![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hüseyin Turan
Irkdaşlarım, belki burası yeri değil,sizi gereksiz yere meşgul edeceğim ama kafama takılan bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Hüseyin Turan hangi ırktan? Sesi ve yorumunu sevdiğim için genelde türkülerini dinlerim.eğer Türk değilse dinlemek istemem.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
her pkk eyleminde ön saflardadır. Sende dinleyecek adam mı bulmadın?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yahu ne adamsiniz?Hüseyin Turan dolikosefal kafali bir kekeme.Iki lafi bi araya getiremiyor.Kürt oldugu buradan belli degil mi?
Soyi simlere bak; Hüseyin Turan, Ahmet Türk, Aysel Tugluk. Bilmeyen de bu isimlerin safkan Türklere ait oldugunu sanacak |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
buminkaan kardeşim..
sesini beğeniyorum diyorsun.. peki bırakacak mısın dinlemeyi şimdik? + |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Töles
|
Bunlar soyisimlerinden de mi hiç utanmıyor. Bu da Türk'e oynanan bir oyundur bence.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
|
hüseyin turan erzincanli dir ben alevi olarak biliyordum ama alevi türk mü zaza mi kürt mü onun hakkinda bir bilgim yok
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ergün POYRAZ gibi Türkçü bir kalem gözaltına alınmış siz Hüseyin TURAN denen kekeçi tartışıyorsunuz,
Bence Hüseyin TURAN Marslı...Jüpiterli de olabilir.. Nasıl tatmin olduk mu ? |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
hüseyin turan, erzincanlı alevi zazadır diye biliyorum.
songül karlı denen enikte sivas imranlılı koçgirili kürtlerdendir. Dinleyeceğimiz Tük Halk müziği sanatçılarına dikkat edelim, albümlerini alıp kürde para kazandırmayalım TTK |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hüseyin Turan Türk müziğine ne katmış? Eskileri derleyip yeniden söylemek sanat değildir.
Hüseyin Turan kürttür. Kürtlük bilinci olan bir kürttür. Pkk'nın kanalına çıkıp konuşmuş bir sempatizandır. Utanmadan her kanala çıkar hiçbirşey yokmuş gibi güle oynaya şarkılarını söyler. Bizimkiler de alkış tutup severler bunu. Bir şeye sevgi beslerken bolca araştırma yapmanızı tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Verdiğiniz bilgiler için çok sağolun arkadaşlar.Albümlerini alırken ve dinlerken seçici olmalıyız.krolara daha fazla para kaptırmamalıyız.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
|
songül karli tokatli alevi türklerden dir tokat ta alevi kürt te bulunmaz her aleviyi kocgiri kürdü sanamyin
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Latif Doğan ve Nihat Doğan hakkında da bilgi alabilir miyim ? Dün gece bunları düşünmekten uyuyamadım da...!!!!!! Not: Bu ileti iğnelemek,yermek içindi ama.... |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu otağı sevmiyorsan bu otağda yazmassın olur biter. Buraya gelip ahkam keseceğine önceden kurduğumuz derneklere üye olsaydın. 10 tane üye bulamıyorduk . Millletin götü uçukluyordu fişlenirsem , memur olmaya hak kazanamassam diye. Sen ver bakalım telefonunu nüfus bilgilerini adresini senin samimiyetine inanayım. Ne üdüğü belirsiz , yeri yurdu belli olmayan , oturduğu yerden sürekli ahkam kesenleri çok gördük. Onlardan biriysen zaten postalanırsın yakında...
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Sen kimsin ki ben sana nüfus bilgilerimi açıktan vereceğim ? Ya da ben senden istesem mantıklı olur mu ? Kaldı ki İlteriş'i kastediyorsan ben zaten İstanbuldayım. İlterişten de konuştuğum arkadaşlarım var.. Çok şükür öyle bir çekincem yok.. Bekliyorum zannımca otağda özel ileti sistemi yasaklanmış..Buyur sen bana telefonun ver ben arayayım seni.. |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|