![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hürriyet'ten harita rezaleti
![]() Bu Hürriyet'in ilk vukuatı değil, bakalım Aydın Doğan'ın gazetesine nasıl bir yaptırım uygulanacak. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
bu ne şerefsizlik bu ne kansızlık böyle saçmalık böyle ahlaksızlık mı olur...bunlar kendini ne zannediyor böyle
ne zamanın gazetesi bu ? açıklar mısın rica edersem |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gazete 08.04.2008 tarihine ait.
Bunlar da Aydın Doğan kansızının diğer marifetleri.1. resim hürriyet gazetesiyle birlikte verilen bir oyundan |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Savciliga suc duyurunda bulunabilinemez mi? Aydin Dogan, aynen Bin Dokuz Yu Seksen Dort'deki kitaptaki gibi birseyleri (ki burada medya) kullanip insanlara kendi kurdofil ideolojisini enjekte ediyor, insanlari uyutuyor. Bu insan iktidara yaranan, onun en buyuk destekcisidir iste. Ama sadece onlarin mi, bir TURK ulkesindeki tum pisliklerin!
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tam bir rezalet.Bu adam haddini aştı.Haddini bilmeyen bu k.rt ..... gereken ceza verilmelidir.Bu vatan doğu anadolu için binlerce şehit vermiştir.Bu ..... şehitlerimizi hiçe saymıştır.
Y.N:Hakaret içermeyen iletiler ekleyin.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Aynı gazetede bugün bu hata için özür yayınlandı ama arka sayfalarda.. İş işten geçtikten sonra neye yarar?
Yanlış hatırlamıyor isem eskiden bir olay olmuştu. Emniyet Müdürünün önüne özel bir günde Türkiye haritası şeklinde pasta konulmuştu ve müdür derhal geri göndermişti. Bilinçli olarak yapılan bu insanları duyarsızlaştırma çalışmalarına karşı Türk ulusunun tetikte durması gerekiyor. TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Özür dileseler ne olur ki? Affedilecek olan ne? Ve hala Hürriyet yok satacak,buna eminim. |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Emin Çölaşan beğin görevine son verdikleri günden beri hürriyet okumuyorum. Türklük düşmanı bir yayın organı olduğu kesin...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Haritanın yayınlandığı ingiliz yerliğinden almış olmaları gerekiyor :
http://stadiums.football.co.uk/ |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Esenlikler,
Ya bu kadar olmaz. Ya ben 7 senedir yurt disindayim, durum hergün daha kötüye gidiyor. Bu nasil bir hayasizlik, terbiyesizliktir. Otag kurallari disina tasmayan, diyecek birsey bulamiyorum; hafif kalir. Evet ben de okumuyorum. Fakat Türkiye'ye döndügümde ailem dahil herkesin evinde var. Uyardigimda hep ayni nakarat; "Biz bunu (gazeteyi) senelerden beri aliyoruz" demezler mi? |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Utanmaz arlanmaz herifler,ne olacak sanki Tayyip'in kankisi olduktan sonra ceza falan yemez bunlar,yada göstermelik bir şeyler yaparlar
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Osmanlının ingiliz işbirlikçisi basını ali kemalleri varsa bugunkü ümmetçilerinde basını aydın doğanları var. Gök tanrı cezalarını versin
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
akp nin Yalakaları bunlar.Ne Zaman hangi yayın organında akp karsıtı bir yayın olmus.Akp ye güçlerini göstermek için gecen sene Türkiye Malezya olurmu tartısmasını cıkardılar.Orda asıl ne kadar güçlü olduklarını göstermek istediler
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
dediğimi görürdünüz. Affedilmesi taraftarı olmadığımı belirtmek isterim. Hürriyetin buna rağmen yok satacağını ben de üzülerek de olsa öngörüyorum.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ulan yuh bee!!!
O ağzından ateş çıkan ejderhaya benzeyen şey aslında bir Bozkurt'tu ilk kurulduğu yıllarda; Atatürk tarafından kurulan ilk petrol ofisini amblemi olarak düşünülmüştü; bir de şimdiki haline bakın |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| harita , hürriyet'ten , rezaleti |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|