![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İKİ LİDER ARASINDAKİ FARK
Bir yanda RTE. Öbür yanda YÜCE BAŞBUĞ.Karşılaştırmak hata ama, arada hiçbir benzerlik olmadığının resmini ortaya koymak istedim.BUYRUN
http://www.youtube.com/watch?v=F4kzuzAC1z8&NR |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |||
|
Otağ Yöneticisi
|
Onu matah birşey sanıp eklemişsin ama onda bir şey yok. Ben senin yerine Türkeş'in daha anlamlı videolarını koyayım da kendine o zaman ya ırkçı de ya da deme..
[wmp:01598f76c8]http://www.atsizcilar.com/dosyalar/turkes.wmv[/wmp:01598f76c8] |
|||
|
|
|
|||
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkeş'i sevip Türkçü olduğunu iddia edenler var. Genç arkadaşlar bir kişi veya bir Türkçü teşkilat iddiasında olup da Türkeşçilik yapan görürlerse onların Türkçülüğü istismar eden sahte Türkçüler olduklarını anlayabilirler. Çünkü Türkçülük arap arvasinin icadı olan Türk-İslam sentezi saçmalığı değil Atatürk'ün ve Atsız'ın laik-Türkçü yoludur. Çünkü Başbuğ iddiasında olan ve Türkçü olduğunu söyleyen bir kişi aşağıdakileri demekten utanır.
"Türkle Kürt etle tırnak gibi kardeştir, kız alıp vermişiz, biz ne kadar Türksek onlarda o kadar Türk, onlar ne kadar Kürtse biz de o kadar Kürdüz ALPARSLAN Türkeş Kürtler bizim öz kardeşlerimizdir. Biz onları herkesten fazla sever, düşünürüz. Onlar da elhamdülillah müslümandırlar, hepimiz aynı kıbleye secde ediyoruz, hepimiz aynı peygamberin ümmetiyiz, aynı kutsal kitaba bağlıyız." ALPARSLAN Türkeş "Laz, kürd, Çerkez, Abaza, Çeçen bir agacin dallarıdır ve bu ağacın adida TÜRK'tür. Eğer bizden Kürdü, Lazı Arabı Çerkezi ayırırnı geriye ne kalir ? kuru ve dalsı bir agaç! kısacası sonumuzu kendimiz hazırlamış oluruz." ALPARSLAN Türkeş DÖRT NALA GELİP UZAK ASYADAN , AKDENİZE BİR KISRAK BAŞI GİBİ UZANAN BU MEMLEKET BİZİM. HİKMETOF'UN BU ŞİİRİNİ ALPARSLAN Türkeş KÜRTLERLE BİN YILDIR ANADOLU ÇOĞRAFYASINDA YAŞIYORUZ. HERŞEYİMİZ BİR; FİZİKSEL ÖZELLİKLERİMİZ, GİYİM-KUŞAMIMIZ, OTURUP KALKMAMIZ, GELENEK VE TÖRELERİMİZ, BU KADAR BİRBİRİNE BENZEYEN VE AKRABA OLMUŞ İKİ HALKI AYIRMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ. BABASININ OĞLU TUĞRUL TÜRKEŞ (ARMUT DİBİNE DÜŞERMİŞ) "Kürtlerin Türk olduklarını isbat etmek için yüzlerce kitap yazıldı, binlerce nutuk atıldı. Buna tepki olarak, rahmetli Alparslan Türkeş’in bana anlattığına göre, merhum Atsız’dan gelmiş ve her zamanki sert uslûbu, Diyarbakır’da seçim kampanyası yürüten Türkeş’i zor durumda bırakmış. Ondan mıdır nedir, Aydınlar Ocağı’nda bir konferansında, sonradan tekrar tekrar söylediği “Onlar ne kadar Türklerse ben de onlar kadar Kürdüm” sloganını ortaya attı. (o tarihte partisini kurmuş, siyasete atılmıştı)". Reha Oğuz Türkeş :...Tarih boyunca Araplar Türklerin başına bela oldu ama yahudiler Türklerin arasında pek sorun çıkmadı...Bu günkü şartlarda Türkiyenin İsrail ile dost olması gerekir ( 12 Nisan 1994) Türkeş
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
KÜRT PİÇLERE KARDEŞ DİYEN, KÜRTÇÜ YOBAZ FETHULLAH ŞAKLABANINI SAVUNAN KİM OLURSA OLSUN KANI BOZUKTUR...YOBAZ ATATÜRK DÜŞMANI FETTOŞ ÇOK MATAH BİR ŞEYSE NEDEN AMERİKALARDA SÜRTMEKTEDİR? ADAMSA DELİKANLIYSA GELSİN BURAYA...AYRICA BURAYA SAKIN TÜRKEŞ VİDEOSU KOYUP BİZİ GERMEYİN...BENİM SENELERİM MİLLİYETÇİ DİYE, TÜRKÇÜ DİYE KANDIĞIM ÜLKÜ OCAKLARI VE MHP İÇİNDE ÇÜRÜDÜ...SONUÇ NE OLDU? KOCAMAN BİR HİÇ...EVET TÜRKEŞ E HAİN DİYEMEYİZ VATANA HİZMETİ MUHAKKAK GEÇMİŞTİR...AMA GERÇEK BAŞBUĞ SADECE VE SADECE GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞADIR...BAŞKA BİR ŞAHSI ATATÜRK TEN ÜSTÜN GÖRENLER AKIL YOKSUNU AHMAKLARDIR...TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA KARDEŞİ DE DOSTUDA YOKTUR...BUNUN AKSİNİ İDDİA EDENLERİN SOYU BOZUKTUR...KÜRDE KIZ VERENLER, ONLARIN KAHPE KIZLARINI ALIP EŞ YAPANLAR PİÇ OĞLU PİÇTİR...KÜRTLE KARDEŞ OLDUĞUNU İDDİA EDENLER SOYSUZDUR...GERÇEK TÜRKÇÜ BÜYÜK ATATÜRK VE NİHAL ATSIZ HOCAMIZDIR...BUNUN DIŞINDAKİLER KÜLLİYEN YALANDIR....
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
fettoş verdiği roportajlarda ben TÜRK üm demekte...
Madem TÜRK gelsin vatanında ölsün itoglu it. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|