![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hıncal Uluç'da Mhp'ye İsyan Etti.
"CHP'ye değil, MHP'ye oy verdim" diyen Hıncal Uluç, büyük bir hata yaptığını savundu, Gül'e Çankaya yolunu açtığını iddia ettiği Devlet Bahçeli'yi çok sert ifadelerle eleştirdi.
"AKP'yi durdurmanın yolu, MHP'yi Meclis'e sokmaktan geçiyor" demiş ve rakamsal olarak haklı çıkmıştım ama, Bahçeli misyonunun AKP'nin yolunu açmak olduğunu unutmuştum!. MHP "Girmeyiz" demedi.. Diyemedi.. 2002 seçimlerinde AKP'yi iktidar yapan kararı veren Bahçeli, bu defa da Abdullah Gül'ü cumhurbaşkanlığı yolunu açtı. Ardından da kendi göstermelik adayını ilan edip sözüm ona Demokrasi oyununa girişti. Oysa, MHP'nin direnmesi Recep Tayyip Erdoğan'ın da işine gelecek ve partisine ve kamuoyuna "Gül olmuyor, gördünüz, uzlaşmak zorundayız" diyebilecekti.. MHP "Gireceğiz" deyince o da çaresiz kaldı. MHP dirense, Meclis, daha birinci turda, üzerinde uzlaşılmış bir adayı Köksal toptan gibi rekor oyla seçmiş olacaktı. MHP direnmedi. Bahçeli gene AKP'ye hizmet etti. (Hıncal Uluç/Sabah) Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Milliyetçisi olmadığını bilmeyen kalmadı. Bu siyasi parti Türk Milliyetçiliği misyonu artık kabullenmemekle birlikte, sağduyulu insanların iyi niyetinden istifade ederek meclise girmeyi başarmış ve insanları hayal kırıklığına uğratacak faaliyetleri meclis'in açılışından itibaren yapmaya da devam etmiştir. Zafer kazanmış kumandan edasıyla bunlar oy verdiklerine bin pişman olan seçmenlerinin karşısına çıkıp konuşabilmektedirler. Ne var ki bu siyasi parti içersinde bulunan ve güya milliyetçi kanadı temsil eden bu şahıslar, Türk milletine zarar veren herşeyi desteklemeyide kendilerine gaye edinmişlerdir. Milliyetçi olma özeliklerinden okadar çok uzak ki bu siyasi parti; tüm icraatları ile Türk milletine zarar vermektedir. Önce Devlet bey parti içiersindeki milliyetçi insanları ayıklamış daha sonra millet olma özelliklerinden olan dil ve ırk birliğini tamamen sistemin dışına atmaya çalışmıştır. Eee ne diyelim Hıncal bey, Devletin bahçesine domates ekilmezmiş. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ßende bunları adam Sanardım NOKTA !
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
miLiyetçi diye geçinen o adamları.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Kusura bakma yalnış anladım.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
"Mhp, milliyetçi bir parti değil, Laik Cumhuriyet düşmanı Osmanlıcı ve gizli şeriatçı bir partidir." diye küçük ve sığ beyinler için yazdık, çizdik. Hıncal Uluç gibi çok şey bildiğini zanneden fakat hiçbir şey bilmeyen ve kendilerini çok zeki zanneden küçük beyinler bugün pişmanlık naraları atmaktalar.
Başka bir şeçenek olmadığı için Chp'yi desteklememiz nedeniyle, ümmetin devşirme soysuzlar, biz gerçek ve katıksız Türklere Komünist yaftası yapıştırmaya kalkmışlardı. Seçim öncesi kuyruğu kesilmiş itler gibi havlayan bu soysuzlar, şimdi süt dökmüş kedi gibi sus pus olmuş durumdalar. Biz Türkçüler, boş yere konuşmayız. Birşey diyorsak bir bildiğimiz var demektir. Küçük beyinli, bilgisiz ve soyu sopu bile belli olmayan çapulcuların bugün çenelerini kapattığımız gibi, günü geldiğinde de şer yuvalarını kapatmaya kararlıyız.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Malasef su an toplumumuzda Laik dusuncedeyim dedigin zaman seni solculuklan,yada koministliklen suclarlar.Bunun tek sorumlusuda dar kafali ,ummetci yobaz devsirmelerdir.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sandıkta düşünecekdin bunu Hıncal bey.
Konumuz bu değil ama bu Hıncal Uluç Türk'mü acaba ? kendi ismi ve kardeşinin ismi Öcal bana başka bişeyleri çağrıştırıyor. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ben Bahçeliden böyle bir şey yapmasını beklemiyordum çünkü meydanlarda o kadar kendinden emin konuştuki inanasım geldi.Chp'li bir çok insanda Mhp'ye oy attı barajı geçip meclise girsin diye.Bahçeli barajı geçmenin hayalini bile kuramaz artık. |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Ata Yurtta Boz Bir Kurt
|
Fetoşçu Devlet defol artık ocaklı gençleri zehirlediniz Atsız Atanın yaktığı ateşin kaymağını sözde milliyetçilik ile yediniz yettiniz artık..
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| etti. , hıncal , mhp'ye , uluç'da , İsyan |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|