![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İBRAHİM TATLISES'İN ROJ TV GÖRÜNTÜLERİ
İbrahim Tatlıses'in ROJ TV'de Peşmergelerle , pkk paçavralarının içinde kürtçe şarkı görüntüleri
İzlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın: http://video.google.com/videoplay?do...24182676021387 |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Affınıza sığınarak yazıyorum. Bu kürt pi*lerinin haberlerini bu bölümde yayınlamasak olmaz mı? Başka bir bölüm açılabilir. O bölümde kürt piçlerinin ve diğer devşirmelerin haberleri yayınlanabilir.
Değerli yöneticilerimiz daha iyi bilir. Sadece bir öneri.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Bu k... köpeğin kasedini alan , bunu alkışlayan ve bu köpeğe prim veren zihniyetin ne diyeyim...
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu adamın aday olduğu partiye oy verecek olana yazıklar olsun.RTEye muhalefet için GP'ye oy vermeyi düşünebilir bazıları ama verilen oylar bu adamı hapisden kurtaracak.
Dün bir haber vardı.Bir TV röportajında bu adam "Kadın ve aileden sorumlu bakanlık " olduğunu öğrenmiş ve o bakanlığı istiyorum demiş. Işin komik yanı bu bir de bu tahsilsiz , mafya bozuntusu adamı vekil yapmayın |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu adi sanatçı bozuntusu TÜRK milletinin paralarıyla sözde imparator olduya ona içim yanıyor.TTKY
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
"Benim için soyu sopu önemli değil. Sesi çok güzel sadece şarkılarını dinliyorum" gibi düşünen zihniyet olduğu sürece bu kuçukuçular Türklerin alın terleri ile kazandıkları paralarla imparator olurlar. Ahmet Kaya dinliyenlerin hepsi mi kürt(!) Bu gibi kürd köpeklerinin havlamasını dinleyen Türk'ü Tanrı yok etsin.
Konu YALINSAK tarafından (16.07.2007 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Alıntı:
Konu YALINSAK tarafından (16.07.2007 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Magarada dogdu simdide imparator muamelisi goruyor bu arap kurt kirmasi maymun.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Soysuz sopsuz vatansiz bayraksiz asagilik kisiler hem ekmegimizi yiyorlar, hemde sirtimizdan bicakliyorlar ve bu soysuz bizim basimiza vekil olacak öylemi nalet olsun.!!
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
Son seçim çalışmlarında gitmiş olduğu şanlıurfada medya karşısında sinirini almak için tam bir mağara adamı edasıyla gömleğini yırtmaya kalkıştı..Bu soysuz kırma kroses milletin vekili olacak öylemi.Yazıklar olsun hala bu kürt arap maymununu imparator olarak göklere çıkaranlara.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Konu karahilal28 tarafından (17.07.2007 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yüce Türk meclisi için iğrenç bir durum sözkonusu.Bu gidişle meclis kokudan girilmez hale gelirse hiç şaşmayalım. kürtten evliya koyma avluya!
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kürtten evliya kovma avluya demisler..ama bu en has kürtlerden! Eğer k... ibo meclise girerse vah halimize.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
bu ilkel ve zararlı kürt melezini sözde imparator ilan eden boyalı basına ve kasedine para verenlere nalet olsun. ayrıca genç partiye oy vermek isteyen şuursuzlar cem uzan'ın çıkardığı adayın gerçek yüzünü hala göremediyse onlara da yazıklar olsun.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|