Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.07.2007, 23:54   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: TÜRKMEN ELİ
İletiler: 214
K_O_P_R_U_L_U Rss Beslemesi
İBRAHİM TATLISES'İN ROJ TV GÖRÜNTÜLERİ

İbrahim Tatlıses'in ROJ TV'de Peşmergelerle , pkk paçavralarının içinde kürtçe şarkı görüntüleri

İzlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın:

http://video.google.com/videoplay?do...24182676021387
K_O_P_R_U_L_U adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2007, 00:08   #2 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 247
Gökhan Türk Rss Beslemesi
Affınıza sığınarak yazıyorum. Bu kürt pi*lerinin haberlerini bu bölümde yayınlamasak olmaz mı? Başka bir bölüm açılabilir. O bölümde kürt piçlerinin ve diğer devşirmelerin haberleri yayınlanabilir.

Değerli yöneticilerimiz daha iyi bilir. Sadece bir öneri.
Alt 11.07.2007, 12:18   #3 (İleti Bağlantısı)
Türk , Türkçü , Atatürkçü

KızılKurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 88
KızılKurt Rss Beslemesi
Bu k... köpeğin kasedini alan , bunu alkışlayan ve bu köpeğe prim veren zihniyetin ne diyeyim...
KızılKurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2007, 15:46   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Kubilay Kagan Rss Beslemesi
Bu adamın aday olduğu partiye oy verecek olana yazıklar olsun.RTEye muhalefet için GP'ye oy vermeyi düşünebilir bazıları ama verilen oylar bu adamı hapisden kurtaracak.

Dün bir haber vardı.Bir TV röportajında bu adam "Kadın ve aileden sorumlu bakanlık " olduğunu öğrenmiş ve o bakanlığı istiyorum demiş. Işin komik yanı bu bir de bu tahsilsiz , mafya bozuntusu adamı vekil yapmayın
Kubilay Kagan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2007, 15:51   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: AFYONKARAHİSAR
İletiler: 133
KUTLUŞAD Rss Beslemesi
bu adi sanatçı bozuntusu TÜRK milletinin paralarıyla sözde imparator olduya ona içim yanıyor.TTKY
KUTLUŞAD adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2007, 17:31   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 47
Tomris24 Rss Beslemesi
"Benim için soyu sopu önemli değil. Sesi çok güzel sadece şarkılarını dinliyorum" gibi düşünen zihniyet olduğu sürece bu kuçukuçular Türklerin alın terleri ile kazandıkları paralarla imparator olurlar. Ahmet Kaya dinliyenlerin hepsi mi kürt(!) Bu gibi kürd köpeklerinin havlamasını dinleyen Türk'ü Tanrı yok etsin.

Konu YALINSAK tarafından (16.07.2007 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir..
Tomris24 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2007, 17:40   #7 (İleti Bağlantısı)
Türk , Türkçü , Atatürkçü

KızılKurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 88
KızılKurt Rss Beslemesi
Alıntı:
TOMRİS´adlı üyeden Alıntı
"Benim için soyu sopu önemli değil. sesi çok güzel sadece şarkılarını dinliyorum" gibi düşünen zihniyet olduğu sürece bu kuçukuçular Türkleirn alın terleri ile kazandıkları paralar ile imparator olurlar. Ahmet Kaya dinliyenlerin hepsimi kürt(!) Bu gibi kürd köpeklerinin havlamasını dinleyen Türk'ü Tanrı yok etsin.
Çok Haklısın Irktaşım...

Konu YALINSAK tarafından (16.07.2007 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir..
KızılKurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 19:06   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 719
Turak Rss Beslemesi
Magarada dogdu simdide imparator muamelisi goruyor bu arap kurt kirmasi maymun.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 21:04   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Kafatasci32 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Isparta
İletiler: 269
Kafatasci32 Rss Beslemesi
Soysuz sopsuz vatansiz bayraksiz asagilik kisiler hem ekmegimizi yiyorlar, hemde sirtimizdan bicakliyorlar ve bu soysuz bizim basimiza vekil olacak öylemi nalet olsun.!!
Alt 16.07.2007, 21:13   #10 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 145
KurtcebeNoyan Rss Beslemesi
Son seçim çalışmlarında gitmiş olduğu şanlıurfada medya karşısında sinirini almak için tam bir mağara adamı edasıyla gömleğini yırtmaya kalkıştı..Bu soysuz kırma kroses milletin vekili olacak öylemi.Yazıklar olsun hala bu kürt arap maymununu imparator olarak göklere çıkaranlara.
KurtcebeNoyan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2007, 21:36   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Bozkurt33 Rss Beslemesi
Alıntı:
TOMRİS´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
"Benim için soyu sopu önemli değil. Sesi çok güzel sadece şarkılarını dinliyorum" gibi düşünen zihniyet olduğu sürece bu kuçukuçular Türklerin alın terleri ile kazandıkları paralarla imparator olurlar. Ahmet Kaya dinliyenlerin hepsi mi kürt(!) Bu gibi kürd köpeklerinin havlamasını dinleyen Türk'ü Tanrı yok etsin.
imza......
Bozkurt33 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2007, 09:34   #12 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 57
karahilal28 Rss Beslemesi
Alıntı:
KurtcebeNoyan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Son seçim çalışmlarında gitmiş olduğu şanlıurfada medya karşısında sinirini almak için tam bir mağara adamı edasıyla gömleğini yırtmaya kalkıştı..Bu soysuz kırma kroses milletin vekili olacak öylemi.Yazıklar olsun hala bu kürt arap maymununu imparator olarak göklere çıkaranlara.
Ibrahim Tatlises denilen magara da dogma maymun Irkina bagli Türklere yamanmaya calisan medya maymunu önce urfa dan bagimsiz aday olacagini acikladi ki bence bu tehlikeli bir olaydi urfa dan bagimsiz bir ibrahim tatlises benim yaptigim arastirma ile 20 bin oy secilmesi icin yeterli olacak ti ki urfali kürtler ibo yu meclise tasimak icin 20 bin oyu verirlerdi adam istanbul da otobüs sirketleri acip kürtleri doldurmadi mi lahmacun salonlari acip kürtleri doldurmadi mi kürtler kendisine minnet borcunu öderlerdi ama kürt te beyin olmadigini ibram cok güzel gösterdi böyle bir firsati tepti gitti yüzde 10 barajini her aksam rüyasinda gecen soyguncu cem uzan in partisinden aday oldu bence de cok iyi oldu bir dahaki mecliste ibo yu görmek istemezdim dogrusu urfa dan bagimsiz girse tehlikenin boyutu daha büyük idi simdi ne genc parti ne ibo meclisin yüzünü görebilir siz medyada dolasan genc parti baraji asabilir diyenlere bakmayin genc parti sadece 2 bölgede güclüdür biri cem uzan in memleketi adapazari digeri de izmir bunun disinda hüsrana ugrayacaklar.

Konu karahilal28 tarafından (17.07.2007 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir..
karahilal28 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2007, 20:37   #13 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 11
hürbozkurt46 Rss Beslemesi
Yüce Türk meclisi için iğrenç bir durum sözkonusu.Bu gidişle meclis kokudan girilmez hale gelirse hiç şaşmayalım. kürtten evliya koyma avluya!
hürbozkurt46 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2007, 20:40   #14 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 11
hürbozkurt46 Rss Beslemesi
kürtten evliya kovma avluya demisler..ama bu en has kürtlerden! Eğer k... ibo meclise girerse vah halimize.
hürbozkurt46 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2007, 21:08   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 451
Aybala Rss Beslemesi
bu ilkel ve zararlı kürt melezini sözde imparator ilan eden boyalı basına ve kasedine para verenlere nalet olsun. ayrıca genç partiye oy vermek isteyen şuursuzlar cem uzan'ın çıkardığı adayın gerçek yüzünü hala göremediyse onlara da yazıklar olsun.
Aybala adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler