçenlerdede kendine gürcülük sıfatını uygun gördü...Öyleyse gürcüdür...Yarın ermeni olur,öbürgün kürt,bi bakmışsınız amerikalı olmuş,teksasta yaşıyor Türkiye'ye gelemiyor.Tanrıdan tek dileğim!
Belli olan birşey var bu mandacı kesinlikle TÜRK değildir!!!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Lazlar belli etmese de Türk düşmanıdırlar ve ülkemize hiçbir faydaları yoktur, dolayısıyla zararlıdırlar. Var olmaları bile zarar zaten. Neyse ki sayıları çok az. İçlerindeki düşmanlık anca kendilerini yer bitirir. Bu lazın diğerlerinden farkı biz Türkler'e düşmanlığını açıkca söyleyebilme cesaretini bulacak kadar aptal olmasıdır. Diğer aptallardan daha aptal...
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tayyib erdogan bir gürcü'dür, ve karisnin arap oldugunu bizzat kendisi açiklamistir.
irkdaslarim taninmis gürcü ailelerinden mezarci ailesi ferdi hasan mezarci 91 de Tayyip gibi batumluyum demisti ve sonradan tayyip ileriki zamanlarda açik açik bunu söylemistir: Agusto 2004 yilinda yaptigi gurcistan gezisinde gürcistan devltet baskani'nin yaninda;:"Ben gürcüyüm.Ailemiz Batum'dan Rize'ye göç etmis bir gürcü ailesi'dir" demisti Rum oldugu söylentileri ise basbakan oldugu zamanlarda ilk gezisini yunanista da devlet baskaniyl 2 saat'e askin basbasa görüsmesinden kaynaklaniyor tayyib ingilizce bilmiyor simitis de türkçe peki bunlar nasil anlasti?Tartisilir soydaslarim tayyib ................. bir adam'dir. hatalarini siralamaya kalksak 20 sayfa dolar. çabuk unuttu sokaklarda "seriat gelecek vahset bitecek","tek yol islam" diye attigi sloganlari. Tayyib'in gerçek yüzünü, basbakanliga kadar uzayan yolunu kime borçlu oldugunu , .............., israil ogullarina dayanan soyunu, yani yahudi irkindan oldugunu çok güzel, anlasilir bir dilde yazilmis olan Musa'nin çocuklari; Ergün poyraz'in kitabindan okuyabilirsiniz, sahsen yeni okumaya basladim ilk 3 sayfayi okudunuz mu kaptiriyorsunuz kendinizi Esen kalin soydaslarim.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
saol Irkdaşım bize engin bilgilerini sunduğun için Esenliklerle kal ...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Rica ederim irkdasim.
TÜRK IRKI SAGOLSUN
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Bu konuda kesinlikle haklısın. Trabzon'da 4 sene yaşadım, her yaz da gidiyorum ve tek bir laz tanımadım. Sadece Rize yakınlarında bir kaç ilçenin köyünde laz olduğunu biliyorum. Buna rağmen lazlıkla alakası olmayan arkadaşlarım bile "lazkopat", "lazrail" gibi yakıştırmalar ve lakaplar kullanıyorlar. kürtler de bize lazoğlu diyorlar ve vatanımızı bölmek için laz olmadığımız halde laz olduğumuza inandırmak istiyorlar. Benim ANAM TÜRK, BABAM TÜRK, DEDELERİM TÜRK. Hepsini 3 değil 6 göbeğe kadar ıspatlayabilirim. Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene! |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
SAVAŞÇI
|
Evet kandaşlarım haklısınız.Benimde başıma geldi,bir laz kızıyla forumlarda tanıştım .Beni tanıyınca ırkcı olduğumu anladı ve bize olmadık küfürler Atsız ata hakkında laflar söyledi.Hatta benim videomu bile youtube,ye koydu.İlk başta türk olduğunu ama lazları cok sevdiğini söyledi,ona güvenmemim nedeni video sitelerinde kürtler hakkında videolar yapmasıydı.Bu bağsettiğim laz kızın bi forumuda var.Aramızda gecen tartışmadan sonra Atsız ata hakkında yazılar koydu.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk'ün TÜRK'ten başka dostu yoktur. Ancak kürtlerin yanında lazlar devede kulak kalır. Zaten eğer bir isyan söz konusu olursa (Karadeniz gibi bir yerde bu imkansız) ilk olarak halk karşı çıkar ve güç kullanır.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Turk ırkçısı
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Karadenizli bir çok arkadaşım laz olmadıklarını ve çepni boyundan geldiklerini bilmelerine rağmen aynen karadeniz poyrazı ırkdaşımında belirttiği gibi kendilerini lazlık yakıştırması yapıp lazkopat gibi abuk sabuk isimler alıyorlar.Laz nüfusu Türkiye'de 500 000 i geçmez.Fakat karadenizde yaşayan veya göç etmiş gürcü,çerkez'lerle yaklaşık 1000 000 gayritürk Türkiye genelinde yaşamaktadır.Bunların nüfusuna yaklaşık 8 000 000 kürdüde eklersek toplam yuvarlak hesap
10 000 000 civarında (annemin ifadesiyle) ''geberesice'' yaşamaktadır. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|